Новите в ЦСКА бяха представени като световни звезди

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Re: Новите в ЦСКА бяха представени като световни звезди

Мнениеот track.and.field » 24 юни 2010 22:38

chervena burq написа:
track.and.field написа:Хайде , моля Ви , престанете с това преброяване по Ринг . Въобще не е реално да ми изтъквате преброяване , което става чрез ИЗПРАЩАНЕ на СМС-и. Естествено това изисква средства, колкото и минимални да са те ! Замисляли ли сте относно това ?

Извинявай забравих че вашите привърженици 90 % са от ромската общност и те нямат пари за един SMS и затова неса гласували можеше да потърсят пари от бай ганьо той щеше да звъни на БАЩИЦАТА и дасе реши този проблем.

Ти осъзнаваш ли колко си ограничен ?
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 25 юни 2010 10:53

Приятел ,а ти къде ги гледа всичките тези футболисти ?

А иначе момчета и момичета гледайте си отборите и не се бъркайте в нещата на конкурентите ,като почнат мачовете тогава ще се грабнем ,сега всичко е само догадки и тн.

това се отнася за всички
+1

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 25 юни 2010 12:01

Заяждането на тема трансфери е смешно. Колкото и да се дуят господата от Подуене новите в ЦСКА по-визитки са по-стойностни. Дали ще се изявят на терена вече е друго. Ние пробвахме само с български играчи и резултата не беше добър. Сега Левски взима само А група, но някои момчета от провинцията се провалят в София, макар, че са били звезди в отборите си. Просто напрежението ги скапва. Все пак 1 август ще дойде и тогава ще разберем, кои футболисти стават.

haterbrb
Контакти:

Мнениеот haterbrb » 30 юни 2010 15:56

Убедих се, че в този форум няма нормални хора.. визимар viroglav и тоя където сравняваше някакъв Тиеро с играчи на Барселона... пази боже да няма такива индивиди.

И преди някой комуняга да ми налети че съм Левскар, имам по-силни симпатии към Литекс.

Върни се в “ЦСКА”