ЦСКА - Левски 01.08.2010 21.00 "Васил Левски"
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЦСКА - Левски 01.08.2010 21.00 "Васил Левски"
Аз пък казвам, че нашата селекция е по-добра.... Кой е по-добър ще се разбере в неделя. Ако бием живи и здрави, ако паднем пак така. За разлика от вас ние не вдигаме паради колко сме велики като ви бием.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
- mistreated
- Контакти:
ls86 написа:Селекцията ни е по-сполучлива от тази на ЦСКА и всеки го казва.
Ние не сме се надули чак толкова. ЦСКА че са били с 3-0 някакви бръснари -голям успех значи.
Мачът със шведите си беше Х от самото начало. И аз исках победа - но реално Х-са е истинския резултат
Виж човече, няма как от по 1-2 мача с аматьори да се прецени коя селекция е по-добра и коя не. Аз казах, имате голям напредък в атака, но защитата ви куца доста. Ние нашите проблеми си ги знаем и както виждаш няма гръмки изказвания от страна на феновете на ЦСКА. За сметка на това тези на Левски се надпреварват кой по-голяма простотия да изтърси. Никой не е казвал, че победата на ЦСКА над бръснарите е успех, чети и ще разбереш, че почти всички фенове са недоволни от играта.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
ООООООООО нима!
По отношение на паридите- стигане нямате. Съжалявам.
Един самозабравил се собственик, който като бие никому неизвестен отбор в Европа, купи си дузина италианци и изговори куп врели-некипели се правръща видиш ли в НАЙ-ДОБРИЯ, та ако може покрай всичко това и отбора да се изтреля в орбита.
По отношение на паридите- стигане нямате. Съжалявам.
Един самозабравил се собственик, който като бие никому неизвестен отбор в Европа, купи си дузина италианци и изговори куп врели-некипели се правръща видиш ли в НАЙ-ДОБРИЯ, та ако може покрай всичко това и отбора да се изтреля в орбита.
- evgenimilenov
- Контакти:
Еееее гледах разширен репортаж на Калмар - Левски в Спортал.бг . 2 чисти отменени гола на Дембеле . Няма такъв резил от страна на съдия . Ебати шибаните сърби . Пак да им бомбандират страната !
А съдиите въобще не искам да ги коментирам.
Нашите са ангелчета в сравнение с този.
Нашите са ангелчета в сравнение с този.
Ще си говорим в понеделник "смешници".Въпреки всичко ,аз вярвам в успеха на ЦСКА.
АРМЕЕЦ ДО ГРОБ!!!
АРМЕЕЦ ДО ГРОБ!!!
- blue magic
- Контакти:
Определено ние имаме повече основание за оптимизъм от нашите опоненти. И едните и другите играха и с аматьори и професионалисти но както резултатите, така и представянето бяха коренно различни. Стигна се дотам Павел Дочев да признае, че треперел при 1-0 срещу зъболекарите ЦСКА да не сбъркали отзад да изравнят, щото публиката щяла да ги емне и да разстрои момчетата.
Аз не се съмнявам в нашата победа. Въпреки селските постъпки с цените на билетите, въпреки че нашият противник почива цели 2 дни повече. Ние затова сме ЛЕВСКИ!
Аз не се съмнявам в нашата победа. Въпреки селските постъпки с цените на билетите, въпреки че нашият противник почива цели 2 дни повече. Ние затова сме ЛЕВСКИ!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
evgenimilenov написа:Еееее гледах разширен репортаж на Калмар - Левски в Спортал.бг . 2 чисти отменени гола на Дембеле . Няма такъв резил от страна на съдия . Ебати шибаните сърби . Пак да им бомбандират страната !
Чак пък два не са. Второ си беше явна засада и добре, че сърбина не вдигна втори жълт.
Тези ги отстранявате.
Относно дербито в неделя Левски ще имат проблеми през дясната зона на защитата. Не зная кой играе десен бек, но в мача с Калмар доста елементарно го разминаваха и всички опасности пред вратата на Митрев дойдоха именно от там.

ЦСКА не игра добре в първите два мача, но се надявам, че в неделя ще се стегнат и ще победим. Така всичко лошо ще се забрави и ще тръгнем нагоре с летящ старт. Вярвам на Дочев и момчетата, а който иска да бъде на стадиона, който не иска да не идва!