МАКЕДОНЕЦЪТ ЙОВАНОВСКИ Е НОВИЯТ ТРЕНЬОР НА ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: МАКЕДОНЕЦЪТ ЙОВАНОВСКИ Е НОВИЯТ ТРЕНЬОР НА ЦСКА
Нищо учудващо ако е по логиката - "тъй и тъй и тоя бушон ще изгърми - дайте да завъртим някой по-евтин поне"
Това Титаничното мислене е заразно - видяхте го човека на снимка и преценихте дали става! Даже Титаните футболистите на ДВД-та гледат, а Дочев и на живо го изгледаха, и то цели 5 мача, преди да решат, че не става.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Какво още ви трябва за да разберете всички,че трябва тотален бойкот на тия малоумници???
Нищо общо нямате с Апостола
Този ми се струва,че ще се помни поредния клиент при майстор Миро отколкото в ЦСКА
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Тоя може и да добър треньор, ама доколко ще вдъхва респект на играчите е друг въпрос.
enf0rc3r написа:Нищо учудващо ако е по логиката - "тъй и тъй и тоя бушон ще изгърми - дайте да завъртим някой по-евтин поне"
Позната песен...на новия вече му знаем първите няколко оправдания.
-не съм правил аз селекцията
-не съм водил аз подготовката
-трябва да свикна с БГ футбола
-трябва да придобия представа за манталитета на БГ футболистите
-всяко начало е трудно
-борим се с кризата в отбора
-въпрос на психическа нагласа е
Прибирам се вкъщи преди малко и си викам дай да вляза в интернет да видя дали са го измъдрили новия треньор на отбора и по-добре да не бях влизал. Някой ще каже да му се даде време на човека, но няма никакво време вече, а като му гледам визитката май ще имаме още един кратко достанич
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Водим си македобнец, защото е евтин и удобен.Пази боже! Вместо да сритат зад****** на футболистите си. Като искат евтин треньор да вземат някой наш, млад и работлив, а не треньорски недуразомения.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
soilwork написа:Като гледам "богатата" му деветгодишна визитка в нета,го оприличавам на Ратко Достанич и режима му в Левски![]()
Сега левскарите ще ни скъсат от бъзици
То вече не е за бъзик. Пак ще има "играли сме добро", "немали сме шанс"...
Не мога да гледам как най-великите ни отбори от няколко години затъват и затъват...То бива неадекветни собственици, ама те се надправарват да чупят глупомера. Сега е наш ред...
Гьоре Йовановски е роден в Скопие на 22 март 1956 година. Кариерата му като треньор се развива в тимовете на Самсунспор, Слога Югомагнат, Работнички Кометал, Милан Куманово. Последният отбор, воден от македонеца е Металург Скопие през сезон 2008/09.
Любопитното е, че още в началото на кариерата си той преминава и през националния отбор на страната. Сред успехите му е класирането на Милан Куманово за по-горната – първа дивизия. С този клуб Йовановски стига и до финал за купата.
Откъде го изкопахте този анонимник, бе
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!