ДКС гони нов рекорд срещу Бразилия, очакват се 8 000 зрители

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

A.G
Контакти:

Re: ДКС гони нов рекорд срещу Бразилия, очакват се 8 000 зрители

Мнениеот A.G » 05 юли 2010 19:13

Предполагам че атмосферата ще е страхотна на мача с Бразилия.За съжаление не можах да си купя билети за мен и дъщеря ми.Предполагам по 50 лева на билет ако някой реши че не му се гледа може да ми пише.Знам че не му е тук мястото, но дъщеря ми много иска да ги гледа.

сиукс
Контакти:

Мнениеот сиукс » 05 юли 2010 19:15

В четвъртък и петък няма световно - ще има здрава публика :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cukyens
Контакти:

Мнениеот Cukyens » 05 юли 2010 19:28

mnts написа:
stan da man написа:Бях уикенд-а във Варна и ходих на мача с Холандия, да, хората се радват и подкрепят отбора. Прав е колегата, че това си е публика, а не агитка. За съжаление само едно "Българи, юнаци" се чува. Няма никаква импровзация, хореография и т.н. А този диджей е ужасен, просто ужасен, нетърпим, нечовешки! И само тъпотии бълва...
Не знам как ще е в новата зала в София, но не знам дали помните защо ги преместиха във Варна (дотогава бяха в Зимния дворец)? Заради ниската посещаемост. Новата зала в София поне ще ни позволи да поискаме финал на лигата!
8000 зрители в залата за Бразилия? Със сигурност е опасно за здравето на хората! Бях на мача с Полша преди 3 год. и нямаше грам въздух, не знам как досега не е имало инциденти.
Нямам нищо против да се играят във Варна, напротив готино е да отидеш за уикенд на море и да съчетаеш с мач, но залата е стара, малка и неклиматизирана, а седалките са ужасни, редовете - тесни. Добра идея е да има ротация на домакинствата, но трябва ъпгрейд на Спортна зала, сериозен при това.

Но дисреспект фор Варна и варненци, страхотен град и хора!

На мен ми направи впечатление на мачовете с Корея, че долу в левия ъгъл на ТВ, имаше 20-тина наши. Смисъл футболни фенове, не зная дали на Спартак или Черно море, които се бяха отделили и се опитваха да наложат техни песни, но това докато не започнеше диджея. Като цяло и на мен ми е чудно какво ще е положението, когато се построи новата зала в София, ако въобще се построи де.

Е аз щи кажа , цялата измет на Люлинските събратя ще е там , както и 19-ки 18-ки 14-ки и т.н.

A.G
Контакти:

Мнениеот A.G » 05 юли 2010 19:53

Ако се преместят мачовете да се играят в новостроящата зала в София ще е много жалко.Мисля че такава добра публика в София няма да се намери.Постояно ще има скандиране на Левски, ЦСКА и ще го превръщат на футболен мач.Ако някой е гледал мачовете на ЦСКА в шампионска лига по волейбол ходеха фенове на футболния ЦСКА и си пееха техните песни.Докато във Варна има хора които живеят с волейбола.Най - показателно е колко бързо свършват вече билетите и самия интерес към тях.Публиката с времето много се разви като фенове,аксесоари.И не мисля че трябва да се пее, и скандира през цялото време като на футболен мач.Все пак 2 та спорта са доста различни.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 05 юли 2010 21:25

Браво на варненци мисля ,че трябва да им оставят волейбола на тях защото го заслужават повече от нас.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 05 юли 2010 21:46

Ма туй хореографията много важна работа бе. Чак ми се повръща като почна да гледам изхабена хартия за нищо и дим от който не може да се диша.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юли 2010 21:47

Мисля, че рекордът на залата като посещаемост е 7 500.
Немога точно да се сетя за кой мача ставаше въпрос, но май е от тоя порядък.
Аз все се питам .... неможе ли да се построят трибуни и от двете крайни страни на залата ?
Вярно ..... ще са малко по стръмни, но пък капацитета на залата би се вдигнал с
1 500 - 2 000 места ?
И така няма да се налага да се поставят сглобяеми трибуни.
Като гледам ( не съм ходил в залата физически ) .... но има място за едно 700-800 места и от двете страни.
Иначе, за мача с Бразилия ..... предполагам, че ще се достигне рекорда, тоест - около
7 000 - 7 500 макс !
Което пак ще си е лудница !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
NiKsAnA_ss
Контакти:

Мнениеот NiKsAnA_ss » 05 юли 2010 21:49

A.G написа:Предполагам че атмосферата ще е страхотна на мача с Бразилия.За съжаление не можах да си купя билети за мен и дъщеря ми.Предполагам по 50 лева на билет ако някой реши че не му се гледа може да ми пише.Знам че не му е тук мястото, но дъщеря ми много иска да ги гледа.

Приятел, съжалявам за дъщеря ти, но и 500 лева да ми дадеш, билета няма да ти го продам :)
Изображение

Neftochimic1892 написа:
storm написа:
storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?

Швейцария :?:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 05 юли 2010 23:05

Волейбол :: Браазилците идват тази нощ във Варна

Monday 05 July 2010 - 22:01:46
Волейболистите на Бразилия пристигат късно тази нощ във Варна.Бразилците са запазили част за тернировка още утре. На 8 и 9 юли България играе с Бразилия за определяне на първия в групата, който се класира за финалите в Аржентина.Отдавна няма билети за тези два мача, нито пропуски, нито поканни. Даже правостоящите вече са изпълнили квотата.
http://www.sia-dks.com/news.php

t7h7m7
Контакти:

Мнениеот t7h7m7 » 06 юли 2010 10:57

могат ли да се събрат,ако могат тези които са там да подкрепят мощно момчетата!БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!УСПЕХ!

Върни се в “Волейбол”