"ЧЕРНО МОРЕ" започна с: "Шампиони"!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Re: "ЧЕРНО МОРЕ" започна с: "Шампиони"!

Мнениеот gambara » 12 яну 2009 23:45

здравейте и от мен моряци,фен съм на ЧЕРНО МОРЕ това са ми първите мнения в форума,дано ме приемете сред вас. Направих си труда да се поровя и в линка по горе съм намерил статистиката на Олег. дано съм бил полезен.ЧЕРНО МОРЕ ШАМПИОН !!!
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

aaaaz-ve
Контакти:

Мнениеот aaaaz-ve » 12 яну 2009 23:47

Добре дошъл и щом си моряк няма как да не бъдеш приет добре ;) и мерси за статистиката на латвиеца сега ще я разгледам
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ
Изображение
''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

aaaaz-ve
Контакти:

Мнениеот aaaaz-ve » 12 яну 2009 23:50

така като гледам статистиката е до 2007, за 2008 е вкарал 13 гола в 26 изиграни мачове, а и предните години също е вкарвал попадения и да не забравяме, че е още много млад и е халф, дано да се окаже добър трансфер, първо естествено да видим какво ще каже Кольо ;)
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ
Изображение
''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 12 яну 2009 23:56

прави впечетление че за октомври и ноември 2008 има вкарани 7 гола в мисля 4 мача и като става дума за офанзивен халф си е доста впечетляващо ,но сте прави Кольо има последната дума и да не забравяме че първенството в Латвия не е от най-силните все пак :lol:
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 13 яну 2009 00:00

Статистиката е добра! Дано да паснат на отбора! :mrgreen:

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 13 яну 2009 00:54

Току що му погледнах статистиката на момчето, за последните 10 мача има 10 гола /включително хеттрик/!!! Направо нямам думи, халф ли изпробваме или голмайстор? Като се има предвид, че е и само на 22 години, няма какво да го пробват - направо да подписва. Лошото е че Кольо последната година нещо се отказа да разчита на младоците, струва ми се че липсата на доверие може да е причина за по-слабата форма на Тошко, Дани Димов и Владко. Привличането на Илко Пиргов също е добро попадение, никой нищо не беше споменал за привличане вратар, макар че изпитвахме очевидна нужда от такъв и тази новина искрено ме изненада и зарадва /даже на скоро се пусна слух че дядо Краси щял да пази напролет/! Така като гледам само един десен бек остана да намерят и селекцията е приключила, е няма да откажа и един таран де :P !!!

Върни се в “Черно море”