Привърженици на „Левски" от фен-клуб „София-Запад" окупираха

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Привърженици на „Левски" от фен-клуб „София-Запад" окупираха

Мнениеот Cesc Fabregas » 15 юли 2010 13:45

OBI4AM LEVSKI написа:
Cesc Fabregas написа:Тия са всичките за затвора, дееба и гадните наркопласьори! :evil: :x

На тези едно само мога да им кажа-избирайте бандити ли сте или фенове на Левски!?Стига са злоупотребявали със святото за всички ни име на великия син отбор!!! :twisted:

Ами така е, не знам какво да добавя. Какви са те, че ще гонят хора от стадиона? Какви са те, че ще заплашват с побой, убийства и тн?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 15 юли 2010 13:48

В Левски нямат място за криминални типове ! Левски е велик отбор и не напразно и най -много обичан ! ЛЕВСКИ Е ОТБОРА НА НАРОДА !

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 15 юли 2010 13:48

ЦСКА-83 написа:
Не е Безумеца а е Буземеца.Хулиган от агитката на ЦСКА,наркопласьор и добьр бивш приятел на Исуса-лидер на София-Запад.Но борбата за разпределението на наркотици ги прави врагове.Такива хора нямат място по стадионите.А и в София-Запад е пьлно с такива.Сашо Пацов-бивш боксьор от Надежда лежал 10г в затвора,Любо Чука-шеф на бандата на чуковете и дясна рька на Таке-тези ли хора защитавате.Както и в ЦСКА-Росен Животното-леитенант на Златко баретата.Да ги изгоним от стадионите.........

Пич,съгласен съм с теб.Откакто пребиха Буземеца,той стана главния свидетел по това дело и тогава точно, Таки избега в чужбина.После му запалиха и къщата,а пред тех постоянно висят полицаи.Кофти работа,ама квото си надробиш-това ще сърбаш.
Само ЦСКА!

ЦСКА-наи велик в света.Но без дроги на стадиона
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 15 юли 2010 13:54

balef написа:В Левски нямат място за криминални типове ! Левски е велик отбор и не напразно и най -много обичан ! ЛЕВСКИ Е ОТБОРА НА НАРОДА !

В какъв смисъл отбора на народа ? Аз не съм ли от народа, тези които не са фенове на "Левски" не са ли от народа ? :o
[center]Изображение[/center]

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 15 юли 2010 14:03

Converse написа:
balef написа:В Левски нямат място за криминални типове ! Левски е велик отбор и не напразно и най -много обичан ! ЛЕВСКИ Е ОТБОРА НА НАРОДА !

В какъв смисъл отбора на народа ? Аз не съм ли от народа, тези които не са фенове на "Левски" не са ли от народа ? :o

+1

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 15 юли 2010 14:19

Converse написа:

...и въпросните криминалните типове също са от народа ? :lol:

Reckless

Мнениеот Reckless » 15 юли 2010 14:21

Converse написа:

Не обръщай внимание ! Те такива, когато няма какво да кажат, пускат по някое безумно клиширано "творение", като "отбора на народа"
Хахахахаха ! Наистина звучи жалко :)

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 15 юли 2010 14:31

борат продава-купува ма4ове ,измисли трансфер на най добрите си игра4и преди дербито с ЦСКА,позна то4ния резултат от ма4а,а сега и 4аст от феновете се застъпват за наркопл-ри.ебати и 4удото.вместо да изгоните борат от БГ,вие наркомани подкрепяте. :!:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 15 юли 2010 14:35

rbs написа:борат продава-купува ма4ове ,измисли трансфер на най добрите си игра4и преди дербито с ЦСКА,позна то4ния резултат от ма4а,а сега и 4аст от феновете се застъпват за наркопл-ри.ебати и 4удото.вместо да изгоните борат от БГ,вие наркомани подкрепяте. :!:

Тук малко се обърка. Прочети мъничко по-внимателно мненията на цска-83 и самоцска. Общо взето, към тях нямам какво да добавя.

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 15 юли 2010 14:39

пелинат написа:Привърженици на „Левски" от фен-клуб „София-Запад" окупираха Съдебната палата, за да подкрепят подсъдими свои приятели, обвинени, че са част от т.н. „Банда с чуковете" на Таки.
Приятели с плакати в защита на подсъдимия от „Бандата с чуковете" на Таки Любомир Костадинов-Младежа обградиха входа на Съдебната палата в четвъртък сутринта.

В Софийския градски съд тръгна делото срещу 7 души от по-долното ниво на престъпната група на Христофорос Аманатидис-Таки, обвинена за продажба и разпространение на наркотици, както и за рекет и принуда.

Лидери на групата са Таки и Христо Вартерян-Исуса, а сред основните участници са Алексадър Пацов, Даниел Душков и Лъчезар Димитров. Всички те обаче са на свобода и се издирват.

Вместо тях, на подсъдимата скамейка застанаха Любомир Костадинов, Цветан Миленов, Асен Китанов, Васил Бекиров, Владимир Иванов, Илия Илиев и Васил Христов.

Освен множеството с плакати пред палатата, около 40 привърженици на „Левски" обградиха и съдебната
където при закрити врати започна делото срещу групата на Таки. Според тях и седмината подсъдими са обвинени неправилно, а делото е манипулирано. Основните свидетели Иво Андонов-Безумеца и Росен Кръстев-Стъкларя били с криминално минало и не можело да им се вярва.

Чрез приятелите си, подсъдимият Любомир Костадинов разпространи и отворено писмо до медиите.

За съжаление, върху делото е поставен секретен гриф, поради което независимите български журналисти (аз вярвам, че има такива) и обществеността няма да могат да се запознаят от „първа ръка" с фактите и доказателствата в процеса, се казва в писмото на Костадинов.

Според председателя на фен-клуба Антон Калчев, основният свидетел Иво Безумеца бил и съден за отвличания, а освен всичко, бил и привърженик на ЦСКА.

всички престъпници в панделата.на стадиона трябва да бъде празник,а не война.

Върни се в “Левски”