Работна виза бави представянето на Йовановски в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Работна виза бави официалното представяне на Йовановски в ЦС

Мнениеот soilwork » 17 авг 2010 12:55

skarab написа:
TPAKTOP написа:Първо трябва да се закълне под надслов "Тракия, Мизия, Македония - единна България" и тогава ще получи работна виза! :lol:

Ако иска и "Аз съм българче" да рецитира... пак си остава мърша. 8-)
Този сезон ще е резил! Сега излезе новината че са уволнили и кондиционният треньор германеца Мури,който се явавал и като преводач за чужденците :lol: :lol: Сега да видим на чичо ви Гьоре кой ше му превежда? Ирландчето сигурно вече се е хванало за главата :mrgreen:

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 17 авг 2010 12:56

soilwork написа:
skarab написа:
TPAKTOP написа:Първо трябва да се закълне под надслов "Тракия, Мизия, Македония - единна България" и тогава ще получи работна виза! :lol:

Този сезон ще е резил! Сега излезе новината че са уволнили и кондиционният треньор германеца Мури,който се явавал и като преводач за чужденците :lol: :lol: Сега да видим на чичо ви Гьоре кой ше му превежда? Ирландчето сигурно вече се е хванало за главата :mrgreen:

Хаххахахахаха, вярно Шеридън сигурно му се иска да се гръмне :)

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 17 авг 2010 12:57

Момчета,имам чувството че шоуто тепърва предстои :lol:

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 17 авг 2010 12:57

От това което прочетох ,този е някъв паралия , а като знаем титаните колко плащат .....
Има и нещо положително ,винаги след такава смяна отбора играе мотивирано на следващия мач ,така ,че това е добре ;)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 17 авг 2010 12:58

soilwork написа:Момчета,имам чувството че шоуто тепърва предстои :lol:

Аз пък имам чуството че ще си подобрим рекорда за сменени треньори от миналия сезон! :)
За жалост
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
wade3
Контакти:

Мнениеот wade3 » 17 авг 2010 13:00

еми ако ни бият ше стане както беше в Левски миналите години,и македонците са българи неса сърби,те се смятат за сърби и вземат нашата история и от части на гърция,ама македонец да води най големия клуб в България туи вече е брутална изцепка

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 17 авг 2010 13:01

wade3 написа:еми ако ни бият ше стане както беше в Левски миналите години,и македонците са българи неса сърби,те се смятат за сърби и вземат нашата история и от части на гърция,ама македонец да води най големия клуб в България туи вече е брутална изцепка

Пич, не знам къде си се учил да пишеш, ама стегни се малко......... А само да ти припомня, че и Хаджиевски беше треньор на ЦСКА, който също е македонец.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 17 авг 2010 13:02

Е, поне е весело! Признавам си: Титаните за пореден път ме изненадаха "приятно" :lol: Какви ли неща са ни приготвили още....вече нямам търпение :mrgreen:

attempt
Контакти:

Мнениеот attempt » 17 авг 2010 13:04

Абе вие умствено изостанали ли сте? Не можело македонец да е треньор. А Гьоко Хаджиевски къв беше, патагонец ли? :)
Последна промяна от attempt на 17 авг 2010 13:05, променено общо 1 път.

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 17 авг 2010 13:05

soilwork написа:
skarab написа:

Той Мури превежда но на немски. А "преводача" от немски вече го уволниха. :lol: :lol:
А Радуканов на кого превежда не ми е ясно... Саидходжа дали знае албански, че да се разбират с новия тренер? :lol:

п.с. пардон... "преводача" от немски го направиха "скаут". Абе за "бойскаут" не му е ли малко късничко? :lol:
... остава да е "гърлскаут".

Върни се в “ЦСКА”