СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот more » 09 юли 2010 21:53

Струва ми се,че е крайно време да сложат един модератор тука.Само пъпчасали пубертети почнаха да серат тука. :evil:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 10 юли 2010 08:57

more написа:Струва ми се,че е крайно време да сложат един модератор тука.Само пъпчасали пубертети почнаха да серат тука. :evil:

Какво стана с Ticha-нали беше модератор или вече не е,ако продължава така спаменето в темите от разни индивиди без последици за тях ще се пуска отделна тема за настояване и разяснения имаме ли въобще модератор и слагането на евентуално такъв,така ги виждам работите лично аз(някой форуми имат по 2-3 модератора,с нас или си правят т...к или и аз не знам какво става вече),не може да влизам във форума с цел да науча нещо ново около любимия си отбор,а то ???-не стига че темите не са разчистени ами и до 9-то коляно на родата се е подкарало,всичко си има граници пс-не случайно пиша от време на време,защото не ми се занимава с разни комплексари и болните им мозъци пс2-ако модераторите си направят труда поне да прочетат това което съм написал,да вземат да умуват и да излязът с някакво становище че първенството наближава и не ми се мисли каква ще става,хайде със здраве на всички :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 10 юли 2010 15:55

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ES6bB6WIKtk[/youtube] малко да разведрим обстановката,хахаха напред зелено-белите :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 10 юли 2010 16:41

Добре ве!Това клипче е много добро, много ме израдва.Това ше се случва на чурбите в четвърти кръг... :twisted:

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 12 юли 2010 17:19

Не знам вие какви проблеми изпитвате с влизането във форума, но аз имах проблем вчера и днес с влизането през IE. Сега пробвах с firefox и се получи. Странно е, защото от почти 1 г мога да влизам само през IE...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 юли 2010 17:37

cristely написа:Не знам вие какви проблеми изпитвате с влизането във форума, но аз имах проблем вчера и днес с влизането през IE. Сега пробвах с firefox и се получи. Странно е, защото от почти 1 г мога да влизам само през IE...

Ползувам само firefox и никога не съм имал проблеми с влизането във форума,с изключение на случаите,когато самият интернет е имал проблеми.

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 12 юли 2010 18:49

thebully написа:
more написа:Струва ми се,че е крайно време да сложат един модератор тука.Само пъпчасали пубертети почнаха да серат тука. :evil:

Какво стана с Ticha-нали беше модератор или вече не е,ако продължава така спаменето в темите от разни индивиди без последици за тях ще се пуска отделна тема за настояване и разяснения имаме ли въобще модератор и слагането на евентуално такъв,така ги виждам работите лично аз(някой форуми имат по 2-3 модератора,с нас или си правят т...к или и аз не знам какво става вече),не може да влизам във форума с цел да науча нещо ново около любимия си отбор,а то ???-не стига че темите не са разчистени ами и до 9-то коляно на родата се е подкарало,всичко си има граници пс-не случайно пиша от време на време,защото не ми се занимава с разни комплексари и болните им мозъци пс2-ако модераторите си направят труда поне да прочетат това което съм написал,да вземат да умуват и да излязът с някакво становище че първенството наближава и не ми се мисли каква ще става,хайде със здраве на всички :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Май чакат първенството, че да сложат модератор ;) за лятото нямало смисъл, поне така разбрах когато Ticha се отказа.:)
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 12 юли 2010 19:33

Iskrichka президент президент! :D

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 12 юли 2010 19:34

blue avalanche написа:
cristely написа:Не знам вие какви проблеми изпитвате с влизането във форума, но аз имах проблем вчера и днес с влизането през IE. Сега пробвах с firefox и се получи. Странно е, защото от почти 1 г мога да влизам само през IE...

Ползувам само firefox и никога не съм имал проблеми с влизането във форума,с изключение на случаите,когато самият интернет е имал проблеми.

Колега, след пореден ъпдейт на мозилата форума ми показа среден пръст и се наложи да влизам само през IE.

тъмно зеления
Контакти:

Мнениеот тъмно зеления » 12 юли 2010 20:23

cristely написа:Iskrichka президент президент! :D

Гласувам с две ръце за нея!!! Страшно готино човече е! Много е точна и обективна.
Искаме Искричка, искаме Искричка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Привет от зеления

Върни се в “Черно море”