Испания е новият световен шампион!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Холандия-Испания(Финал)
Винаги съм симпатизирал на Холандия и след отпадането на Германия ще ги подкрепям с цялото си сърце.Тази страна,този отбор заслужават да станат Световни шампиони 

Re: Холандия-Испания(Финал)
Твърдо съм за Холандия!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
Непредвидим мач, шансовете са 50/50. 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Финалът ще бъде изключително интересен и трудно предвидим.Според мен,Испания има по-силен вратар и далеч по-силна защита.В халфовата линия и нападението,концепцията на двата отбора е съвсем различна.Испания има супер разиграващи халфове и играе с топката по страхотен начин,но пък Холандия играе силно по крилата,а Уесли Снайдер има доста по-добър удар отдалеч от испанските халфове.Давид Вия пък е по-добър от Ван Перси,а Торес може и да избухне на финала.Като сложа всичко на везната,сякаш повече клоня към титла на Фурията 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- merdanski
- Контакти:
Голово равенство,а в рродъжението бъдещият носител на златната топка да реши мачът.
2-2 в редовното.Нататък не прогнозирам
2-2 в редовното.Нататък не прогнозирам
- Al_Abrashev
- Контакти:
След отпадането на Германия, твърдо за Холандия!
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]
2:1 за Испания,моят фаворит от самото начало!
- deepblue1963
Ай ем толкинг бефор де гейм:50-50.Бат фърст-конклужън дъ тудей.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Холандия е шампиона...Снайдер,Робен,Ваарт,Перси...нямат спирка