Мач №29: Бразилия - Кот д`Ивоар

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Мач №29: Бразилия - Кот д`Ивоар

Мнениеот Tommi » 20 юни 2010 23:46

megan fox написа:Напълно заслужена победа за Бразилия, но се чудя защо Дунга е взел това недоразумение на природата - Робиньо!!! Това алчно чворче провали сумати атаки на отбора си! Кога неможе да си спре топката, кога не може да подаде, кога ще се излакоми.... тотален безхаберник! Роналдиньо щеше да е в пъти по-полезен или пък Пато...

Ще разбереш защо го е взел, когато дойдат по-сериозните съперници, които играят открито и оставят празни пространства ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 юни 2010 00:03

Лол... нима днес "слоновете" не оставяха свободни места?! Робиньо не струва! Той не е играч от световна величина! Да си кажа честно бих желал някой да го счупи, че поне Дунга да не го пуска... така поне няма да заема място на терена и няма да се пречи и да проваля атаките на отбора си! Досега е дал само един голов пас - това му е едиснтвеният принос до този момент, а провали поне 15 голови атаки за двата мача!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 21 юни 2010 00:06

Крайно време беше да почнат съдийските грешки, просто се чудех досега как са успели да подберат все нормални хора да свирят. Да си стане световното истинско, в духа на традициите на ФИФА, според която съдийските малоумия били част от чара на играта. То с Кака става много добре така, всъщност, щото на това световно картоните се чистят след 1/8 финалите, а не преди тях, така че Кака ще пропусне протоколния мач с Португалия, а ако изкара картон на 1/8 финала, ще се изчисти автоматично след него.

Иначе сега съм сигурен, че Бразилия няма да бие братчедите си Португалия, дали ще е равен или загуба, ще зависи от сметките на кое място е по-добре да завършат. Ако КНДР не направят някоя сензация, че Португалия още не са взели трите точки от тях.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
alcho
Контакти:

Мнениеот alcho » 21 юни 2010 00:12

kokic1986 написа:
TodorT написа::shock: :shock: :shock: Видяхте ли как съдията показа на Фабиано, че го е видял, че е играл с ръка при гола
:o

Чак пък с ръка - по-скоро с рамо игра от колкото с ръка. След днешния мач обаче бразилците започват да ме плашат :? много красив и резултатен футбол играят .

Освен,че имаше ръка, преди това имаше и фаул на Фабиано, но това не променя факта, че бразилците играят страхотен футбол - толкова компактно движещ се отбор не бях виждал. А за картона на Кака - абсолютно заслужен. Котдивоар станаха груби защото бразилците започнаха да се гаврят с тях - всеки, който е играл знае, че нищо на може да те вбеси така, както когато ти се подиграват. Срещу Корея не пролича много добре, но сега се видя - Бразилия е най-сработения отбор ... Жалко за Котдивоар - бяха ми фаворит, но си мисля, че ще отпаднат - предвиждам гадничко реми между португалия и бразилия (ако португалците бият корея). И между другото - бразилците почти нямаха пропуски ...
Последна промяна от alcho на 21 юни 2010 00:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 юни 2010 00:13

защо написа:Иначе сега съм сигурен, че Бразилия няма да бие братчедите си Португалия, дали ще е равен или загуба, ще зависи от сметките на кое място е по-добре да завършат. Ако КНДР не направят някоя сензация, че Португалия още не са взели трите точки от тях.

Това за сметките и аз си го мисля, но за Бразилия има един сериозен минус - те играят преди испанците. Т.е. първо ще се реши съдбата на групата на селесао и едва тогава ще стане ясно какво става в групата на Ла Фурия! Т.е. бразилците просто не могат да си правят сметки, защото всичко ще се реши от предпоследният мач за груповата фаза: Испания - Чили.

Та най-вероятното бразилците ще бият португалците профилактично, а и за престиж! ;) А и реално селесао със резервите не би трябвало да имат проблеми срещу португалците, които бяха по-слаби от слоновете в директният им мач! ;)

Потребителски аватар
paskal40
Контакти:

Мнениеот paskal40 » 21 юни 2010 00:13

То си е за смях направо ,втория гол Фабиано игра 2 пъти с ръка преди да вкара,после или преди това не помня имаше задържане на Дрогба в наказателното (днеска за абсолютно същото дадоха дуспа на Италия,само дето Де Роси се хвърли на земята като сгазен) и накрая даде като реванш към Африканците нереален червен картон на Кака...Това световно май ще се запомни със скапаното съдииство ,"триумфа" на Франция и вувузелите....
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 юни 2010 00:16

Бразилците изобщо не се притесняват от Испания или от някой друг, така че няма да правят сметки с кой отбор да играят. А Бразилия - Португалия е Х, който ще класира бразилците първи, а португалците - втори ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 юни 2010 00:19

Не и ако КНДР се намеси! Португалците просто не заслужават да играят на 1/8 финал! ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 юни 2010 00:24

megan fox написа:Не и ако КНДР се намеси! Португалците просто не заслужават да играят на 1/8 финал! ;)

КНДР няма как да се намеси ;) Те остават последни с 0 точки ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 юни 2010 00:35

Tommi написа:
megan fox написа:Не и ако КНДР се намеси! Португалците просто не заслужават да играят на 1/8 финал! ;)

КНДР няма как да се намеси ;) Те остават последни с 0 точки ;)

Бе не се знае, нека изчакаме до утре и да видим! КНДР показаха добра игра срещу Бразилия, докато португалците бяха тотални умрелочи срещу слоновете!

Аз лично изобщо няма да се изненадам от Х м/у иберийците и комунистите ;)

Върни се в “World Cup 2010”