Подмладяване... ???
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Подмладяване... ???
Защо несе повикат Александър Александров и Танко Дяков.Двамата са млади и се доказват в 4ерно Море,можеби са наи добрите млади в България в момента
hlucho написа:Angoff написа:hlucho написа:Младите футболисти си имат съответните национални формации, където трябва да се доказват! А националния ни отбор не е училище! В него трябва да бъдат викани само качествени и доказани играчи! Последните 10-15 години на какъв голям футболен форум са участвали! А сме имали и европейски шампиони!
Те сегашните в националния са цъфнали и вързали ... като не става с сегашните,защо да не се пробват младите ? или пак ще опрем до Пеев,Сираков и Кушев
Ми като не стават ще натурализираме играчи! Щом една Германия и Португаля могат, ние, защо да не можем!
Шегуваш се нали ?
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Самия ти питаш за Даксон! Май й ти не си далече от мойто мнение! Това вече си е съвсем нормално в световния спорт!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Ангов, според мен причината е, че Мъри все още не брои тези квалификации за отписани, за разлика от перуци. Ще си проличи още на втория мач - според резултата от първия. Ако загубим всички шансове, аз за себе си съм убеден, че Мъри ще подмени тотално отбора и то много тотално. За момента ще се опита да спечели квалификациите, което пък ще даде повече мачове на националния и от там повече шанс за трупане на опит на малките.
hlucho написа:Самия ти питаш за Даксон! Май й ти не си далече от мойто мнение! Това вече си е съвсем нормално в световния спорт!
Един играч и то перспективен да ... но не и 3-4,че и повече от класата на Лусио Вагнер или Янкович примерно!
tprodanov написа:Ангов, според мен причината е, че Мъри все още не брои тези квалификации за отписани, за разлика от перуци. Ще си проличи още на втория мач - според резултата от първия. Ако загубим всички шансове, аз за себе си съм убеден, че Мъри ще подмени тотално отбора и то много тотално. За момента ще се опита да спечели квалификациите, което пък ще даде повече мачове на националния и от там повече шанс за трупане на опит на малките.
Ако НЕДАЙ си боже отидем на световното ... знаеш ли кво ни чака ? не 6 ами 10-1 ще ни бият...сега е момента според мен,още на мача с Ирландия!
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Angoff написа:hlucho написа:Самия ти питаш за Даксон! Май й ти не си далече от мойто мнение! Това вече си е съвсем нормално в световния спорт!
Един играч и то перспективен да ... но не и 3-4,че и повече от класата на Лусио Вагнер или Янкович примерно!
[!
Естестествено ме и аз имам предвид за качествени играчи, а не куцо, кьораво и сакато! Както е Джабер в баскетбола!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Ангов, и 100 на нула да ни бият - класираме ли се, този отбор ще играе повече мачове. А повечето мачове означават шанс за обиграване на някакво печелившо поколение.
tprodanov написа:Ангов, и 100 на нула да ни бият - класираме ли се, този отбор ще играе повече мачове. А повечето мачове означават шанс за обиграване на някакво печелившо поколение.
Обиграване на кого ? Коловати,Топчо,Пеев,Кушев,Сираков,Вагнер и Янкович ли ?
какъв е смисъла от обиграването на 30г.,че и повече футболисти ?
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
- bigbonusprize
- Контакти:
Angoff написа:tprodanov написа:Ангов, и 100 на нула да ни бият - класираме ли се, този отбор ще играе повече мачове. А повечето мачове означават шанс за обиграване на някакво печелившо поколение.
Обиграване на кого ? Коловати,Топчо,Пеев,Кушев,Сираков,Вагнер и Янкович ли ?
какъв е смисъла от обиграването на 30г.,че и повече футболисти ?
Според мен пък ги вика за да могат да спомогнат за по бързото изграждане на игровия облик. Това не важи за Коловати. Него не знам защо го викна. Сигурно е в добра форма. Но реално и 3мата познават отлично стила на Мъри и с тяхна помощ по бързо ще го наложи. Не мисля, че те ще бъдат използвани като титуляри за квалификациите. Да се надяваме, че правилно си мисля

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!