Декларация на Нафта феновете
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Декларация на Нафта феновете
Много ги е напекло слънцето тия морските цигани бееееееее
Едните приказват че не били съгласни с "декларацията" а изтъркаха по две клавиатури да ни убеждават в правотата и а някъв сульо ме плаши с.....................................................................................бургас

Декларация пусната от един двама,във форума я дискутират един двама-та дали това не са тия един двама,които представляват култовия Нафта фен клуб?Иначе нищо чудно тази декларация да е подшушната от някой позволил си да заплашва хората в Сопот.А относно Карлово,ами и на мен ми се пътуваше,верно на националния стадион трябваше да ни приемат.Смешна селска психика има в Бургас,знам го не само покрай футбола
Pas, единственото което направихте ти и твоите приятелчета, драскачи на декларацийки е, че настроихте феновете на Ботев, които по принцип ви симпатизират против вашия отбор. Лично аз съм драл гърло за вас на финала за купата, плюс това винаги сте ми били симпатични за това че редовно отупвахте софийските "грандове".
Е вече не е така майна, вече ми се повръща от вас, от вашите декларацийки и интриги. Наакахте се с тва презастраховане, че ако не влезете, значи Ботев, Зоналния съвет и световната конспирация са виновни за тва, че не сте успели.
Вместо да печелите битки на терена, вие се опитахте да действате с декларацийки по форумите.
Вие просто сте нещастници, жал ми е за вас, че стигнахте до там.
Е вече не е така майна, вече ми се повръща от вас, от вашите декларацийки и интриги. Наакахте се с тва презастраховане, че ако не влезете, значи Ботев, Зоналния съвет и световната конспирация са виновни за тва, че не сте успели.
Вместо да печелите битки на терена, вие се опитахте да действате с декларацийки по форумите.
ауе 19 кръг ги бием на терена унижаваме ги по трибуните в езерово ли каде беше . празнуваме победата пак в морската градина и се пребираме премръзнали с 3 точки ! 

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Дойде отбор от Айтос,взе Ви стадиона,взе Ви играчите,взе Ви публиката,взе името на градския Ви съперник и тук ще ми раздавате шамари.Вие знаете ли изобщо на кого и какво говорите.Те декларациите станаха мода за щяло и нещяло.Ами айде да видим колко ще дойдете Вие тук и колко ние при вас,и дали Долно Езерово ще успее да приеме мача.Айде на 4 очи раздавайте шамари и говорете за килограми.Защото при нас има маса хора и 40 кг. и 140 кг.Смешници
- rump_shaker
- Контакти:
maldin1 написа:Това,което ще ти напиша мислех снощи да го пиша,но се отказах както и да е.Има си точно уредени нормативни уредби за това.Щом стадиона е за 100 човека,феновете на гостуващият отбор трябва да са 20 % демек 20 човека.Точка по въпроса.А за това на кой и какво не му харесва както казахте да се оплаква на арменския поп.rump_shaker написа:Аз не разбирам накаде биеш. Нима ние сме виновни че искаме да ходим по 1 000 чвоека. На всички в България беше ясно че Ботев иде ли във 3-тият ешалон това ще се случи. Ботев не е клуб еднодневка, не се казва Свиленград, Асеновград, Димитровград и тнт.... Ботев е институция и ние ще го следваме навсякаде. Хич, ама хич не ми пука че смешните отборчета немогат да организират мач срещу нас. Ще си играем на наш терен и това е. ТОВА НЕ Е НАРЕДБА както казват бургазлии а това е реланоста в България!!
Пак пишеш прибързано и необмислено. Първо правилото е минимум 10 процента. Няма максимум. Второ, аз като равноправен гражданин на република България, мога да си закупя билетче за който сектор си поискам, да седна на което място си искам или на това което билетчето ми посочва и да викам и пея за когото си посикам. От тук, следва че стадиона пак ще се изпълни с наши фенове. Да не говорим за стотиците които ще останат одвън. Но те всъщност няма да останат одвън а ще нахлуят покрай 3-те реда трибуни защото няма огради. И няма кой да ги спре, защото в региона на карлово няма толкова полицаи на щат. Ето за тази картинка ти говоря и това значи ОТБОР ДА НЕ МОЖЕ ДА ОРГАНИЗИРА МАЧ!!!!!!!!!!

Месершмит написа:Pas, единственото което направихте ти и твоите приятелчета, драскачи на декларацийки е, че настроихте феновете на Ботев, които по принцип ви симпатизират против вашия отбор. Лично аз съм драл гърло за вас на финала за купата, плюс това винаги сте ми били симпатични за това че редовно отупвахте софийските "грандове".
Всъщност, последните месеци, по лични причини, съм доста далеч от организацията на фенклуба и нямам нищо общо с многото добри инициативи, които момчетата организираха.
Декларациите, както вече няколко пъти писах, не ми харесват по принцип. Нито има ефект от тях, нито носят удовлетворение на написалите ги.
Написаното го тълкувайте както си искате! Аз не виждам нещо против Ботев, а против действията на БФС. Ако искате се засягайте, ако искате - недейте, прав ви път! Но не можете да очаквате съперниците да понасят всичко, все пак трябва да има еднакви условия за всички.
Беше ясно, че няма начин да сме съперници и приятели едновременно. Трябва малко акъл и капацитет за това. Насадени сме и двата отбора във "В" и сега ще се боричкаме за сеир на кукловодите. Затова и не съм си позволявал да отправям някакви обиди или закани към вас - смешни неща са това.
Но не знам защо, имах илюзията, че освен ново начало на отборите си, можем да дадем пример и за ново начало в отношенията между привържениците. Няма как да стане - и при вас, и при нас, и навсякъде - келешите са много повече и по-гласовити от нормалните.
И както някой писа по-горе - всеки си подкрепя отбора, другото е утопия. С момчета, които още живеят в кунг-фу филмите, няма как да се случи нещо хубаво, като начинание. Лошото е, че най-често го отнасят тези, които не заслужават. А сипещите помия по форумите просто продължават.
мда съгласен съм

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

-
toni petrov
- Контакти:
Нормално е всеки фен да си защитава отбора .
Интересно ми е друго от Розова долина дали не се правят на умрели лисици и сега както имат общинската помощ и с идването на Дамян Георгиев ,дали няма да атакуват Б-група
Интересно ми е друго от Розова долина дали не се правят на умрели лисици и сега както имат общинската помощ и с идването на Дамян Георгиев ,дали няма да атакуват Б-група
На мен пък ми се струва че БФС фаворизира мазутите, като им дава още седмица почивка 
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!