Относно бойкота!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Относно бойкота!

Мнениеот POPCORN » 26 юли 2010 19:35

аз съм на стадиона , които иска да си бойкотира :!: :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 26 юли 2010 19:42

Стига вече с ЦСКА и Левски! Не са на мода тези отбори вече. По времето на управлението на бай Тошо това бяха отбори на Армията и милицията. Сега армия няма, а полиция или милиция сами съдете. Какво съм виновен аз, че нямате президенти. Ми оправяйте се.
ВДинев

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 юли 2010 19:44

niki87 написа:Абе вие нормални ли сте бе?Още не е почнал сезона и бойкотирате.Това го няма никаде.Простотия до шия.Мястото ви,а и на всички фенове,е на стадиона!...Аман от глупости...Интересно,че и феновете на Ливерпул не са доволни от собствениците,отборът им не е бил 20г. шампион,ама на всеки мач има 40 000...Така трябва да бъде и у нас,иначе футбол няма да имаме!

[offtopic]Ники, приятелю, проблемът на давещите се е проблем на самите давещи се. ;)[/offtopic]
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 26 юли 2010 19:51

vladomin_ написа:Стига вече с ЦСКА и Левски! Не са на мода тези отбори вече. По времето на управлението на бай Тошо това бяха отбори на Армията и милицията. Сега армия няма, а полиция или милиция сами съдете. Какво съм виновен аз, че нямате президенти. Ми оправяйте се.

Че кой ти иска мнението! :?
Изображение

Потребителски аватар
batmanlive

Мнениеот batmanlive » 26 юли 2010 20:14

НЕ ПРОСТО БОЙКОТ, атака е нужна .не може да се бездейства.стига вече.нека пометем тези изроди,ако до 20-30 минута не видим истинското лице на цска,нека да им покажем къде се намират тези безхаберници.това е цска ,нее курортно селище :mrgreen:
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА

Потребителски аватар
krum_futbolista
Контакти:

Мнениеот krum_futbolista » 26 юли 2010 20:23

офф писна ми вече от всички тези тъпотии ..бойкоти,цени на билетите ;хх стига с тея тъпотии .. :evil: :evil:

[offtopic]Ще се местя вече от Берое :mrgreen:[/offtopic]
Изображение

MagicMoments написа:
Sisi 1914 написа:Sauntpark

South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 26 юли 2010 20:24

batmanlive написа:НЕ ПРОСТО БОЙКОТ, атака е нужна .не може да се бездейства.стига вече.нека пометем тези изроди,ако до 20-30 минута не видим истинското лице на цска,нека да им покажем къде се намират тези безхаберници.това е цска ,нее курортно селище :mrgreen:

E......ти щом им отпускаш 20-30 мин. браво.

Искам да кажа на всички, които ще "стачкуват" Вие сте истински бояджий. Приличате ми на онези баби, които са от "БСП-то" попринцип, ама като СДС-то е на влас - са сини, а сега са "гербаджий" Аз не Ви искам на стадиона, когато печелим. Не Ви искам, когато вдигаме купи и бием в Европа. Но..моето мнение не е важно. Знам само, че един отбор се подкрепя най-силно, когато на отбора му е тежко - в тези моменти е важно да сме на стадиона. В тези моменти трябва да сме единни и силни, а не когато всеки може да е от ЦСКА, а именно сега!!!
Поклон пред тези, които ще са във вторник в 19:00ч. на националния стадион

Потребителски аватар
td4
Контакти:

Мнениеот td4 » 26 юли 2010 20:24

С бойкот няма да помогнем.Чорни чрез адвоката си Батков контролира голяма част от медиите в България + БФС,отнемането на лиценза беше демонстрация на сила и на вяра в собствената си безнаказаност.Така се изгражда един имидж на ЦСКА които не е никак хубав .Опитът им за строеж на стадион беше буквално пометен от всички журналисти включая и левскарите от Гонг.Разединението между феновете на ЦСКА само помага на противниците му.Борисов тепърва се учи да управява клуба както адаша му държавата но мисля че и двамата имат добри намерения.Дано да успеят защото ЦСКА е велик клуб и мястото му е на върха.
Последна промяна от td4 на 03 авг 2010 13:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 26 юли 2010 20:25

krum_futbolista написа:офф писна ми вече от всички тези тъпотии ..бойкоти,цени на билетите ;хх стига с тея тъпотии .. :evil: :evil:

[offtopic]Ще се местя вече от Берое :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]заминавай![/offtopic]
Изображение

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 26 юли 2010 20:26

Това е от един сайт, на който пише CSKA HOOLIGANS ARMY... А, ясно... Аз отивам на мач да подкрепям любимия си отбор, не този или онзи шеф. Да, давам 10 лв. за билет, и викам цял мач. А хуулиганс, ще киснат на площада. Що? 10 лв. ви се свидят, или ви се свиди да ги дадете на тези собственици. Елате на стадиона, вдигнете 2-3 плаката, подкрепяйте отбора. Помислете малко - ако не бяха тези собственици, сега щяхме да сме като Ботев (Пд) и да ползваме лиценза на Казичене.
Да, играта в представянето беше отвратителна. Но нима Дучето не призовава на всеки мач отбора да се подкрепя? Дори и да не играят нищо, както беше в доста срещи от миналия сезон. Какво е по-различното (освен 10-те лева, което е 1 пиле на грил и 2 бири).
Аз ще съм на мача, каквто и на следващия, и на по-следващия. И те така!!!

Върни се в “ЦСКА”