gogova4o написа:не знам защо пишат,че бфс е виновно за стадионите като повечето са общински или държавни?нреди 5 години имаше мераклии за стадион пловдив но тогава не можаха да се разберат дали е държавна собственост или общинска и кой да го дава на концесия и докато се разберат мераклиите се отказаха сега го дадоха на едно сдружение лие не знам какво е но май нищо не правят по стадиона е бфс какво да направят в този случай за този стадион
А кой трябва да осъществява контрол ?
Естествено, че БФС е виновен, поради простата причина, че не следи за спазването на критериите за лицензиране на стадионите, а само прави компромиси. Една футболна централа на място до сега 100 пъти трябваше да проведе среща с министъра на МФВС, с комптентните държавни органи и да ги запознаят със състоянието на спортните бази, като се започнат взименето на някакви мерки... а мерките са ясни - отдаване на базите на концесия. Само Валентин Михов прави и говори за това, друг никой. Футболната ни централа само бездейства, не прави нищо, като избирателно решава да откаже лиценз на едни стадиони и даде такъв на други, като всичко става по тяхно усмотрение, без никакви критерии.
Понеже се говореше за ст. "Васил Левски"...интересно ми е, имате ли представа колко струваше ремонта на този стадион, който ремонт се правеше сумати време (в чужбина цял нов стадион щеше да се построи за това време) и приключи съвсем скоро... та мисълта ми е - кой виновен за това, а на виновника някаква отговорност няма ли да се потърси ?
Между другото, вече има тема по този въпрос "Честито ни БФС",нека някой от модераторите ги съедини (или каквото там трябва да се направи)