Знаменити евромачове
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Синият Болярин
- Контакти:
Re: Знаменити евромачове
Равенството 1:1 през 1999 в Торино винаги ще присъства в моя списък. През втората половина на 90те Ювентус бе най-силният отбор в света. През 1992/93 спечели УЕФА, през 1994/95 загуби финал на УЕФА, 1995/96 спечели ШЛ, 1996/97 и 1997/98 загуби два поредни финала, а 1998/99 загуби на полуфинал от Манчестър.Няколко месеца по-късно гостуваха на Герена и биха 1:3. Там им поведохме и при 0:1 техен защитник изби топката зад гол линията. Отмениха ни редовен гол! Мачът свърши 1:1. По това време мисля, че Ювентус водеше и класирането в Италия, въпреки че втория сезон изпадна в голяма криза. Няма никаква гаранция, че щяхме да вкараме трети гол, но това не променя обстоятелствата, че без съдийската грешка се доближаваше до нещо голямо.
Последна промяна от Синият Болярин на 22 юли 2010 14:55, променено общо 1 път.
Емоцията,която изпитах заедно с още 40 000 на националния стадион при този гол:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zxHL7rTPkAk&feature=related[/youtube]
не мога да я сравня с нищо друго, което съм изпитвал през живота си досега. Разбира се, по-късно дойде студеният душ от Майк Райли и отбора на Шалке, но този гол на Боримиров беше най-връхната и гореща точка от синята приказка в УЕФА.
не мога да я сравня с нищо друго, което съм изпитвал през живота си досега. Разбира се, по-късно дойде студеният душ от Майк Райли и отбора на Шалке, но този гол на Боримиров беше най-връхната и гореща точка от синята приказка в УЕФА.
Синият Болярин написа:Равенството 1:1 през 1999 в Торино винаги ще присъства в моя списък. През втората половина на 90те Ювентус бе най-силният отбор в света. През 1992/93 спечели УЕФА, през 1994/95 загуби финал на УЕФА, 1995/96 спечели ШЛ, 1996/97 и 1997/98 загуби два поредни финала, а 1998/99 загуби на полуфинал от Манчестър.Няколко месеца по-късно гостуваха на Герена и биха 1:3. Там им поведохме и при 0:1 техен защитник изби топката зад гол линията. Отмениха ни редовен гол! Мачът свърши 1:1. По това време мисля, че Ювентус водеше и класирането в Италия, въпреки че втория сезон изпадна в голяма криза. Няма никаква гаранция, че щяхме да вкараме трети гол, но това не променя обстоятелствата, че този незаслужено отменен гол ни доближаваше до нещо голямо.
Бях на първия мач в София! Юве бяха с 10 човека и ги надигравахме тотално, докато на терена не се появи Зинедин Зидан!
L_Messi написа:Емоцията,която изпитах заедно с още 40 000 на националния стадион при този гол:
бате мисля че Майк Райли е свирил още 1 култов мач на Левски в ЕКТ,ама не знам кой,ще се поразровя

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Никой не споменава за "едни други евромачове",защото те пак са в графата "Знаменити"-ама хайде няма да се заяждам
Синият Болярин написа:Равенството 1:1 през 1999 в Торино винаги ще присъства в моя списък. През втората половина на 90те Ювентус бе най-силният отбор в света. През 1992/93 спечели УЕФА, през 1994/95 загуби финал на УЕФА, 1995/96 спечели ШЛ, 1996/97 и 1997/98 загуби два поредни финала, а 1998/99 загуби на полуфинал от Манчестър.Няколко месеца по-късно гостуваха на Герена и биха 1:3. Там им поведохме и при 0:1 техен защитник изби топката зад гол линията. Отмениха ни редовен гол! Мачът свърши 1:1. По това време мисля, че Ювентус водеше и класирането в Италия, въпреки че втория сезон изпадна в голяма криза. Няма никаква гаранция, че щяхме да вкараме трети гол, но това не променя обстоятелствата, че без съдийската грешка се доближаваше до нещо голямо.
Съгласен съм напълно с теб.Краси Димитров вкара директно от корнер,но не ни признаха гола...Ето малък репортаж от този мач

eelche написа:
бате мисля че Майк Райли е свирил още 1 култов мач на Левски в ЕКТ,ама не знам кой,ще се поразровя
Да,свири ни мача срещу Хайдук Сплит,репортажът е на предната страница

- Синият Болярин
- Контакти:
kireto2 написа:Бях на първия мач в София! Юве бяха с 10 човека и ги надигравахме тотално, докато на терена не се появи Зинедин Зидан!
В Торино Зидан също беше резерва и изравниха след неговото влизане. Сега може да са смешни, но тогава това беше един уникален отбор. 5 финала в европейски турнири за 6 години, от които 3 поредни в ШЛ. Друг отбор не го е правил от въвеждането на групите. За съжаление не се получи този уникален обрат в Италия.
kireto2 написа:Синият Болярин написа:Равенството 1:1 през 1999 в Торино винаги ще присъства в моя списък. През втората половина на 90те Ювентус бе най-силният отбор в света. През 1992/93 спечели УЕФА, през 1994/95 загуби финал на УЕФА, 1995/96 спечели ШЛ, 1996/97 и 1997/98 загуби два поредни финала, а 1998/99 загуби на полуфинал от Манчестър.Няколко месеца по-късно гостуваха на Герена и биха 1:3. Там им поведохме и при 0:1 техен защитник изби топката зад гол линията. Отмениха ни редовен гол! Мачът свърши 1:1. По това време мисля, че Ювентус водеше и класирането в Италия, въпреки че втория сезон изпадна в голяма криза. Няма никаква гаранция, че щяхме да вкараме трети гол, но това не променя обстоятелствата, че този незаслужено отменен гол ни доближаваше до нещо голямо.
Бях на първия мач в София! Юве бяха с 10 човека и ги надигравахме тотално, докато на терена не се появи Зинедин Зидан!
Тука бъркаш тотално,първия мач ни попиляха,а на реванша не игра Зидан,и го пуснаха като резерва.И аз бях на тоя мач.
donpacko написа:kireto2 написа:Синият Болярин написа:Равенството 1:1 през 1999 в Торино винаги ще присъства в моя списък. През втората половина на 90те Ювентус бе най-силният отбор в света. През 1992/93 спечели УЕФА, през 1994/95 загуби финал на УЕФА, 1995/96 спечели ШЛ, 1996/97 и 1997/98 загуби два поредни финала, а 1998/99 загуби на полуфинал от Манчестър.Няколко месеца по-късно гостуваха на Герена и биха 1:3. Там им поведохме и при 0:1 техен защитник изби топката зад гол линията. Отмениха ни редовен гол! Мачът свърши 1:1. По това време мисля, че Ювентус водеше и класирането в Италия, въпреки че втория сезон изпадна в голяма криза. Няма никаква гаранция, че щяхме да вкараме трети гол, но това не променя обстоятелствата, че този незаслужено отменен гол ни доближаваше до нещо голямо.
Тука бъркаш тотално,първия мач ни попиляха,а на реванша не игра Зидан,и го пуснаха като резерва.И аз бях на тоя мач.
Въобще не бъркам!Зидан и в София беше резерва! Попиляха ни след влизането на Зидан, по трима човека не можеха да му вземат топката!
soilwork написа:Никой не споменава за "едни други евромачове",защото те пак са в графата "Знаменити"-ама хайде няма да се заяждам