ЦСКА продава Гранден във Висшата лига на Англия

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

haha

Re: ЦСКА продава Гранден във Висшата лига на Англия

Мнениеот haha » 07 авг 2010 18:53

Тази новина е пълна глупост...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 07 авг 2010 18:54

vaskonti написа:Любопитен съм за каква сума става въпрос. Ако е под 800 хиляди ще е грешка. Да не говорим, че по начало е грешка да бъде продаван точно преди почти сигурното влизане в групите, където може да си вдигне цената поне 2 пъти.

...или да му падне цената два пъти. На мнение съм, че когато има оферти за играчи от отборите от първите ешалони на страни като Англия, трябва да се продава. Освен това имаме играчи, които могат да играят на неговия пост, така че няма да е болка за умиране, освен това и касата ни ще се понапълни малко, което няма да е никак лошо.

Потребителски аватар
nedev30
Контакти:

Мнениеот nedev30 » 07 авг 2010 18:54

Не само Гранден но всички славни и безславни чужденци да махат. Имаме си юноши на отбора който по добре значт какво означават 4-те свещенни букви. И смятам че се хвърлят в мачовете мъжки. Тези италианчета мисля че така тихомълком както си дойдоха и ще си заминат(дано не съм прав).За да играеш в ЦСКА и си чужденец трябва всеки мач да си титуляр , не да търкаш пейката и да взимаш повече пари от хора който наистина обичат отбора. това си е само мое мнение, извинявам се ако съм засегнал някой
ВЕРНИ ДО ГРОБ !!!!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 07 авг 2010 18:56

vaskonti написа:Любопитен съм за каква сума става въпрос. Ако е под 800 хиляди ще е грешка. Да не говорим, че по начало е грешка да бъде продаван точно преди почти сигурното влизане в групите, където може да си вдигне цената поне 2 пъти.

При всички случаи сумата ще е 7 цифрена в евро ... Тук по - скоро въпроса може би трябва да е каква ще е първата цифра ... Аз си мисля , че няма да е 1 , но ще видим.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 авг 2010 18:58

Елиот Гранден: Още не съм във форма

Френският футболист на ЦСКА Елиот Гронден се съгласи да говори пред "Тема Спорт" след измъчената победа над аматьорите от Клифтънвил. Освен това той коментира предстоящия съперник на "армейците" в Лига Европа - ТНС, както и дербито с Левски, загубено от „червените” с 0:1.

Интервюто можете да прочетете тук -> http://www.focus-sport.net/?action=opinion&id=2541

И самият футблист си го казва,че не е в оптимална форма!Съмнявам се,че отбор от Висшата Лига ще иска да вземе играч,който не е във форма!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 07 авг 2010 19:00

nedev30 написа:Не само Гранден но всички славни и безславни чужденци да махат. Имаме си юноши на отбора който по добре значт какво означават 4-те свещенни букви. И смятам че се хвърлят в мачовете мъжки. Тези италианчета мисля че така тихомълком както си дойдоха и ще си заминат(дано не съм прав).За да играеш в ЦСКА и си чужденец трябва всеки мач да си титуляр , не да търкаш пейката и да взимаш повече пари от хора който наистина обичат отбора. това си е само мое мнение, извинявам се ако съм засегнал някой

Твоето и мое задължение като фенове е да подкрепяме отбора такъв , какъвто е , а не да редим състава ...

Потребителски аватар
nedev30
Контакти:

Мнениеот nedev30 » 07 авг 2010 19:01

viroglav написа:
nedev30 написа:Не само Гранден но всички славни и безславни чужденци да махат. Имаме си юноши на отбора който по добре значт какво означават 4-те свещенни букви. И смятам че се хвърлят в мачовете мъжки. Тези италианчета мисля че така тихомълком както си дойдоха и ще си заминат(дано не съм прав).За да играеш в ЦСКА и си чужденец трябва всеки мач да си титуляр , не да търкаш пейката и да взимаш повече пари от хора който наистина обичат отбора. това си е само мое мнение, извинявам се ако съм засегнал някой

Твоето и мое задължение като фенове е да подкрепяме отбора такъв , какъвто е , а не да редим състава ...

Съгласен съм с теб, Затова уточних че това е само мое мнение и се извиних
ВЕРНИ ДО ГРОБ !!!!

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 07 авг 2010 19:01

viroglav написа:

При всички случаи сумата ще е 7 цифрена в евро ... Тук по - скоро въпроса може би трябва да е каква ще е първата цифра ... Аз си мисля , че няма да е 1 , но ще видим.

Що мислите че във висшата лига са глупаци и си дават парите за измислени играчи? Като е много добър да си го държат в ЦСКА.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 авг 2010 19:02

ако парите са добри да го продават, ако не няма смисъл!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”