Converse написа:
Да, аз си гледам "разпадащия" отбор и съм сигурен, че е по-добре финансово от ФК Борат
да питаме фреди бобич, искаш ли?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Converse написа:
Да, аз си гледам "разпадащия" отбор и съм сигурен, че е по-добре финансово от ФК Борат
Бижутера написа:Converse написа:
да питаме фреди бобич, искаш ли?
[/center]Бижутера написа:ама нали знаеш, че балъков ще се изсули по същия начин, когато усети че кораба почне да потъва...
[/center]Бижутера написа:защото темата черноморец е по-наболяла...
[/center]Converse написа:Бижутера написа:защото темата черноморец е по-наболяла...
За мен не е наболяла, аз съм сигурен в бъдещето на отбора си, затова и не чета глупави статийки, как едва ли не вече сме фалирали.
Бижутера написа:Converse написа:Бижутера написа:защото темата черноморец е по-наболяла...
За мен не е наболяла, аз съм сигурен в бъдещето на отбора си, затова и не чета глупави статийки, как едва ли не вече сме фалирали.
а как би обяснил факта, че от както отвориха фен шопа ви почти всички стоки си стоят....купени са по няколко бройки от всички, но едно 80% от фланелките и шаловете остават...?
[/center]Converse написа:fabregas_949 написа::o![]()
Чуди се, вие от Софето не знаете как стоят нещата тук, защото се основавате единствено на лъжливите медии, но ситуацията е преиначена на сто процента. И не се безпокойте, изобщо нямаме проблеми с финансите, даже сме един от най-добре осигурените отбори в смешната ни А група, а вие се надявайте да се разпаднем, само с това ще си останете. Само мога да ви се усмихвам
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта