Феновете на Черноморец искат да плащат билети

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Conan
Контакти:

Re: Феновете на Черноморец искат да плащат билети

Мнениеот Conan » 26 юли 2010 23:39

pas написа:
ultra_shark написа:Нещо грешиш, точно когато станахте вицешампиони, а и след това също ви беше безплатен, като на входа подаряваха и безплатни фланелки и шалове :lol: Не знам кои са цигани и кои не, но най-големите бургазлии в Нефтохимик бяха юноши на Черноморец, откраднати от Порточанов. Ще го отречеш ли?

Милен Георгиев, Тошко Киселичков, Миро Косев, Стойко Сакалиев и т.н. кога са били юноши на Черноморец? Един Кишишев, но той сам избяга, ако се сещаш! И добре, че дойде в Нафтата, за да се развие като футболист.

И... ходя на мачове от 30 г., но още никой не ми е подарил фланелка, а на вас и знамената ви шият! Да не говорим, че с очите си съм ви виждал как се молите на Дражев да ви даде пари за почерпка след мач и той даваше.

Може да добавим и Георги Чиликов , донякъде и Росен Петров . Колкото до Дражев ... съмнявам се , че ултра акулата е фен на Черноморец от толкова отдавна .

п.п Пармалате - не ходя по дискотеки откакто затвориха "Сатан" ;)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 юли 2010 23:41

Conan написа:
pas написа:
ultra_shark написа:Нещо грешиш, точно когато станахте вицешампиони, а и след това също ви беше безплатен, като на входа подаряваха и безплатни фланелки и шалове :lol: Не знам кои са цигани и кои не, но най-големите бургазлии в Нефтохимик бяха юноши на Черноморец, откраднати от Порточанов. Ще го отречеш ли?

Милен Георгиев, Тошко Киселичков, Миро Косев, Стойко Сакалиев и т.н. кога са били юноши на Черноморец? Един Кишишев, но той сам избяга, ако се сещаш! И добре, че дойде в Нафтата, за да се развие като футболист.

И... ходя на мачове от 30 г., но още никой не ми е подарил фланелка, а на вас и знамената ви шият! Да не говорим, че с очите си съм ви виждал как се молите на Дражев да ви даде пари за почерпка след мач и той даваше.

Може да добавим и Георги Чиликов , донякъде и Росен Петров . Колкото до Дражев ... съмнявам се , че ултра акулата е фен на Черноморец от толкова отдавна .

Защо така?Трябва да се ходи докато сме млади ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 26 юли 2010 23:48

Conan написа: Може да добавим и Георги Чиликов , донякъде и Росен Петров . Колкото до Дражев ... съмнявам се , че ултра акулата е фен на Черноморец от толкова отдавна .

Чиликов не го писах, защото истината е, че макар и юноша на Черноморец той дойде на 16 или 17 г. в Нефтохимик и е малко пресилено да се твърди, че е изцяло продукт на школата на Черноморец. Макар че, той самият винаги е бил от Черноморец и аз уважавам много такива хора, които не си сменят симпатиите според силните на деня. Подобно е положението с Тошко Янчев - той си е от Казанлък, но пристигна при нас на 15 г. и на практика тук стана футболист. Няма, обаче, да бъде честно да си приписваме изцяло заслугите за неговото развитие. А Росен Петров е от Айтос и затова го пропуснах съзнателно - все пак Шарка пишеше за "най-големите бургазлии".

А "Сатан" беше уникално място. Вече няма такива.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 юли 2010 23:51

Какво беше толкова специално на тази дискотека "Сатан"? :P
[center]R.I.P[/center]

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 26 юли 2010 23:51

Много просто . Слушам - Хеви Метал ;) В момента няма дискотека или бар където пускат такава музика ;)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 юли 2010 23:52

Conan написа:Много просто . Слушам - Хеви Метал ;) В момента няма дискотека или бар където пускат такава музика ;)

Ами прави си.Аз не знам дискоека която да пуска метъл. ;) Сигурно в София има.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 26 юли 2010 23:54

Conan написа:Много просто . Слушам - Хеви Метал ;) В момента няма дискотека или бар където пускат такава музика ;)

[offtopic]Бар-че "При Акулите" ;)

П.С: При Акулите чалга не вирее ![/offtopic]

Колкото до темата, по-добре 200, но верни привърженици, отколкото 14 000, но които не знаят за какво са там !
[center]Изображение[/center]

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 27 юли 2010 00:03

pas - той шарка сигурно не знае , че един от най-големите бургазлии - Симеон Чилибонов е от Несебър . Има и още един - Илия Груев . То ако гледаме кой къде е роден , половината легенди на столичните грандове са от Бургас

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 27 юли 2010 00:12

Converse написа:

[offtopic]Бар-че "При Акулите" ;)

П.С: При Акулите чалга не вирее ![/offtopic]

Колкото до темата, по-добре 200, но верни привърженици, отколкото 14 000, но които не знаят за какво са там !

По темата си прав - свободния вход е глупост . Но пък разбери ги и ПР-те на Събев - трябваше да се види "огромната фенска маса" на Черноморец . Нищо , че половината от публиката не знае кои отбори играят . Как не се намери някой да му обясни , че фенове се печелят с игра и резултати . А не с празни обещания че най-добрите български играчи ще са в Черноморец , нито с някакви проекти само на книга ( хард-диск ) или няколко кубика бетон край пътя за Каблешково .

А за барчето ... то е за фенове на отбора . нямам място там ;)

Върни се в “Черноморец”