ЦСКА победи Левски със 7:5

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

ЦСКА победи Левски със 7:5

Мнениеот hlucho » 30 яну 2009 15:03

Хокей на лед: ЦСКА победи Левски със 7:5
От Топспорт.бг

Следващият мач е ЦСКА - Спартак София е във вторник
Последна редакция: 30.01.2009, 13:33
Публикуване: 30.01.2009, 13:27
Размер на шрифта: a a a
Снимка:

ЦСКА победи Левски
В среща от четвъртия кръг от първенството на България по хокей на лед отборът на ЦСКА победи Левски със 7:5 (3:2, 1:1, 3:2).

Така "червените" на практика спечелиха сребърните медали.

Кирил Ходулов се отличи с три гола, а по един реализираха Красимир Монов, Йовко Терзиев, Ивайло Дилков и Атанас Атанасов. За Левски точни бяха лекарят по pрофесия Георги Маждраков - 2 гола, както и Мирослав Павлов, Георги Димитров и Александър Гарибов - по 1.

103 минути наказателно време - 71 за ЦСКА и 32 за Левски. И в този мач не се мина без инцидент. Този път в антигерой за ЦСКА се превърна техният треньор Ивайло Велев. В средата на втората третина без основателна причина Велев в цивилно облекло нахлу на леда, искайки промяна на съдийско решение, което бе в ущърб на неговия тим.

Велев отиде до главия съдия Диньо Кръстев и настоятелно поиска да си промени решението и да отсъди това, което самият треньор смята за правилно. За това си деяние Велев бе отстранен до края на срещата.

За първи път в историята на родния хокей човек в цивилно облекло си позволява да влиза на леда, да иска обяснения и да повлиява на решения.

Начело във временното класиране е Славия с 20 точки, пред ЦСКА - 12, Левски - 8 и Спартак - 0.
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

novik

Re: ЦСКА победи Левски със 7:5

Мнениеот novik » 30 яну 2009 15:14

на белот ли?

Потребителски аватар
nekakav
Контакти:

Мнениеот nekakav » 30 яну 2009 16:01

Горките чорбари след като ги изнасилваме на футбол и волейбол почнаха да гледат хокея на лед :lol: :lol: :lol: , а на хокей на трева ще ни биете ли бе наркомани? :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
pepino_po
Контакти:

Мнениеот pepino_po » 30 яну 2009 16:20

nekakav написа:Горките чорбари след като ги изнасилваме на футбол и волейбол почнаха да гледат хокея на лед :lol: :lol: :lol: , а на хокей на трева ще ни биете ли бе наркомани? :lol: :lol: :lol: :lol:

Абе сладък, ти помниш ли кога за последно ни бихте на футбол???
А тази победа на волейбол знаиш ли от колоко време ви е първа???

reebok
Контакти:

Мнениеот reebok » 30 яну 2009 16:45

pepino_po написа:
nekakav написа:Горките чорбари след като ги изнасилваме на футбол и волейбол почнаха да гледат хокея на лед :lol: :lol: :lol: , а на хокей на трева ще ни биете ли бе наркомани? :lol: :lol: :lol: :lol:

Абе сладък, ти помниш ли кога за последно ни бихте на футбол???
А тази победа на волейбол знаиш ли от колоко време ви е първа???

Ами последната ни победа на футбол над вас е април 2007ма, а ти като си толкова отоворен би ли ми казал кога е полседната ви победа над Левски на Герена

Smart_za_govedata

Мнениеот Smart_za_govedata » 30 яну 2009 17:19

reebok ми то на блато не се играе! Аз не помня в близките няковко години да сме играли на Герена!!! А пък сега със старите мизерници,които ще си варнете, кой от Апоел Рамат Ган, кой от Кайзериспор, кой от Изтребител Ново Делчево има много да падате, ама много!!! Нии знаем, че Вии малобройни сте, Но днеска сме ние на Власт! И ваща говежда агитка не може да спори със Нас!!! :!: :twisted: :twisted: :twisted: 8-)

reebok
Контакти:

Мнениеот reebok » 30 яну 2009 17:30

Smart_za_govedata написа:reebok ми то на блато не се играе! Аз не помня в близките няковко години да сме играли на Герена!!! А пък сега със старите мизерници,които ще си варнете, кой от Апоел Рамат Ган, кой от Кайзериспор, кой от Изтребител Ново Делчево има много да падате, ама много!!! Нии знаем, че Вии малобройни сте, Но днеска сме ние на Власт! И ваща говежда агитка не може да спори със Нас!!! :!: :twisted: :twisted: :twisted: 8-)

Маи не помниш последната ви победа на герена, и аз щото нещо не сия спомням казваш скоро не са се играли мачове там. Ами в периода от 1999 до 2004 пролетта мачовете се играха на клубните стадиони така че сте имали достатъчно възможности да ни биете.Левски в полследните 10тина години (откакто гледам футбол) има 3 победи на кочината.
Между другото страшен ник имаш, на тва му викам аз истински цскар ;)

Върни се в “Други спортове”