Феновете подариха икона на Миро Манолов

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

aaaaz-ve
Контакти:

Мнениеот aaaaz-ve » 12 яну 2009 21:39

Източник: http://www.ole-bg.com 20:14 / 12.01.2009

Изображение
© Мирослав Кунев
Националният фенклуб на Черно море връчи на нападателя на отбора Мирослав Манолов красива икона. Причината е, че 23-годишният футболист спечели в анкетата, публикувана на сайта на клуба за най-добър играч през 2008 г. Манолов вкара почти 20 гола, с което остави на втора позиция плеймейкъра на тима Александър Александров-Кривия. Привържениците пожелаха на Миро да помогне на Черно море да стане шампион на България в края на сезона, а той обеща, че ще се постарае с всички сили. По време на пресконференцията на старши треньора Никола Спасов пък феновете на "моряците" го попитаха къде ще полеят титлата, а той отговори "Би трябвало да е на Тича".
БЕЗБРОЙ СЪДБИ, БЕЗБРОЙ МЕЧТИ - В ЕДНО ЗА СЪРЦЕ ЗА ЧЕРНО МОРЕ
Изображение
''Ти не избираш любимия футболен отбор ,а той теб избира''

aaaaz-ve
Контакти:

Re: Феновете подариха икона на Миро Манолов

Мнениеот aaaaz-ve » 12 яну 2009 21:49

Миро Манолов един от нас :) той е моралният номер 1 за нападател в България през 2008, знаем защо Гонзо спечели с 3 гласа пред него, време е и някой да му обърне внимание и за националния отбор, а не някакви си псевдо треньори да викат псевдо играчи в национала
Изображение

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 12 яну 2009 21:53

Новият треньор на националите (който и да е той) трябва да е луд, за да не вика Миро в отбора. ;)
Иначе браво не него - заслужава си наградата, въпреки, че бях за Алекс ;)
Изображение

aaaaz-ve
Контакти:

Мнениеот aaaaz-ve » 12 яну 2009 21:56

LordVOODOO написа:Новият треньор на националите (който и да е той) трябва да е луд, за да не вика Миро в отбора. ;)
Иначе браво не него - заслужава си наградата, въпреки, че бях за Алекс ;)

Като знам, кой се готви да става национален селекционер, отсега съм сигурен, че половината му отбор ще бъде викан в националния и играчи като Миро отново ще бъдат пренебрегвани
Изображение

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 12 яну 2009 21:58

Ще поживеем и ще видим. А според теб кой ще е новият треньор?
Изображение

aaaaz-ve
Контакти:

Мнениеот aaaaz-ve » 12 яну 2009 22:00

LordVOODOO написа:Ще поживеем и ще видим. А според теб кой ще е новият треньор?

Мъри Стоилов, поне такива са всичките слухове до момента, че ще изкара той оставащите мачове от световните квалификации и после ще се мисли дали той ще продължи или ще се търси друг треньор, а каква реклама и бизнес ще падне с Гриша Ганчев Бибишков, Ивелин Попов, Венков, Том, Ивайло Петков несменяеми титуляри в националния
Изображение

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 12 яну 2009 22:05

Е Том малко трудно да го викат за национал...

Иначе Мъри е кадърен треньор и може да се справи и не вярвам да вика играчи само от Литекс, но ще видим. Аз лично не вярвам той да е новият треньор на "А" отбора ни! Най-малкото Гришата каза 100 пъти, че не иска да го пуска, за да не се раздвоява Мъри в работата си. Да видим какво ще стане на прословутият изпълком на БФС, аз все още се надявам на чужденец за треньор. :)
Изображение

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 13 яну 2009 00:02

Този календар за 2009, който се вижда отзад на снимката и аз го имам. :lol:

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 13 яну 2009 01:10

Дано най-накрая да бъде назначен читав треньор на национала който да вика играчи които показват форма и игра, а не такива които играят в "правилните" отбори. Ако направят Мъри селекционер - жална ни майка, видяхме го с Беларус /айде, първия мач там беше що годе добър, ама тая мъка за 2:1 в София - все едно Спартак бяха на терена, еба ти и мъката/ отбора нямаше грам разлика с този на Стоичков от преди това нито като играчи, нито като постройка, нито като тактика единствено стимула от смяната на треньора беше по-различен. Иначе за Миро какво да кажа, за календарната 2008 година няма нападател в първенството с такива показатели при все, че се контузи сериозно есенния полусезон и изигра само 9 мача /за календарната година 23 мача за първенство и 14 гола/.

Върни се в “Черно море”