Черно море с трансферната бомба на годината !!!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море с трансферната бомба на годината !!!
Голямо име е ... Спор няма ... Но за мен въпроса тук е - Какъв е поста , който идва да заеме - футболист или старши треньор ? За футболист на 37 години , пък макар и в България ще му е доста трудно да се справи , а и заплатата му ще е колкото за половин отбор ... Вижте за треньор или спортен директор работата вече стои по друг начин ... Ако е истина , то на тези постове той може да даде много на клуба. Да приложи част от знанията си , да вдигне нивото в организационен план. Като футболист обаче ... е , ще прибере за кратък период от време несъответстваща на направеното пачка , ще си отиде и нищо запомнящо се няма да остане след него ... Поне от такива отрицателни примери за футболисти от близкото минало идвали в ЦСКА можете да се поучите ... Файда от такива залезли вече звезди няма. Другото е въпрос на интерпретации и фенски аршини за това на кой му е по - голям ... Половин полувреме , месец контузен , два се възстановява и още три навлиза във форма ... И докато се огледаш срока на договора му свършил ... Последния пример е Владо Манчев ... 
Недейте дава за пример годините и килограмите във България,само се сетете Боримиров,преди да стане споретен директор във Левски на колко години беше,и как играеше.Този трансфер ако стане факт,ще е голяма работа,ако ще Жардел да е и 120 килограма.
.......тази 37годишна трансферна....."бомбичка",ще стои пред входа на стадиона като мраморна статуя...или ще играе в отбора на ветераните на "Черно Море"......
Някои хора избиват комплекси или пък са заблудени. Това си е трансферна бомба за България, ако ще да е на 80години. Кога ли Борат ще се сети да привлече един такъв футболист.
Последна промяна от vladipo на 27 юни 2010 14:32, променено общо 1 път.
donpacko написа:Недейте дава за пример годините и килограмите във България,само се сетете Боримиров,преди да стане споретен директор във Левски на колко години беше,и как играеше.Този трансфер ако стане факт,ще е голяма работа,ако ще Жардел да е и 120 килограма.
Лилчо Арсов,дето чупеше кантара,като се качи на него,пак играеше,нали?
Само Черно море.
donpacko написа:Недейте дава за пример годините и килограмите във България,само се сетете Боримиров,преди да стане споретен директор във Левски на колко години беше,и как играеше.Този трансфер ако стане факт,ще е голяма работа,ако ще Жардел да е и 120 килограма.
Боримиров играеше добре в уговорените мачове ... В тях и аз ще съм световна звезда ...
Ривалдо на 37 например правеше страхотно впечатление в Олимпиакос и АЕК. Този е от типа играчи които са светлинни години пред нашата паплач незнаеща дори как да удари топката. Най-малкото може да помогне със огромния си опит и знания като играч.
Одъртял е-ама дано ви свърши работа 

И аз се надявах Диего Тристан да премине в Левски миналия сезон, ама ....
Стига глупости, откъде се вадят тия новини ... Жардел в Черно море, сигурно Батистута отива в Цска, а Литекс ще се подсили с Ривалдо. Берое пък може да вземат Бартез, нали си продадоха вратарчето на Локо Сф 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Погледни цяла плеяда известни играчи къде са забутани из подобни на Катар страни.