megan fox написа:
Нима нямах основание да очаквам разгромна победа на Испания?! Самият Хитцфелд си го каза: "В 10 мача срещу Испания ще загубя 8 от тях..." - човека просто имаше ОГРОМНИЯТ късмет вчера точно да се падне един от другите 2 мача, които му оставаха. Едва ли гледаш футбол от вчера, за да не знаеш, че понякога по-добрият отбор губи (че понякога и отпада)... Реално отбора на Ла Фурия е много по-добър от този на Швейцария, като единици играчите им изобщо не могат да бъдат сравнявани, но испанците се изложиха вчера и силно разочароваха. Изиграха много слаб мач - нещо, което може да се случи на всеки (непобедими няма), но живота продължава! Аз пък седя зад думите си, че Испания е един от фаворитите да спечели световното. Накрая ще видим какво ще стане.
А реагирах малко по-остро, не заради шеговитият ти тон..., а поради друга причина. Тук има няколко човека, които също като мен много силно възхваляват любимите си отбори - лошо няма, но за разлика от тях, когато моят отбор се издъни аз не се крия! А останах с впечатление, че очакваш да се покрия досущ като тези мишоци, които визирам, предполагам всички се сещат кои са те.
Всъщност нямаше основание да очакваш разгромна победа, за победа съм съгласен , но не и с 7 гола

Аз Огромен късмет не видях , Испания имаха 2 Реални голови положения - изпуснаха ги, Швейцария също имаха толкова , но вкараха 1 от тях , другите шутове на Испания бяха тип Барселона - нищо опасно, а това кой е бил по -добрия отбор вчера - за мен само и единствено Швейцария ( не хейтвам в момента) , просто победи заслужено , затвори се добре от зад и си реализира шанса , не е нужно да владее 80% топката и да има 20 свадбарски шута .... Испания трябва да помисли над това ::) , че Испанците като еденици са може би едни от най-добрите в света - така е , но виждаш какво става , това и преди сме го обсъждали - едениците не правят отбора , в противен случай 50% от отборите нямаше да имат почти никакви успехи.Инече и аз не съм отписал Ипанците , но определено и аз си стоя зад думите - Много Много Трудно биха стигнали до финал , пък амо ли да го вземат.

. Особено ако завършат 2ри в групата си , а Бразилия първи , мисля че това ще е края на похода им и това доказва какви неща се случват във футбола, за това ми идват смешни изкавания от рода - Испания Световен Шампион , бият с 7 гола
Те нека си бият , накрая Часовникарите се смеят последни
А инече , какво ти пука дали се "криеш" като някои хора , това е някакъв тъп форум , нито отговаряш преди другите хора нито нищо

Все пак е хубаво, че стоиш зад думите си....
И нека Испания завършат 2ри в групата си, а Бразилия първи!