Кои играчи от България ще повика Мъри в националния?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

aaaaz-ve
Контакти:

Кои играчи от България ще повика Мъри в националния?

Мнениеот aaaaz-ve » 03 фев 2009 11:30

Според мене място в националния имат Жоро Илиев и Миро Манолов, дори и Танко Дяков, но много се съмнявам изобщо да повика играч от Черно море....треньорите се сменят все българи и едни и същи се въртят през 2-3 години и тези, които ги притискат кои да викат си остават все същите и предполагам повечето от вас се сещат вече какъв ще му бъде списъка на играчи от българското първенство...
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ
Изображение
''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

ZYKLON

Re: Кои играчи от България ще повика Мъри в националния?

Мнениеот ZYKLON » 03 фев 2009 11:46

От българското първенсктво освен Петков,Миланов,В.Минев и Хр.Йовов друг не трябва да се вика.Най-накрая този отбор да заприлича на нещо.

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 03 фев 2009 11:47

ZYKLON написа:От българското първенсктво освен Петков,Миланов,В.Минев и Хр.Йовов друг не трябва да се вика.Най-накрая този отбор да заприлича на нещо.

Точно пък със зетя!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 03 фев 2009 12:06

Новият национален селекционер Станимир Стоилов вика петима футболисти от ЦСКА в разширения състав за първата ни за 2009 година контрола с Швейцария, която ще се играе на 11 февруари в Женева. Сред тези, които ще призове да облекат националната фланелка, ще бъдат двамата дошли от Ботев Пд в ЦСКА - Дормушали Саидходжа и Йордан Минев, а също така Кирил Котев, Иван Иванов и Йордан Тодоров. Данчо не получи изобщо повиквателна за "А" състава, докато начело на отбора бе Пламен Марков. Както е известно, мачът с "кръстоносците" ще е новото завръщане на Мъри Стоилов начело на първия тим, след като води България в два мача от евроквалификациите срещу Беларус (2-0, 2-1).

Интересно ми е, дали това отговаря на истината, ако да , определено ще съм приятно изненадан.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
North side Boy

Мнениеот North side Boy » 03 фев 2009 12:14

Трябва да вземе повече играчи от България,те поне играят със сърце!
ПлОвДиВ е СаМо ЧеРнО-БяЛ !!!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 03 фев 2009 12:24

specialno za kontrolata sas 6veicariq e po dobre da ne vika berbo i st. petrov. da pusne da igrae rangelov napred. nqma da e zle berbatov i stilqn da pogledat edin ma4 otstrani kak ti4at drugite im saotbornici na 4algadjiiskoto bfs. 6veicarcite zagubiha senzasionno u doma ot luxemburg v evrokontrola i ne trqbva da sa tolkova silni :D ako v nacionalniq otbor 6te 4akat berbatov da im pravi igrata zanapred po dobre vaob6te da ne go vikat.

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 03 фев 2009 12:29

Ето кои според мен имат място в националния отбор от вътрешното ни първенство - Венков, Г.Петков, Й.Тодоров, Ст.Манолев, Ив.Попов

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 03 фев 2009 12:31

aaaaz-ve написа:Според мене място в националния имат Жоро Илиев и Миро Манолов, дори и Танко Дяков, но много се съмнявам изобщо да повика играч от Черно море....треньорите се сменят все българи и едни и същи се въртят през 2-3 години и тези, които ги притискат кои да викат си остават все същите и предполагам повечето от вас се сещат вече какъв ще му бъде списъка на играчи от българското първенство...

виж за Танко Дяков съм твърдо "ЗА". Гледал съм го тоя, голяма скала е! И мисля, че има потенциал! Висок е, включва се при ъглови ъдари - тип "Джон Тери, Видич, Фърдинанд" Ама с тези Манолов-ци се излагаш! Помисли реално!

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 03 фев 2009 12:40

a boy named goo написа:
Новият национален селекционер Станимир Стоилов вика петима футболисти от ЦСКА в разширения състав за първата ни за 2009 година контрола с Швейцария, която ще се играе на 11 февруари в Женева. Сред тези, които ще призове да облекат националната фланелка, ще бъдат двамата дошли от Ботев Пд в ЦСКА - Дормушали Саидходжа и Йордан Минев, а също така Кирил Котев, Иван Иванов и Йордан Тодоров. Данчо не получи изобщо повиквателна за "А" състава, докато начело на отбора бе Пламен Марков. Както е известно, мачът с "кръстоносците" ще е новото завръщане на Мъри Стоилов начело на първия тим, след като води България в два мача от евроквалификациите срещу Беларус (2-0, 2-1).

Интересно ми е, дали това отговаря на истината, ако да , определено ще съм приятно изненадан.

От тези място има само Йордан Тодорв, другите са за национали на Сан Марино, но не съм сигурен че и там ще ги вземат

Върни се в “Черно море”