Жилина-Литекс

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

nascko
Контакти:

Re: Жилина-Литекс

Мнениеот nascko » 04 авг 2010 15:43

Levski_Sf написа:Рънърс, На теб на какъв език трябва да ти се говори. Момчето ясно ти каза, че го даваха мача на Берое вчера по ТВ+. Аз също го гледах

Простено му е, две гънки и те от удар.... :roll:

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 04 авг 2010 15:44

evgenimilenov написа:
runnersa написа:
evgenimilenov написа:Рънърс за да не се излагаш ..... казвам ти го за последен път . Вчера от 19:00 часа гледах Рапид Виена - Берое по ТВ+ ..... щом съм го гледал там значи са го предавали .

Ок де няма значение то те ако не предават в крайна сметка кой :) Иначе ако целите да ми пропагандирате забравете :) Ако беше по-късно щях да ви кажа лека ама засега само чал! ;)

Пише се "Чао"

Е добре де с тая калвиатура се обърквам някой път не сме в час по литература айде стига сте се занимавали с мене, че оспамихме темата с глупости дано Литекс да бият довечера с или без тв предаване защото е много важно, а пък другото не е толкова важно както казах всеки да се оправя както може - да си гледа където и както иска! ;)

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 04 авг 2010 15:45

nascko написа:
Levski_Sf написа:Рънърс, На теб на какъв език трябва да ти се говори. Момчето ясно ти каза, че го даваха мача на Берое вчера по ТВ+. Аз също го гледах

Еми кво нали някой нямат и толкова :twisted:

Потребителски аватар
federer_11
Контакти:

Мнениеот federer_11 » 04 авг 2010 16:01

runnersa написа:
nascko написа:

Еми кво нали някой нямат и толкова :twisted:

:lol:
Изображение

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 04 авг 2010 16:08

ТВ + е най-шибаната и изкуствена телевизия,за това нещо спор няма.Никога не съм понасям подобни изкуствени неща.Мач,в който играе български отбор в евротурнирите,където всички футболни фенове се интересуваме и стискаме палци(надявам се),се дава по телевизия,не по някакво жалко подобие.Телевизия-истинска,която дава възможност на всеки човек,който има кабелна да гледа мача,а не разни простотии с п*тките от Булсатком.
Относно мача не се притеснявайте,със сигурност ще се предава по някоя словашка тв,все пак това е една непредвидима среща,така че ще може да се гледа по интернет.Желая успех на Литекс,макар и да предполагам,че ще им е доста трудно.

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 04 авг 2010 16:18

За какво тоя зор да гледате мача довечера-най-много да стане като снощния! ;)
Въпреки всичко желая успех на Литекс! :P

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 04 авг 2010 16:21

Roger_Federer написа:ТВ + е най-шибаната и изкуствена телевизия,за това нещо спор няма.Никога не съм понасям подобни изкуствени неща.Мач,в който играе български отбор в евротурнирите,където всички футболни фенове се интересуваме и стискаме палци(надявам се),се дава по телевизия,не по някакво жалко подобие.Телевизия-истинска,която дава възможност на всеки човек,който има кабелна да гледа мача,а не разни простотии с п*тките от Булсатком.
Относно мача не се притеснявайте,със сигурност ще се предава по някоя словашка тв,все пак това е една непредвидима среща,така че ще може да се гледа по интернет.Желая успех на Литекс,макар и да предполагам,че ще им е доста трудно.

+1 Само едно уточнение такива мачове не трябва да се дават по някакви кабеларки, а по националните ТВ както го правят и в нормалните държави така, че се надявам, че от БНТ отново ще спасят нещата накрая

Потребителски аватар
Prizrachen
Контакти:

Мнениеот Prizrachen » 04 авг 2010 16:29

Аз лично заради мачовете си сложих булсат и съм крайно недоволен, след като са купили правата не си излъжват мачовете...

Потребителски аватар
Prizrachen
Контакти:

Мнениеот Prizrachen » 04 авг 2010 16:30

runnersa написа:
Roger_Federer написа:ТВ + е най-шибаната и изкуствена телевизия,за това нещо спор няма.Никога не съм понасям подобни изкуствени неща.Мач,в който играе български отбор в евротурнирите,където всички футболни фенове се интересуваме и стискаме палци(надявам се),се дава по телевизия,не по някакво жалко подобие.Телевизия-истинска,която дава възможност на всеки човек,който има кабелна да гледа мача,а не разни простотии с п*тките от Булсатком.

+1 Само едно уточнение такива мачове не трябва да се дават по някакви кабеларки, а по националните ТВ както го правят и в нормалните държави така, че се надявам, че от БНТ отново ще спасят нещата накрая

Е как бе, как ше го дават по канал 1, нали трябва турските новини или сериалите да дадат та те са по важни..;.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 04 авг 2010 16:33

Prizrachen написа:Аз лично заради мачовете си сложих булсат и съм крайно недоволен, след като са купили правата не си излъжват мачовете...

Ами и аз това им обеснявах досега тука, че има хора които са си вклучили Булсат азаради тези мачове и накрая не дават почти нищо ама тука някакви върли фенове ми ги защитават и ме изкарват олигофрен, а те горките нямат вина за нищо на тях се нещо им пречи иначе са си най-великите в бранша :) Хубаво, че от плейофите няма да се занимаваме с това дали си дават мачовете или не по такива измислени телевизий :)

Върни се в “Футбол - България”