Има право да си купи, каквото си иска. Не знам защо го коментирате изобщо !
Може би трябва да излезе в праймтайма на БТВ и да се извини публично на хората, които не могат да си го позволят !
Обикновените хора в България нямали пари ! Ами да имат бе ! Кой им е виновен ? Така са си го направили. В Швеция, защо имат висок стандарт на живот а в България не !? Там защо заможните хора не парадират а в България е обратното !? Да не би американците да направиха мутрите в България? Българите си направиха мутрите, мафиотите, групировките, стандарта на живот. За всичко, което се случва в България, заслугата е на българския народ, не на някой друг. В другите държави народа е с друг манталитет и други разбирания и при тях балканските номера не минават.
Номерата минават в България. Различни народи, различен манталитет, различен начин на живот. В България е така !
За недоволните има два начина:
1. Да пишат по форумите колко са недоволни и да коментират пред блока на пейките !
2. Да се изнасят !
Ама, като си патриот и си обичаш държавата, ами ще й сърбаш попарата и няма да се оплакваш.
Аз се лиших от родината си в името на семейството си, защото за семейството си съм готов и от живота си да се лиша.
По-добре започни някъде от нулата, отколкото цял живот на минус ! Родина Родина, но не съм съгласен да съм завинаги безгласен роб на Родината си. И аз имам живот. Това е моето мнение !
Общински съветник кара най-бързата кола в Света?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Общински съветник кара най-бързата кола в Света?
Madridist написа:Официално за най-богат българин е приет Васил Божков, но за мен хора като Ахмед Доган, Иван Костов, Бойко Борисов и т.н. отдавна са влезнали в клуба на милиардерите и дори смятам,че в момента Доган е на първо място.
Само с тази част не съм съгласен. ТИМ и Петя Славова слагат в джобчето си Догановци, Костовци, Борисовци и други подобни келеши! Че тия тримцата дето си ги споменал взети заедно не могат да стъпят на пръстчето на Петя Славова...
А колкото до Марешки... той си е купил тази кола само за ПиАр! Да не мислите, че реално ще я кара в България? Ще я държи два-три месеца, колкото да се вдигне малко шум около него и колата (все пак няма лоша реклама) и после ще я прати в чужбина... - точно същото, което направи Румен Гайтански Вълка! Купи си Бугати Вейрон... държа го около 6 месеца в България, през които Бугатито бе навъртяло едва 3500 километра (това го знам със сигурност, защото се познавам с племеника му и повечето от тия километри той ги навъртя), а сега колата е в Германия и Вълка си я кара там по тамошните магистрали и яки пътища.
В крайна сметка всеки сам решава за какво да си дава кинтите. И никой не може да те съди, ако ще да дадеш 8 милиона долара за най-баровският Майбах, щом можеш да си го позволиш! Както се казва всеки се простира спрямо чергата си!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
-
sladi4koto
Reckless написа:ИДа не би американците да направиха мутрите в България? Българите си направиха мутрите, мафиотите, групировките, стандарта на живот. За всичко, което се случва в България, заслугата е на българския народ, не на някой друг.
Това ти изречение показва колко си непознат с реалността.
Дупето е като сърцето. Не вижда, но чувства
Sofiaatowern написа: Просто хората имат достойнство, знаят си мястото, не се фукат и живеят спокойно! Като имаш класа никога не би показал на обществото колко си богат, ето ви един пример - Бил Гейтс, вие виждали ли сте го в скъпа кола или някой супер готин мезонет?
Е ти вече ме уби !!! Виждали ли сте Бил Гейтс в Мезонет?
- ace_ventura
- Контакти:
Прауд то би Бългериан, да си купиш такава кола с парите на болните хора, събирани стотинка по стотинка за лекарства, че даже и да се хвалиш еееее как да кажа, малко долно.
П.П. аптеките му са от най-евтините
П.П. аптеките му са от най-евтините
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.
защо никой не му прави конкуренция в цените на лекарствата.Всеки ден пред аптеките му има стотици пенсионери,къде е конкуренцията ,защо продават по скъпо от него.Не го знам какъв е като човек но печели пари със сигурност.
- Sofiaatowern
- Контакти:
Reckless написа:Има право да си купи, каквото си иска. Не знам защо го коментирате изобщо !
Може би трябва да излезе в праймтайма на БТВ и да се извини публично на хората, които не могат да си го позволят !
Обикновените хора в България нямали пари ! Ами да имат бе ! Кой им е виновен ? Така са си го направили. В Швеция, защо имат висок стандарт на живот а в България не !? Там защо заможните хора не парадират а в България е обратното !? Да не би американците да направиха мутрите в България? Българите си направиха мутрите, мафиотите, групировките, стандарта на живот. За всичко, което се случва в България, заслугата е на българския народ, не на някой друг. В другите държави народа е с друг манталитет и други разбирания и при тях балканските номера не минават.
Номерата минават в България. Различни народи, различен манталитет, различен начин на живот. В България е така !
За недоволните има два начина:
1. Да пишат по форумите колко са недоволни и да коментират пред блока на пейките !
2. Да се изнасят !
Ама, като си патриот и си обичаш държавата, ами ще й сърбаш попарата и няма да се оплакваш.
Аз се лиших от родината си в името на семейството си, защото за семейството си съм готов и от живота си да се лиша.
По-добре започни някъде от нулата, отколкото цял живот на минус ! Родина Родина, но не съм съгласен да съм завинаги безгласен роб на Родината си. И аз имам живот. Това е моето мнение !
Не разбирам като си се изнесъл от България сега закакво пишеш в български форуми, че и градът в който живееш си написал, та да видят хората, че си се измъкнал, и камо ли не изкарваш хиляди евра и само щракаш с пръсти. Не ми ги разказвай тези приказки! Предпочитам да живея в родината си, отколкото да съм гастърбайтър цял живот и да трия кенефи за 200 евро повече - не мерси, аз не искам да съм човек втора ръка и да се отричам от корените си, че и да обвинявам хората от моята родина, че са виновни за положението! Не пиши повече, за да избегнеш негативни коментари по твой адрес. Иначе емигранти се подготвят вече 2 десетилетия - вие закакво мислите повечето хора се записват в езикови гимназии и учат това, което им се отдава? Аз точно поради тази причина съм се записал в ЕГ, но никога не бих емигрирал за няколко стотин евро повече! Просто планът на комунистите беше такъв, че всички българи, който не могат да си намерят работа напускат страната, или заради глад, безработност, невежество и други неща. Образованите българи (т.е. НЕ мамините синчета висшисти, а тези, който наистина са висшисти с нещо в главата) емигрираха отдавна и се установиха там където живеят. А пък другите българи дето нямат представа на кой свят са, търкат кенефите в чуждите страни и пак са щастливи. Аз съм говорил с мой приятел в Франция където живея в Париж - казва, че там българите ги третират като негрите и резаните, да не спонемавам, че живеят като клошари в квартири, защото не могат да си позволят жилище. А ти гласни ми гражданино чувстваш ли се като по-висш от нас като биваш третиран като човек втора ръка и всеки ден биваш принуден да работиш в държава където не си гражданин, а просто човек с временно местожителство? Ей, амън от такива *******, който са се самозабравили, а през цялото време работата им е тираджии, чистачи, пазачи и прочее работи с който са горди даже!
Искаш да си мисля, че си свръхчовек и имаш ясновидски способности ли ? Ами не, не си ! Мен никой не ме третира, като човек втора ръка, не лъскам кенефи, не съм роб и се чувствам превъзходно ! Имам собствен бизнес, работя за себе си, имам и работници. Да, пиша и в български форуми, пиша и в испански форуми и какво ? Забраняваш ли ми ? Казваш, че това, което се случва в България е план на комунистите, ок. Комунистите да не са американци ? Българи са драги ! Българи ! И ако ти не можеш да живееш на друго място освен в България, не го приписвай на всички.
Кое трябва да ми липсва от България ? Каруците, манталитета, чалгата...? Ами не ми липсват ! Всеки живее, където си избере, въпрос на манталитет !
Написал съм града в който живея, защото при регистрацията има такова поле "местоположение". И това ли е проблем за теб ? Извинявай, че живея във Валенсия и нищо не ми липсва ! Извинен ли съм
Питаш, дали се чувствам над някой ли ? Аз нямам такива нужди, да се чувствам над еди кой си, за да съм добре. Аз съм добре, когато съм задоволен и не съм принуден да търпя лишения. Радвам се за теб, че в България се чувстваш човек 1-ва ръка, макар че това с "ръцете" не мога да го разбера. Още нещо: Не си мисли, всички българи в чужбина са гастербайтери и са с временно местожителство. Има българи, които си плащат осигуровките и се пенсионират в чужбина в крайна сметка. Да ти кажа ли колко получават боклукчиите /тези, които чистят улиците/ на месец за 4 часа работа по 5 дена в седмицата тук ? 3500 евро на месец. Това ли наричаш хора 2-ра ръка ? Ако миенето на чинии ще ми задоволява нуждите и ще ми позволи да си карам отпуските на Ибиса, аз ще съм най-добрия мияч на чинии в света.
Пък ти ме смятай и за човек 8-ма ръка ако искаш !
Кое трябва да ми липсва от България ? Каруците, манталитета, чалгата...? Ами не ми липсват ! Всеки живее, където си избере, въпрос на манталитет !
Написал съм града в който живея, защото при регистрацията има такова поле "местоположение". И това ли е проблем за теб ? Извинявай, че живея във Валенсия и нищо не ми липсва ! Извинен ли съм
- TPAKTOP
- Контакти:
Reckless написа:Искаш да си мисля, че си свръхчовек и имаш ясновидски способности ли ? Ами не, не си ! Мен никой не ме третира, като човек втора ръка, не лъскам кенефи, не съм роб и се чувствам превъзходно ! Имам собствен бизнес, работя за себе си, имам и работници. Да, пиша и в български форуми, пиша и в испански форуми и какво ? Забраняваш ли ми ? Казваш, че това, което се случва в България е план на комунистите, ок. Комунистите да не са американци ? Българи са драги ! Българи ! И ако ти не можеш да живееш на друго място освен в България, не го приписвай на всички.
Написал съм града в който живея, защото при регистрацията има такова поле "местоположение". И това ли е проблем за теб ? Извинявай, че живея във Валенсия и нищо не ми липсва ! Извинен ли съмПиташ, дали се чувствам над някой ли ? Аз нямам такива нужди, да се чувствам над еди кой си, за да съм добре. Аз съм добре, когато съм задоволен и не съм принуден да търпя лишения. Радвам се за теб, че в България се чувстваш човек 1-ва ръка, макар че това с "ръцете" не мога да го разбера. Още нещо: Не си мисли, всички българи в чужбина са гастербайтери и са с временно местожителство. Има българи, които си плащат осигуровките и се пенсионират в чужбина в крайна сметка. Да ти кажа ли колко получават боклукчиите /тези, които чистят улиците/ на месец за 4 часа работа по 5 дена в седмицата тук ? 3500 евро на месец. Това ли наричаш хора 2-ра ръка ? Ако миенето на чинии ще ми задоволява нуждите и ще ми позволи да си карам отпуските на Ибиса, аз ще съм най-добрия мияч на чинии в света.
3500 евро на месец???!!! Ти имаш ли акъл бе човече!!! 40 евро на час!?!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Човек, ако искаш вярвай, но боклукчиите тук са с едни от най-високите заплати в Испания.