Черно море с трансферната бомба на годината !!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

viroglav
Контакти:

Re: Черно море с трансферната бомба на годината !!!

Мнениеот viroglav » 27 юни 2010 14:29

Голямо име е ... Спор няма ... Но за мен въпроса тук е - Какъв е поста , който идва да заеме - футболист или старши треньор ? За футболист на 37 години , пък макар и в България ще му е доста трудно да се справи , а и заплатата му ще е колкото за половин отбор ... Вижте за треньор или спортен директор работата вече стои по друг начин ... Ако е истина , то на тези постове той може да даде много на клуба. Да приложи част от знанията си , да вдигне нивото в организационен план. Като футболист обаче ... е , ще прибере за кратък период от време несъответстваща на направеното пачка , ще си отиде и нищо запомнящо се няма да остане след него ... Поне от такива отрицателни примери за футболисти от близкото минало идвали в ЦСКА можете да се поучите ... Файда от такива залезли вече звезди няма. Другото е въпрос на интерпретации и фенски аршини за това на кой му е по - голям ... Половин полувреме , месец контузен , два се възстановява и още три навлиза във форма ... И докато се огледаш срока на договора му свършил ... Последния пример е Владо Манчев ... :idea:

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 27 юни 2010 14:29

Недейте дава за пример годините и килограмите във България,само се сетете Боримиров,преди да стане споретен директор във Левски на колко години беше,и как играеше.Този трансфер ако стане факт,ще е голяма работа,ако ще Жардел да е и 120 килограма.

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 27 юни 2010 14:30

.......тази 37годишна трансферна....."бомбичка",ще стои пред входа на стадиона като мраморна статуя...или ще играе в отбора на ветераните на "Черно Море"......

Потребителски аватар
vladipo
Контакти:

Мнениеот vladipo » 27 юни 2010 14:31

Някои хора избиват комплекси или пък са заблудени. Това си е трансферна бомба за България, ако ще да е на 80години. Кога ли Борат ще се сети да привлече един такъв футболист.
Последна промяна от vladipo на 27 юни 2010 14:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 юни 2010 14:31

donpacko написа:Недейте дава за пример годините и килограмите във България,само се сетете Боримиров,преди да стане споретен директор във Левски на колко години беше,и как играеше.Този трансфер ако стане факт,ще е голяма работа,ако ще Жардел да е и 120 килограма.

Лилчо Арсов,дето чупеше кантара,като се качи на него,пак играеше,нали? :)
Само Черно море.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 27 юни 2010 14:32

donpacko написа:Недейте дава за пример годините и килограмите във България,само се сетете Боримиров,преди да стане споретен директор във Левски на колко години беше,и как играеше.Този трансфер ако стане факт,ще е голяма работа,ако ще Жардел да е и 120 килограма.

Боримиров играеше добре в уговорените мачове ... В тях и аз ще съм световна звезда ...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 юни 2010 14:34

Ривалдо на 37 например правеше страхотно впечатление в Олимпиакос и АЕК. Този е от типа играчи които са светлинни години пред нашата паплач незнаеща дори как да удари топката. Най-малкото може да помогне със огромния си опит и знания като играч.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 юни 2010 14:34

Одъртял е-ама дано ви свърши работа Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 юни 2010 14:35

И аз се надявах Диего Тристан да премине в Левски миналия сезон, ама .... :) Стига глупости, откъде се вадят тия новини ... Жардел в Черно море, сигурно Батистута отива в Цска, а Литекс ще се подсили с Ривалдо. Берое пък може да вземат Бартез, нали си продадоха вратарчето на Локо Сф :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 юни 2010 14:36

Погледни цяла плеяда известни играчи къде са забутани из подобни на Катар страни.

Върни се в “Черно море”