Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот Blue_Girl » 07 юли 2010 23:10

NFB_Bgfen написа:Аз си мисля не е ли добре да пробваме Бензукан на поста дефанзивен халф.Мисля че би се справил със задачата да отбива съперниковите атаки а върху Гаджев ще падне тежеста за организирането на нашите атаки.

Мисля, че трябва да се опита и този вариант.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 08 юли 2010 00:48

Бензукан могат да го пробват,ако искат и за дясно крило.Той,обаче,дойде в Левски като централен защитник и никога не е твърдял,че е нещо друго.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 юли 2010 09:29

Не е време за експерименти !
Макар, че 'Шаки" има прилична техника .... добър е и в отнемането на топката, освен това, е труден за преминаване от противников футболист.
Все качества, които биха му послужили в центъра на терена .....
Но, липсва му точният пас ( аз съм забелязал, че понякога бърка при пасовете на средно разстояние към халфовете ) ... освен това, ще му липсва и игровата прктика на тази специфична позиция !
Според мен, си се справя добре като ценрален бранител .... липсва му малко бързината, но компенсира с горе - изброените от мен качества.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 09 юли 2010 21:01

THE G.A.M.E написа:Не е време за експерименти !
Макар, че 'Шаки" има прилична техника .... добър е и в отнемането на топката, освен това, е труден за преминаване от противников футболист.
Но, липсва му точният пас ( аз съм забелязал, че понякога бърка при пасовете на средно разстояние към халфовете ) ... освен това, ще му липсва и игровата прктика на тази специфична позиция !
Според мен, си се справя добре като ценрален бранител .... липсва му малко бързината, но компенсира с горе - изброените от мен качества.

Едва ли ще бърка повече от Сърмата :lol: Задължително е да го пробват! И Йовов вместо Дарко!

Потребителски аватар
Evailo
Контакти:

Мнениеот Evailo » 09 юли 2010 22:02

Недоумявам защо Ясен Петров не се опита да смени схемата на игра,а отново "преписа" от Мъри и се уплаши да освежи тактически отбора??!!
Мисля,че точно сега беше момента тъй като разполагаме с изпълнителите за най-успешната схема в съвременния футбол,а имено класическата 4-4-2.
Тя е доста сложна за прилагане и изисква доста тактически познания защото има доста смяна на позиции и препокриване при преминаване от защита в атака и обратно.Но си заслужаваше да опитаме.
Имаме чудесни предпоставки като качества.
Мощен физически таран с добра техника,лек нападател до него с изключителна бързина.Технични външни халфове,които да си сменят местата периодично.Бърз и техничен десен бек.
Ето какво можеше да се опита според мен–

---------------------------------------Петков-------------------------------

---------Мюлдер-----------Иванов------------Милиев-----------Минев

-----Йовов(Жо)---------Гаджев-----------Тасевски---------Жо(Йовов)

------------------------Младенов---------Дембеле------------------------
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 09 юли 2010 22:44

Аз виждам тази схема малко по различно. Халфовете да играят в ромб, а в нападение Дембеле и Иса. Дембеле в Локо не играеше като типичен таран. Йовов пък може да бъде алтернатива на всеки един от халфовете и нападателите.

-----------------Петков-----------------

Мюлдер---Иванов---Милиев---Минев

-----------------Гаджев----------------

Младенов--------------------Жоазиньо

-----------------Тасевски----------------

-------Дембеле-------------Иса-----------

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 10 юли 2010 00:10

phd написа:
THE G.A.M.E написа:Не е време за експерименти !

Едва ли ще бърка повече от Сърмата :lol: Задължително е да го пробват! И Йовов вместо Дарко!

Съгласна съм с теб.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Evailo
Контакти:

Мнениеот Evailo » 10 юли 2010 02:49

plamenst7 написа:Аз виждам тази схема малко по различно. Халфовете да играят в ромб, а в нападение Дембеле и Иса. Дембеле в Локо не играеше като типичен таран. Йовов пък може да бъде алтернатива на всеки един от халфовете и нападателите.

-----------------Петков-----------------

Мюлдер---Иванов---Милиев---Минев

-----------------Гаджев----------------

Младенов--------------------Жоазиньо

-----------------Тасевски----------------

-------Дембеле-------------Иса-----------

То всичко много добре,но си прекалено офанзивен с това предложение.Освен това при аут от вратата на противника статистически 80% от топките падат някъде в триъгълника ти между Гаджев,Младенов и Жоазиньо.А последните 2-ма не са никак ръстови.Ще губим ужасно много първи топки.И с тези празни пространство които ти зеят около Гаджев,направо ще ни спукат кошницата
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 10 юли 2010 06:08

------------------------------------------------Петков/Митрев----------------------------------
Мюлдер/Станчев------------Бензукан/Иванов------------Милиев------------Минев------
-----------------------------------Гаджев-----------------Йовов/Балтанов-------------------
Дембеле---------Тасевски/Певеца (като втори/лек нападател)---------Жо/Младенов
-----------------------------------Иса/Антонов--------------------------------------------------

Пролетта Гонзо налагаше Бензукан и Милиев като двойка централни защитници и се справиха прилично. Йовов пък няколко мача ги игра като опорен и се справи учудващо добре. Чак и сега в интервю призна, че му е удобно и приятно да играе на тази позиция. Дембеле от това, което гледах в Локо Пд съм останал с впечатлението, че играе по принцип по изнесен на крилото в случая отдясно. :roll: Георги Христов съм на мнение, че ще е в пъти по-ефективен, ако играе като втори нападател и има някой около него, с който да си помага в случая Иса (или Антонов).

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 10 юли 2010 11:45

не съм съгласен йовов да играе като опорен халф, всички знаем къде е силата му. по-добре някой от защитниците да бъде пробван на този пост, все пак за да играеш на тази позиция ти трябват много дефанзивни умения, които бижутерина няма... :roll:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Архив”