ЦСКА - Клифтънвил 27.07, 3 предварителен кръг Лига Европа
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА-КЛИФТАНВИЛ
Е то остана ЦСКА и тези да не бият.В целия отбор на Клифтънвил има трима професиолналисти останалите са бармани,сервитьори,чистачи,а футболът им като хоби,което практикуват в Клифтънвил.ЦСКА трябва да ги смачка тука!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Parmalat написа:Е то остана ЦСКА и тези да не бият.В целия отбор на Клифтънвил има трима професиолналисти останалите са бармани,сервитьори,чистачи,а футболът им като хоби,което практикуват в Клифтънвил.ЦСКА трябва да ги смачка тука!
Дано.
- napred_trizvezdni_1948
- Контакти:
IVAN.CYPRUS.BLUE написа:Напръв поглед лесен мач.Да ама НЕ.Ще бъде много напрегнат и нервен мач.Резултата ще е х;2.
Говедо ние ирландците ще ги смажем, вие гледайте да не се усерете срещу шведските анонимници, не че не сте го правили в последните години с разни други такив от Финландия, Беларус, Словакия, Унгария, че ще има пак смях на парцали. Естествено като българин не ви го пожелавам, но на ТЪПИ и ПРОСТИ провокатори като ТЕБ, които нямат нищо мъжко в гащите си, само това мога да кажа.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.
Напълно сигурно ли е,че мачът ще го дават ТВ+?Някъде четох,вчера като че ли,че още не е решено за този мач.А и никъде в програмите не го срещнах.
- evgenimilenov
- Контакти:
napred_trizvezdni_1948 написа:IVAN.CYPRUS.BLUE написа:Напръв поглед лесен мач.Да ама НЕ.Ще бъде много напрегнат и нервен мач.Резултата ще е х;2.
Говедо ние ирландците ще ги смажем, вие гледайте да не се усерете срещу шведските анонимници, не че не сте го правили в последните години с разни други такив от Финландия, Беларус, Словакия, Унгария, че ще има пак смях на парцали. Естествено като българин не ви го пожелавам, но на ТЪПИ и ПРОСТИ провокатори като ТЕБ, които нямат нищо мъжко в гащите си, само това мога да кажа.
Не знам кой какво има в гащите ама повярвай ми ще те пречукам от бой . Смешко . Приказваш и се правиш ама само по форумите ... иначе си ***** ! Педал грозен смешен . Паляк . С Риск да поема банн ти го казвам щот ми писна от такива като теб. Само във форума да дразни и да се прави
- Jorkorazporko
evgenimilenov написа:napred_trizvezdni_1948 написа:IVAN.CYPRUS.BLUE написа:Напръв поглед лесен мач.Да ама НЕ.Ще бъде много напрегнат и нервен мач.Резултата ще е х;2.
Не знам кой какво има в гащите ама повярвай ми ще те пречукам от бой . Смешко . Приказваш и се правиш ама само по форумите ... иначе си ***** ! Педал грозен смешен . Паляк . С Риск да поема банн ти го казвам щот ми писна от такива като теб. Само във форума да дразни и да се прави
Перковци!
IVAN.CYPRUS.BLUE написа:Напръв поглед лесен мач.Да ама НЕ.Ще бъде много напрегнат и нервен мач.Резултата ще е х;2.
Бочаров, ти ли си бе?
"Напръв" поглед може да ти изглеждат така нещата, ама на втори примерно може да са съвсем различни....
Сега трябва да изчакаме да видим колко футболисти на съперника ще могат да си вземат отпуск за мача и тогава да се правим на гадателки...
Сини гадателки колкот щеш тия дни в нашия форум...
От 3 дена ви питам вас за рецепта за калмари и никой не казва...Нещо ви се е стегнала душичката, оная карта дето преди 2 години се появи сега към Швеция ли ще я разширяваме...?!!
Айде успешни ви "велики географски открития"

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
napred_trizvezdni_1948 написа:IVAN.CYPRUS.BLUE написа:Напръв поглед лесен мач.Да ама НЕ.Ще бъде много напрегнат и нервен мач.Резултата ще е х;2.
А ти гледай първо тия да отстраните , че ви видяхме срещу кипърските анонимници каква я свършихте !
Не ви ли е срам, нещастници...да подкрепяш отбор от друга страна срещу българи и после да се пишеш родолюбец и да носиш цветя на паметника на Левски! Левски се е борил за едното единство, а вие сте просто смачкани глупаци без идеали и без идея за света! Срам ме е, че имам такива сънародници! Ако ЦСКА загуби - губи България, ако Левски загуби отново губи България и всеки, който се радва на това или го пожелава е причината за ТУРЦИЗАЦИЯТА у нас!
- napred_trizvezdni_1948
- Контакти:
evgenimilenov написа:napred_trizvezdni_1948 написа:IVAN.CYPRUS.BLUE написа:Напръв поглед лесен мач.Да ама НЕ.Ще бъде много напрегнат и нервен мач.Резултата ще е х;2.
И какви са тези като мен? Хора които защитават отбора си в СОБСТВЕНИЯ си форум, от такива като ВАС които не си обсъждат собствения клуб ами по цял ден киснат по чуждите форуми и само пишат простотии и дразнят останалите. Така че ПАЛЯКА в случая не съм аз, а може би си ти и турчина от Кипър, който няма сигурно и 5 мнения във форума на подуенското о(т)борче. И пак за разлика от ВАС аз нямам нито едно провокативно мнение във вашия форум с което да съм подразнил синята общественост и като цяло избягвам дори и да поглеждам в него, защото въобще не ме интересувате.
И още нещо Педал и Смешник ще викаш на баща ти не на мене, добиче такова.
Последна промяна от napred_trizvezdni_1948 на 25 юли 2010 20:54, променено общо 3 пъти.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.