Според мен, сплавта между стари и млади играчи е единствено правилният път пред отбора. От една страна имаме играчи, играли срещу отбори от "А" група , в този смисъл не споделям виждането за "страшния отбор" на Марица - Кръстев, Караматев, Танчовски, Костадинов, Стълба са играли срещу далече по-класни имена и е редно да са с много по-голямо самочувствие. От друга страна, сега е момента да се обиграват по няколко юноши във всеки мач, за да навлязат в отбора и да станат бъдещия гръбнак. ще ми се поне още един силен нападател да дойде в отбора.
Не знам колко ще са точките и головете, допускам и че ще загубим някой мач, но в крайна сметка мисля че отборът ще се класира първи.
Вашето мнение за състава на Ботев за новия сезон?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вашето мнение за състава на Ботев за новия сезон?
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Мачовете няма да са леки, защото всеки ще иска да се докаже и бъде видян в мач с Ботев. По-техничните футболисти ще се правят на бразилци, а по-надъханите на германци или латиноамерикански дефанзивни халфове. Това от друга страна ще е добре, защото през зимната пауза може да се засили мощно отбора с кадърни млади момчета от "В" групата + доказани футболисти сигурни, че Ботев освен всичко друго е и стабилен финансово.
За мен есенният полусезон ще бъде доста по-труден от пролетния.
За мен есенният полусезон ще бъде доста по-труден от пролетния.
105 години / 4 поколения ботевисти!
Абе отбора е перфектен за В група.Има достатъчно опитни футболисти(едвали друг отбор от тая група е почвал с толкова)има и достатъчно млади и перспективни.Техните качества аз няма да обсъждам моята работа е да вървя след тях.
- rump_shaker
- Контакти:
Краси Кръстев, Стефчо, Боби Караматев, Танчовески, Недко Миленов и стълба са футболисти които всички имат по няколко сезона в А група. При това само Танчовски и Недко са на по-сериозна възраст, и то възраст която хич не пречи да играят на виосоко ниво. Незнам дали има друг отбор от В група с толкоз много опитни играчи които хем да са опитни на ниво А група, хем да са на нормална възраст за игра!

ilian12 написа:Блангев бе и голям шемет. Мач на Колежа, не помня кой ни гостуваше, но Ботев изпълнява корнер и губи топката. Скоростна контра на гостите, от защитата е останал само Младенов, срещу него 3-ма нападатели, Благо се носи след тях малко в дясно. В момента в който нападателя с топката се чудеше на кого да подаде (в ляво или в дясно), Благо му подвикна отзад "Остави, остави". Нападателя остави топката и спринтира напред, явно помисли, че го подкрепя отзад някой от неговите. Благо взе топката и играта продължи. Нападателя побесня, отиде при съдията и започна да вика нещо, а съдията се смее вдигнал ръце, един вид какво да направи, оня крещи, вика и накрая получи жълт картон, след малко го смениха ...
Миналата седмица си говорехме за Благо Блангев. Разбрах, че преди мача с Барселона учил усилено немски псувни и други нецензурни изрази, след като научил, че ще играе срещу Шустер. Германеца едва изтраял до края на мача.
Относно състава, повечето момчета не ги познавам, но се надявам да се представят успешно и да влезем в Б група. Не забравяйте колко зор видяхме две години във втория ешелон, докато влезем в А група. Особенно есенните полусезони. Приказките за 38 победи и едва ли не 150 гола са несериозни, затова призовавам тези, които ги говорят, да слязат малко на земята.
rumbata написа:Относно състава, повечето момчета не ги познавам, но се надявам да се представят успешно и да влезем в Б група. Не забравяйте колко зор видяхме две години във втория ешелон, докато влезем в А група. Особенно есенните полусезони. Приказките за 38 победи и едва ли не 150 гола са несериозни, затова призовавам тези, които ги говорят, да слязат малко на земята.
Винаги има и прекалени оптимисти, и прекалени песимисти. Истината е по средата, дано в нашия случай да е достатъчно!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Ще ми се да кажа нещо умно, ама ...
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
След контролата вчера смятам, че има още доста да се поработи с момчетата, обаче, поне от този мач, отборът е доста добър за ниво "В" група...
Не натискайте ТУК!
- Yellow blood
- Контакти:
Здравейте, канари! Отдавна чета, но вече реших и да се регистрирам, ентусиазиран от възраждането 
Ето някои предложения от мен, за възможни попълнения за отбора, които биха вдигнали много нивото ни. Съобразил съм се с това, че ще започваме от В и затова посочвам само футболисти, които е реалистично да очакваме, че биха дошли при нас. Освен това всички те са обвързани по някакъв начин с БОТЕВ. Ето ги по номера и постове:
1. (вратар) Лука Бриньоли(направи мн. силни мачове за Ботев)/ Армандо(без коментар);
3. (центр.защитник) Величко Величков(мисля, че добър треньор може да събуди големия му потенциал отново);
6. (опорен халф) Светослав Петров (освободен от ЦСКА, с огромен опит. Евентуален минус е възрастта му от 32 г.);
7. (дясно крило) Георги Аврамов (мн.пъти е показвал отлични игри на този пост);
9. (цент.нап.) Христо Сталев (би бил полезен във В, с опита си)/ Йордан Етов и Цветелин Тонев (мн.перспективни наши юноши)
10. (атак.халф) Емануеле Морини (без коментар)/ Илиян Йорданов (перспективен наш играч);
11. (ляво крило) Ален Карлет (направи фурор с Ботев, макар и вече на 33 год.);
Освен това Чико, за селекционер (откривател на играчи) - има страхотен поглед за това и мисля, че едно негово официализиране на този пост би ни донесло мн.плодове за в бъдеще.
Ще се радвам, да чуя коментарите ви.
Ето някои предложения от мен, за възможни попълнения за отбора, които биха вдигнали много нивото ни. Съобразил съм се с това, че ще започваме от В и затова посочвам само футболисти, които е реалистично да очакваме, че биха дошли при нас. Освен това всички те са обвързани по някакъв начин с БОТЕВ. Ето ги по номера и постове:
1. (вратар) Лука Бриньоли(направи мн. силни мачове за Ботев)/ Армандо(без коментар);
3. (центр.защитник) Величко Величков(мисля, че добър треньор може да събуди големия му потенциал отново);
6. (опорен халф) Светослав Петров (освободен от ЦСКА, с огромен опит. Евентуален минус е възрастта му от 32 г.);
7. (дясно крило) Георги Аврамов (мн.пъти е показвал отлични игри на този пост);
9. (цент.нап.) Христо Сталев (би бил полезен във В, с опита си)/ Йордан Етов и Цветелин Тонев (мн.перспективни наши юноши)
10. (атак.халф) Емануеле Морини (без коментар)/ Илиян Йорданов (перспективен наш играч);
11. (ляво крило) Ален Карлет (направи фурор с Ботев, макар и вече на 33 год.);
Освен това Чико, за селекционер (откривател на играчи) - има страхотен поглед за това и мисля, че едно негово официализиране на този пост би ни донесло мн.плодове за в бъдеще.
Ще се радвам, да чуя коментарите ви.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!