vladitol написа:Я по кротко ! Сигурно България ако играе и отпадне така няма да се ядосвате така както за Сърбите
Aбсолютно
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
vladitol написа:Я по кротко ! Сигурно България ако играе и отпадне така няма да се ядосвате така както за Сърбите
Tommi написа:Blue_Girl написа:Евала на австралийците, че играха за себе си.
Не отписаха мача и заслужено победиха сърбите с 2:1.
А за кой друг да играят![]()
Разбира се, че ще играят за себе си
![]()
niki87 написа:О,чудо-хванах и четирите мача днес![]()
...
Аз хванах само Гана - Германия и Словения - Англия, за другите нямах идея кво може да стане, ама тия двата ги хванах на точен резултат. Ей,niki87 написа:О,чудо-хванах и четирите мача днес![]()
Последният път, когаято двата отбора играха (аз поне за който се сещам) на световно, беше 1/2финала през 90-та. Тогава англичаните отпаднаха с дузпи, а след мача Линекер, който имаше голяма вина да се стигне до тях, се оправда, като каза: "Така е на световно - излизат 22-ма футболисти, едни играят силно, други слабо, а накрая винаги печелят германците"Madridist написа:Ако има дузпи между германци и англичани е все едно да се състезават Ферари и Дачия.
защо написа:Ники, те и 90-та пак англичаните бяха с наведени глави, става въпрос, че на световно това май им беше последния мач. Ама тоя път имам чувството, че ще е обратното, де да знам, де, аз не съм врачка, така само предполагам.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта