Има ли тревни кортове в България?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Тревен корт в БГ

Мнениеот DmG » 29 юни 2010 23:19

zyto написа:
- Колко тревни корта имате в България?
- Всъщност нямаме нито един.

- Нямате нито един?
- Не.

- Кога за първи път игра на трева?
- Не съм сигурна в годината. Мисля, че беше преди пет години, тук, в квалификациите на "Уимбълдън". Тогава си помислих: "Това е невъзможно. Как ще играя на тази настилка?"

БЕЗ КОМЕНТАР !!!!!!!!!!!!!

9315
Контакти:

Re: Има ли тревни кортове в България?

Мнениеот 9315 » 29 юни 2010 23:20

Мале колко сме зле :lol: ти сали разбираш

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Мнениеот Emo_87 » 29 юни 2010 23:45

“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 29 юни 2010 23:51

В цяла България няма един тревен корт ли бе ? :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
george_89
Контакти:

Мнениеот george_89 » 29 юни 2010 23:52

Истински тревни кортове - няма, имаме само на изкуствена трева. Ако е за въпроса до скоро дори нямахме истински твърди кортове, с настилка, на която се играе Australian open например, имаше само някакви непрофесионални в София и Варна. За сефте направиха такива кортове в Хасково преди половин година ... тъй че ако вземите да търсите какви бази имаме ... ще се отчаяте... имаме единтвено няколко читави комплекса с червени кортове в цялата страна, и това е всичко.

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 29 юни 2010 23:54

Да ви кажа и аз не се сещам за тревни кортове у нас.Жалка работа.

Потребителски аватар
mnts
Контакти:

Мнениеот mnts » 29 юни 2010 23:58

Потърсете информация, всъщност в колко страни в света има тревни кортове, НО НЕ С ИЗКУСТВЕНА трева(повярвайте ми не са много). Ще изкоментирам и другия въпрос зададен към Цвети, имате ли академии. Не нямаме, но отново ще ви подканя да потърсите информация в колко страни има такива тенис академии.
БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРЕДАВА, БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ПРОДАВА, БЪЛГАРИЯ Е МОЯТА РОДИНА И ЗА НЕЯ ВСИЧКО АЗ ЩЕ ДАМ!

Потребителски аватар
george_89
Контакти:

Мнениеот george_89 » 30 юни 2010 00:17

mnts написа:Потърсете информация, всъщност в колко страни в света има тревни кортове, НО НЕ С ИЗКУСТВЕНА трева(повярвайте ми не са много). Ще изкоментирам и другия въпрос зададен към Цвети, имате ли академии. Не нямаме, но отново ще ви подканя да потърсите информация в колко страни има такива тенис академии.

За тревните си прав, а и дори да има, могат да се използват адски малко време, дори на Уимбълдън на кортовете, виждате за последните мачове трва не е останала, но проблема е друг, неможе да няма зали, зимата къде да се тренира(говоря за прости тренировъчни зали, не нещо кой знае каквао), неможе да няма дори твърда настилка (която не изисква почти никаква поддръжка) която да е анлогична с тази, на турнирите, които се провеждат на твърдо, в много от градовете в страната, дори няма "балони", в които да се играе зимата... тъй че на фона на това което имаме, постижението на Цвети е уникален успех.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 30 юни 2010 00:26

Roger_Federer написа:Да ви кажа и аз не се сещам за тревни кортове у нас.Жалка работа.

E защо го казвате сега и плюете държавата? То си е така от време оно. :lol:

Потребителски аватар
george_89
Контакти:

Мнениеот george_89 » 30 юни 2010 01:03

rebelheartous написа:
Roger_Federer написа:Да ви кажа и аз не се сещам за тревни кортове у нас.Жалка работа.

E защо го казвате сега и плюете държавата? То си е така от време оно. :lol:

Чесно казано, знаете, че след всеки грандиозен успех или неуспех се повдига темата ... за жалост тези, от които зависи нещата да се променят, им е през ... хайде да не казвам къде ... Все се казва, че няма пари и толкова, а всъщност колкото и да не ви се вярва 1 тренировъчна зала с 2 корта с професионална твърда настилка е .... около 500 хиляди лева, заедно със съблекалните и всичко както си му е реда ( толкова излезе хасковската, все пак и аз се занивам с тенис, и следя тези неща, още повече, че съм от този град). Никй неможе да ме убеди, че е толкова голям борч за държавата да направи няколко такива зали в страната, а това би дало неворятен тласък на този спорт... подобно е и положението с голяма част от останалите ни спортове ...

Върни се в “Тенис”