Комунисти искат преиграване на мач от СП

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей
Мнения: 40045
Регистриран на: 27 сеп 2008 23:36

Комунисти искат преиграване на мач от СП

Мнениеот Кашчей » 24 юни 2010 18:07

http://www.futbol-tv.com/novina.php?sid=12351&cat1=wc

Господи, докъде може да стигне закостенялата мисъл, в тандем с промитият мозък :o

Какво би накарало ФИФА да нареди преиграване на мач от СП, независимо къде и кога се провежда то?Като знам, че явният гол с две последователни нарушения на Франция срещу Ейре бе зачетен за нормалн опроведен и завършен.....май нямат шанс другарите от Петербург и Ленинградска област ;)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Целият текст на писмото

"
ЖАЛОБА КОММУНИСТОВ ПЕТЕРБУРГА В ФИФА"



24.06.2010 г.

*Residents of South Africa: enquiries@2010fwctc.co.za

*International enquiries: enquiries@2010fwctc.com

FIFA-Strasse 20,

P.O. Box 8044 Zurich, Switzerland

Tel : +41-(0)43 222 7777,

Fax : +41-(0)43 222 7878.

Fédération Internationale de Football Association, Sepp Blatter



Уважаеми господин Блатер!

19 -то Световно първенство по футбол на ФИФА, финалният кръг на което се провежда в Южно-Африканската република от 11 юни до 11 юли, за наше дълбоко съжаление се съпровожда от масови скандали, провокации, вмешателство в хода на съревнованието на империалистическите разузнавачи и поради това, турнирът загуби своята легитимност в очите на милионите футболни запалянковци - стожери на мира и дружбата между народите.

Така например, на етапа избор на мястото за провеждане на първенството, от участие в конкурса бяха отстранени Либийската арабска социалистическа джамахария. Обяснение по този повод не последва.

Когато вече под давление на прогресивните сили на човечеството вече беше избрано мястото за провеждане на шампионата, а именно избавилата се от игото на апартейда ЮАР, известният реваншист и по майчина линия абверовец (Б. ред. - Абвер: Военното контрарузнаване на Хитлериска Германия) Франц Бекенбауер предприе нееднократни опити да измени мястото за провеждането му.

Чрез заплахи, шантаж, фалшификации и морален терор, от участие в турнира бяха отстранени отборите на Куба, Венецуела, Виетнам, Лаос, Абхазия, Никарагуа, Сирия, Непал, Зимбабве, Намибия и Беларус - т.е., най-прогресивните социалистически страни. Смехотворните обяснения на бюрократите във ФИФА, че в социалистическите страни се играе лош футбол, нас не ни устройват.

Към рекламната кампания на турнира, въпреки протестите на световната общественост, бе привлечена Кока-Кола, на съвестта на която тежат милиони загубени млади живота, особено в Русия.

В периода на провеждането на Световното първенство, расисти и неоколониалисти подложиха на безпрецедентен натиск запалянковците на Южноафриканската република, чиито ветерани използват символа на освободителното движение - вувузелите. Разюзданата кампания на насмешка и издевателство над тези обичаи на чернокожите, доведе в крайна сметка до непопадане на ЮАР на осминафиналите на състезанието. Подобна неприкрита дискриминация на страна - домакин, за първи път се случва в историята на световния футбол.

В периода на подготовката на шампионата, спортни ветерани и деятели на науката и културата, борците за независимост на Азия и Африка обръщаха внимание не един път на ФИФА, за това, че новата топка на Adidas Jabulani демонстрира пълната непредсказуемост на своя полет. За това говори впрочем и Фидел Кастро.

Апотеоз в нарушаването на всякакви спортни правила и традиции, доказателство за безцеремонното вмешателство на НАТО в спортния живот станаха събитията с отбора на КНДР. Отначало, преди срещата с Бразилия изчезнаха четиримата най-добри играчи на тима.

Но дори без лишените от врага си най-добри синове, отборът на Корея сериозно застраши бразилците. След това, когато хората се измъкнаха от лапите на ЦРУ, ФИФА трябваше да преустанови шампионата до изясняване на всички обстоятелства с похищението, да провери отново стадионите, вратите, идентичността на спортистите и техническите средства. Това не бе направено! В резултат се проведе срещата между „националният отбор" на КНДР и Португалия, в хода на който всички видяха, че на терена става нещо различно от футбола и спорта.

Нашите експерти утвърждават, че половината играчи на КНДР бяха заменени с футболисти на Южна Корея. Други доказаха, че траекторията на топката е необичайна и с помощта на технически средства постоянно влизаше във вратата на отбора на КНДР. При това никой не се и съмняваше, че отборът на Португалия се състоеше от закоравели наркомани и токсикомани, но допинг тест не бе извършен. Никой коментатор не успя да обясни защо се получи такава разлика.

В тези условия Комунистите на Петербург и Ленобласт, настояват ФИФА да назначи нов мач между КНДР и Португалия, да се разследва отвличането на играчите на Корея, проверка на играчите на Португалия употребяват ли допинг и да се провери топката за наличие на специална апаратура.

Настояваме да бъде допуснат отбора на ЮАР да участва на осминафиналите, иначе ще смятаме, че апартейда се завръща.

В случай, че нашите искания не бъдат признати, то ние няма да признаем Световното първенство по футбол, а след като Комунистическата партия вземе властта в Русия ще спрем да плащаме членския си внос на ФИФА.

Уведомяваме ви Вас, господа, че ние сега ще призовем южноафриканските трудещи се да престанат да обслужват Световното, в знак на протест срещу изхвърлянето от решаващия етап на съревнованието отборите на КНДР и ЮАР, вдъхновени от героите Ким Ир Чен и Нелсън Мандела.

Моля да прекратите футболната война срещу отборите на страните, които са водещи в борбата срещу империализма, за мир и социален прогрес!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
merdanski
Мнения: 620
Регистриран на: 11 юни 2010 19:38
Skype: merdanski
Местоположение: Сливен
Контакти:

Re: Комунисти искат преиграване на мач от СП

Мнениеот merdanski » 24 юни 2010 18:20

Боже,гледам и не вярвам на ушите си :o :shock: :!:
Изображение Съмтаймс уин,съмтаймс люн!

Потребителски аватар
Madridist
Мнения: 14893
Регистриран на: 27 сеп 2009 00:23
Местоположение: Древен и Вечен
Контакти:

Re: Комунисти искат преиграване на мач от СП

Мнениеот Madridist » 24 юни 2010 18:21

По-голяма глупост през живота си не съм чел :shock: :o :( :shock:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Sinqta Lavina90
Мнения: 30
Регистриран на: 23 юни 2010 01:51

Re: Комунисти искат преиграване на мач от СП

Мнениеот Sinqta Lavina90 » 24 юни 2010 18:36

"..траекторията на топката е необичайна и с помощта на технически средства постоянно влизаше във вратата на отбора на КНДР..." Това просто ме разби от смях
Комунистите наистина са със промити мозъци. :) :) :)

Потребителски аватар
mishkar
Мнения: 491
Регистриран на: 03 авг 2008 17:37
Контакти:

Re: Комунисти искат преиграване на мач от СП

Мнениеот mishkar » 24 юни 2010 18:37

Така ами....прави са другарите :lol: :lol: :lol: еееей това по смешно от фим с Пиер Ришар....
нямам подпис...

Потребителски аватар
soilwork
Мнения: 6756
Регистриран на: 15 авг 2008 08:48
Местоположение: Höhr-Grenzhausen
Контакти:

Re: Комунисти искат преиграване на мач от СП

Мнениеот soilwork » 24 юни 2010 18:40

Куба, Венецуела, Виетнам, Лаос,Камбоджа, Абхазия, Никарагуа, Сирия, Непал, Зимбабве, Намибия и Беларус - т.е., най-прогресивните социалистически страни-големи мачове ще станат :lol: :lol:

Потребителски аватар
lilweezy
Мнения: 110
Регистриран на: 25 мар 2008 21:31
Контакти:

Re: Комунисти искат преиграване на мач от СП

Мнениеот lilweezy » 24 юни 2010 18:45

Хахахахахахахаха..... :lol: :lol: :lol:
ЛЕВСКИ,ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НAС!

Потребителски аватар
lisynger
Мнения: 3235
Регистриран на: 03 юни 2008 22:01
Местоположение: София,Люлин
Контакти:

Re: Комунисти искат преиграване на мач от СП

Мнениеот lisynger » 24 юни 2010 19:04

Аз все си мислех че идиотите имат край, ама чак толкова как правят изводи взаимовръзка и заключения от всевузможни предположения, недоказани ттвърдения и особено фантазия и за капак това: "..траекторията на топката е необичайна и с помощта на технически средства постоянно влизаше във вратата на отбора на КНДР..." Хах тез технически средства да не бях шут и боц :mrgreen:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
alcho
Мнения: 124
Регистриран на: 05 юни 2008 13:44
Контакти:

Re: Комунисти искат преиграване на мач от СП

Мнениеот alcho » 24 юни 2010 19:10

Това просто не е вярно - някой пич е решил да се направи на велик!

Addler
Мнения: 275
Регистриран на: 01 юни 2008 13:49
Контакти:

Re: Комунисти искат преиграване на мач от СП

Мнениеот Addler » 24 юни 2010 19:15

Ама това вярно ли някой го е писал на сериозно, то на това не може да се направи коментар. Освен да се смеем до насита за друго не се сещам!!!


Върни се в “World Cup 2010”



Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта