Работна виза бави представянето на Йовановски в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

redpride
Контакти:

Re: Работна виза бави представянето на Йовановски в ЦСКА

Мнениеот redpride » 17 авг 2010 15:50

Досега бях за Титан въпреки многото им грешни решения. Назначаването на този човек обаче преля чашата. Не разбирам, от къде са го намерили, какви успехи има, като треньор, кой е изобщо Гьоре Йовановски? Толкова ли долу паднахме, че каниме абсолютно недоказан индивид, който при това е без грам успехи дори в Македония. Почвам да си мисля, че Титан са призвани да убият ЦСКА, по нечия заповед/това ми го каза един приятел, още като ни купиха/ и те действат безогледно. Първо изоставиха стадиона и сега отбора играе, като гост всеки мач. Второ изгониха публиката, за да не им търси никой сметка, какви ги вършат. Сега за три мача гонят Дочев, подтикнати от една група самозабравили се футболисчета и слагат някакъв учител по физическо, който ще изгонят след още три кръга. И така месец след месец, докато успеят да притъпят дотолкова болката на хората от пропадането, че да не дреме на никой. Няма да се изненадам, да продадът и повечето играчи, ако паднем в четвъртък и загубим милиона! Дано не съм прав и това да е само параноя, но ако в расъжденията ми има и един процент истина ни чакат още по-страшни дни. Дни, в които с умиление ще си спомняме за Божков и Лупи!

Потребителски аватар
Lepke
Контакти:

Мнениеот Lepke » 17 авг 2010 16:04

Е-е-е-е спрете се малко де.И аз като назначиха Ясен Петров не подскачах от радост ама засега човекът се справя,наистина в момента футболистите в Левски са поне класа над тези от ЦСКА-изключвам Янчев,той поне играе с желание.Нека поработи малко пък тогава го хулете.Той Пенев старши за мен не е треньор ама с него имате най много успехи- поне е психолог,така че споко.Дано ви пооправи малко че така не е интересно :lol:
Pay Attention or Pay The Price {This will probably change the way you drive}
http://www.youtube.com/watch?v=KXJB6SnqMzk

Потребителски аватар
td4
Контакти:

Мнениеот td4 » 17 авг 2010 16:12

Това е както навремето взеха Руслан Мъйнов бесарабски българин в шоуто на Слави или каналето беше тогава не помня вече.Но Руслан е страшно талантлив и бързо се вписа в облика на шоуто дори си направи и самостоятелна кариера.Така че като искат да му помогнат на наше момче зад граница поне Божидар Димитров да му дава заплатата но пък той е без портфейл.
Вестникът на Батков си прави гавра "ЦСКА опря до изпаднал македонец".Поне даваме поводи за радост на хората.

Върни се в “ЦСКА”