Къде сбъркахме?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: Къде сбъркахме?

Мнениеот Yoda » 10 авг 2010 17:55

КАКВО СТЕ СБЪРКАЛИ ? НИЩО НЕ Е СБЪРКАНО ! ВСИЧКО СИ Е НОРМАЛНО И НА МЯСТОТО !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 10 авг 2010 17:55

TPAKTOP написа:
emigo написа:Искам,да започна с това,че съм от Левски и че нямам за цел,да се заяждам.Не е вярно,че тези,които се заяждат не са от Левски а,мразят ЦСКА.Просто миналата година в нашия форум бъкаше от злобни постове от червени фенове и явно някои си отмъщават.Не е благородно,но какво да се прави.Хора всякакви.Съветвам ви,да не се връзвате.
По темата:Изчетох статията внимателно и разбирам автора много добре макар,че не съм съгласен с него за,някои неща.Но е изпуснал,да спомене оснавната и най-важна причина за това,което представлявате в момента.А,тя се казва:Емил Костадинов.Собствениците ви знаейки,че не са специалисти във футбола са наели човек,който да е вътре в Бг. футбола,който да е професионалист и специалист,който да взима важните ръководни решения именно защото разбира играта.Та,те се довериха на Кастадинов,който виждате какво направи със селекцията ви.Какви футболисти докара,кога ги токара,в какво състояние са?
Как работи с треньора?Нима Дочев е дал съгласие с лека ръка,да се раздели с най-класния,като име,футболист (Гранден).Мога да се аргументирам още,но смятам,че е достатъчно и това.
П.П.Взимам отношение защото Левски и ЦСКА са "скачени съдове",макар и коренно противоположни като история и идеологиа.

Мерси че си го прочел! За забежката само ще кажа че Костадинов го броя към Титан не че е от фирмата а просто от ръководството. МНого пъти съм казвал и изразявал мнение че не му е мястото в клуба. Благодаря!

Той и при Томов натвори същите далаверки.Ней си беше жив късмет,че излезе читав.А,на титаните работата им е само, да дават пари,но не се справят никак добре.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 10 авг 2010 17:57

emigo написа: Той и при Томов натвори същите далаверки.Ней си беше жив късмет,че излезе читав.А,на титаните работата им е само, да дават пари,но не се справят никак добре.

Какво да кажа - АБСОЛЮТНО СЪГЛАСЕН!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 авг 2010 18:25

Gretna написа:
Гуу написа: не можах да ти се ядосам. :shock: :shock: :shock:

Виж сега Гуу. Не може да се ядосаш защото това е истина. Пак казвам не ти се сърдя. Ти нямаш никаква вина, че са те завели на мач на ЦСКА като малък. Това е късмет донякъде. Всичко зависи къде ще те заведът като си бил дете. Е теб са те объркали. Все едно си педал. Приемай нещата открито. Какво като си педал, нали така. Само гледай да ползваш презервативи че да не се разболееш от някоя човешка болест. Нали знаеш,че вас ви ловят същите болести като нас хората.

Тц,тц,тц...вие сте ''хората''?От кога криворогатите телюжки станаха ''хора''? Изображение
Последна промяна от delqnski47 на 10 авг 2010 18:33, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 10 авг 2010 18:33

Добре бе за какво трябваше да се "уродява" цялата тема. Не съм искал коментари исках мнения за моето мнение! Направете си тема в синия форум примерно "За калинките" и всеки може да публикува невероятно "смешния" виц и другите да се смеят. ЗА какво въобще се намесвате?! Имаше мнения на левскари които заслужаваха да се прочетат но всичко друго е чист СПАМ! :evil:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 10 авг 2010 19:25

Браво на автора на темата. Почнал е да пише по-дълги теми от мене :) :lol: :mrgreen: Това в кръга на шегата. Четивото е доста добро и се струва да се прочете цялото и най-вече последната тема или абзац за феновете. Аз мисля, че това е основното, което е искал да ни каже автора на темата- Трактор :)
Не ми се гвори сега по темата, защото достатъчно обсъждаме в други теми за ЦСКА. Искам да кажа нещо друго. Много, много лошо впечатление ми прави този форум с отношението и липсата на какъвто и да е толеранс и усещане между феновете на Левски и ЦСКА. И конкретно най-вече тези на Левски. Аз от сравнително скоро пиша тук и до сега не съм попадал на тема на ЦСКА, в която да не видя някое тъпо, глупаво селско изказване на някой заблуден, инфантилен фен на Левски. Вчера за първи път си позволих да влезна в една тема на Левски и се опитах да напиша нещо, което мисля конкретно за отбора им и разбира се в края на текста написах нещо като как да го нарека приятелски майтап с тях. Но те явно или не го разбраха или просто тук е пълно с хлапета и недорасляци фенове на синия отбор. Аз имам приятели на Левски, по ирония на съдбата един от най-близките ми роднини също е техен много голям фен. Подарявал съм му подаръци, свързани със синият клуб. Често ми е по-приятно да говоря с техни фенове и да споря с тях но по един друг начин, начин, който повечето от тукашните фенове на Левски просто нямат усещането, мантлитетът, а и струва ми се умствения потенциал да разберат. И да се обърна към модераторите. Знам, че сигурно е трудно да се поддържа чистота в мненията в такъв голям форум и с толкова много теми, но ако искате да имате добър и качествен форум, би трябвало да направите нещо по въпроса. Влизал съм и в други форуми. Там таква нещо категорично няма и абсолютно не се допускат подобни заяждания между феновете на отборите
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 10 авг 2010 19:40

danko_sot написа:Браво на автора на темата. Почнал е да пише по-дълги теми от мене :) :lol: :mrgreen: Това в кръга на шегата. Четивото е доста добро и се струва да се прочете цялото и най-вече последната тема или абзац за феновете. Аз мисля, че това е основното, което е искал да ни каже автора на темата- Трактор :)
Не ми се гвори сега по темата, защото достатъчно обсъждаме в други теми за ЦСКА. Искам да кажа нещо друго. Много, много лошо впечатление ми прави този форум с отношението и липсата на какъвто и да е толеранс и усещане между феновете на Левски и ЦСКА. И конкретно най-вече тези на Левски. Аз от сравнително скоро пиша тук и до сега не съм попадал на тема на ЦСКА, в която да не видя някое тъпо, глупаво селско изказване на някой заблуден, инфантилен фен на Левски. Вчера за първи път си позволих да влезна в една тема на Левски и се опитах да напиша нещо, което мисля конкретно за отбора им и разбира се в края на текста написах нещо като как да го нарека приятелски майтап с тях. Но те явно или не го разбраха или просто тук е пълно с хлапета и недорасляци фенове на синия отбор. Аз имам приятели на Левски, по ирония на съдбата един от най-близките ми роднини също е техен много голям фен. Подарявал съм му подаръци, свързани със синият клуб. Често ми е по-приятно да говоря с техни фенове и да споря с тях но по един друг начин, начин, който повечето от тукашните фенове на Левски просто нямат усещането, мантлитетът, а и струва ми се умствения потенциал да разберат. И да се обърна към модераторите. Знам, че сигурно е трудно да се поддържа чистота в мненията в такъв голям форум и с толкова много теми, но ако искате да имате добър и качествен форум, би трябвало да направите нещо по въпроса. Влизал съм и в други форуми. Там таква нещо категорично няма и абсолютно не се допускат подобни заяждания между феновете на отборите

Знаем ти ги твойте мнения :) Наистина успях да те задмина :) Но пък за това ти си един от малкото който го е прочел и си разбрал идеята. За заяждането не им обръщай внимание!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 10 авг 2010 19:48

TPAKTOP написа:
danko_sot написа:Браво на автора на темата. Почнал е да пише по-дълги теми от мене :) :lol: :mrgreen: Това в кръга на шегата. Четивото е доста добро и се струва да се прочете цялото и най-вече последната тема или абзац за феновете. Аз мисля, че това е основното, което е искал да ни каже автора на темата- Трактор :)

Знаем ти ги твойте мнения :) Наистина успях да те задмина :) Но пък за това ти си един от малкото който го е прочел и си разбрал идеята. За заяждането не им обръщай внимание!

Мислил ли си за журналистическа кариера? :) :roll:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 10 авг 2010 19:54

danko_sot написа:Мислил ли си за журналистическа кариера? :) :roll:

:lol: Не ама вече почти съм решил да си правя блог :lol:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 10 авг 2010 20:08

TPAKTOP написа:
danko_sot написа:Мислил ли си за журналистическа кариера? :) :roll:

:lol: Не ама вече почти съм решил да си правя блог :lol:

Само да няма клипове на Милко Калайджиев вътре? :) ;) :geek:

Върни се в “ЦСКА”