ДА ПОДКРЕПИМ ЦСКА СРЕЩУ ТНС

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Re: ДА ПОДКРЕПИМ ЦСКА СРЕЩУ ТНС

Мнениеот MuroCSKA » 17 авг 2010 17:23

soilwork написа:Сашо Борисов? Е, нали идеята със смяната на Дочев,беше че се опасяват от евентуален провал в мачовете с ТНС и бързат да назначат нов? А забравих -те се кумиха два дни дали да го освобождават или оставят,пък какво остана за нов треньор!! Всъщност излезе ли официално някъде че бай ви Гьоре ще е старши треньор? P.S-Абе до четвъртък ще размисля и ще отида на стадиона-обаче днес съм направо бесен от продължаващите безумства на Титан!

Абе, а шоуто ще е с минимална цена 10лв., нали? :)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 17 авг 2010 17:23

значи ако искате бойкотирате и какво ли не.. Титан показа, че не ги ебе за нас, така че и да протестирате няма да е от голямо значение, от значение ще е да сме на стадиона и да пеем за ЦСКА!Миналата година всички бяхте фенове като бихме Динамо москва, сега в трудния момент всички бягате!Бягате като овце!Продължавайте в съшият дух, така като протестирате, всичко ще се оправи и ще станем най-големият клуб в Европа!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 17 авг 2010 17:24

Ще подкрепим ЦСКА, червените фланелки, емблемата със звездата, легендата. Няма да подкрепям хора гравитиращи около отбора, крадци, кръвопийци и шефове, които правят всичко наопаки. Това е последния тест за ръководството, защото след мача с ТНС ще знаем, къде ни водят, дали в пропаста или нагоре. Жалко, че стигнахме до тук, да се плашим от някакви аматьори. Надявам се да бием в четвъртък и да тръгнем нагоре. Дано!!!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 17 авг 2010 17:26

MuroCSKA написа:
soilwork написа:Сашо Борисов? Е, нали идеята със смяната на Дочев,беше че се опасяват от евентуален провал в мачовете с ТНС и бързат да назначат нов? А забравих -те се кумиха два дни дали да го освобождават или оставят,пък какво остана за нов треньор!! Всъщност излезе ли официално някъде че бай ви Гьоре ще е старши треньор? P.S-Абе до четвъртък ще размисля и ще отида на стадиона-обаче днес съм направо бесен от продължаващите безумства на Титан!

Не знам,аз по-принцип ходя в сектор А с покани на Стойне Манолов :lol:

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 17 авг 2010 17:30

soilwork написа:
MuroCSKA написа:

Не знам,аз по-принцип ходя в сектор А с покани на Стойне Манолов :lol:

След това що ЦСКА няма пари! :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: И аз от време на време ходя с покани от БФС ;)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 17 авг 2010 17:35

След това що ЦСКА няма пари! :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: И аз от време на време ходя с покани от БФС ;)
Брат ми ме урежда-работи в една негова фирма :lol: Мога да ви говоря с дни любопитни подробности от кухнята на бълг.футбол ;)

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 17 авг 2010 17:37

soilwork написа:
Брат ми ме урежда-работи в една негова фирма :lol: Мога да ви говоря с дни любопитни подробности от кухнята на бълг.футбол ;)

А аз за българските съдии :lol:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 17 авг 2010 17:38

TPAKTOP написа:
soilwork написа:

А аз за българските съдии :lol:
[offtopic]Мълчи си,че ще ни претрепят някъде :lol:[/offtopic]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 17 авг 2010 17:40

Дочев,беше че се опасяват от евентуален провал в мачовете с ТНС и бързат да назначат нов? А забравих -те се кумиха два дни дали да го освобождават или оставят,пък какво остана за нов треньор!! Всъщност излезе ли официално някъде че бай ви Гьоре ще е старши треньор? P.S-Абе до четвъртък ще размисля и ще отида на стадиона-обаче днес съм направо бесен от продължаващите безумства на Титан![/quote]
Абе, а шоуто ще е с минимална цена 10лв., нали? :)[/quote] Не знам,аз по-принцип ходя в сектор А с покани на Стойне Манолов :lol:[/quote]
След това що ЦСКА няма пари! :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: И аз от време на време ходя с покани от БФС ;)[/quote]
на стоине манолов поканите струват 8000 лв ;) така че имали значение кой ги ползва
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 17 авг 2010 17:40

POPCORN - преди месец орева орталъка, как трябва да бойкотираме и да не ходим заради цените на билетите, а сега още малко ще ни набиеш,че не искаме да ходим на стадиона! Последно какво е твоето мнение( макар то да не ме интересува)? Много мразя двуличните хора!
Последна промяна от al_ex1 на 17 авг 2010 17:41, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”