10 секунди игра до края....
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
10 секунди игра до края....
Има ли някой на аудио файл този момент от мача Левски-Динамо Букурещ,в който Томислав Русев не спира да вика от радост?Мерси предварително 

Re: 10 секунди игра до края....
Най-вероятно самия той.
А има ли някъде архиви с всички "Тези" моменти, щото и аз се опитвам да си ги намеря, но ги няма никъде - преди поне по датата се мотаеха някои...
[center]
[/center]

бях си го записал преди време но си смених копютъра и те така
жалко че нямам жак на главата си :D можеше да го пусна през някоя стерео уредба примерно :D спомням си всяка дума наистина паметен мач и коментар на томето.бях на стадиона и си спомням как им се ядосвах и си викам пак ли нищо няма да направим все не се получава ама взе че стана един път и беше много кеф щастието беше на наша страна един път напук на всички на целия свят 

Тоя е също култов
http://vbox7.com/play:74c7103f
http://vbox7.com/play:74c7103f
да ама не баш тоя е като на "ущипана мадама":D.На томето е такъв какъвто беше на всеки левскар в този момент "герена изригна"
- Kolec
- Контакти:
много сте зле... вместо да питате глупости, вземете свалете някой клип от мача от нет-а, после го превърнете само в звук и после си изрежете това което искате... има няма 20-30мин играчка..
ПС:Качеството няма да е като на мп3 но все пак е нещо нали?
ПС:Качеството няма да е като на мп3 но все пак е нещо нали?
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..
-
Аз имам на компа всички мачове на Левски от 2005 и 2006 година както и коментарите на гонг.бг като аудио файлове !!!
ако някой иска да му ги пратя да пише ЛС..... 

- maximalniq
- Контакти:
Боже, каква е тази магия. Винаги когато гледам такива мигове, просто настръхвам и ми се насълзяват очите от радост. Как искам да изпитам същото чувство отново...
П.С.
Направил съм и едно клипче с аудио на головете срещу Баку на нашите любимци - Т.Русев и В.Грънчаров.
П.С.
Направил съм и едно клипче с аудио на головете срещу Баку на нашите любимци - Т.Русев и В.Грънчаров.

- metodito
- Контакти:
Един от незабравимите моменти обаче ми бе на мача със Славия (Прага) в София, последните 20-25 минути. Няма такава публика просто.