Мач №16: ИСПАНИЯ- ШВЕЙЦАРИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
Re: Мач №16: ИСПАНИЯ- ШВЕЙЦАРИЯ
Поредните победи бяха 13! Коментатора се обърка днес като каза 12! 10 в квалификациите и трите контроли преди световното - Франция, Саудитска Арабия и Полша. 
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Madridist написа:Molotov написа:Абе каквото и да си говорим - под всякаква критика беше играта на фурията ... дано се стегнат,защото ще ми е много мъка да отпаднат още в групите ... много ги обичам
Няма да отпаднат, това им е втора загуба в последните три години, да не говорим,че преди този мач имаха пордица от 12 поредни победи. Все някога трябваше да свърши, добре че все пак е първи мач, а не например четвъртфинал,когато нещата вече не могат да се поправят.И на всеки отбор му пожелавам,когато играе слабо да отправя по близо 30 удара на мач.
Е да,ама нали се сещаш,че най-вероятно испанците ще играят с Бразилия на 1/8 финал,така че,1/4 финала за който говориш може изобщо да не се състои...Макар,че предпочитам Испания пред Бразилия
Преди време написах, че има много голяма разлика между световно и европейско първенство, така че не се надявайте прекалено много на титла за Испания.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Преди време написах, че има много голяма разлика между световно и европейско първенство, така че не се надявайте прекалено много на титла за Испания.
Съгласен съм, но щом Франция успя през 1998 и 2000,защо Испания да не може през 2008 и 2010
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:Tommi написа:Преди време написах, че има много голяма разлика между световно и европейско първенство, така че не се надявайте прекалено много на титла за Испания.
Съгласен съм, но щом Франция успя през 1998 и 2000,защо Испания да не може през 2008 и 2010
Само веднъж в историята на футбола,отборът спечелил Европейското първенство успява да триумфира 2 години по-късно и със Световната титла.Мисля,че е излишно да споменавам кой е отборът
Madridist написа:Tommi написа:Преди време написах, че има много голяма разлика между световно и европейско първенство, така че не се надявайте прекалено много на титла за Испания.
Замисли се защо само един отбор е печелил световната титла след европейската
Последна промяна от Tommi на 17 юни 2010 01:59, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
niki87 написа:Madridist написа:Tommi написа:Преди време написах, че има много голяма разлика между световно и европейско първенство, така че не се надявайте прекалено много на титла за Испания.
Само веднъж в историята на футбола,отборът спечелил Европейското първенство успява да триумфира 2 години по-късно и със Световната титла.Мисля,че е излишно да споменавам кой е отборът
Да, прав си
Tommi написа:Madridist написа:Tommi написа:Преди време написах, че има много голяма разлика между световно и европейско първенство, така че не се надявайте прекалено много на титла за Испания.
Грешка! Франция първо спечели СП, а после спечели европейската титла! Единственият отбор, който е правил това нещо в обратен ред е... Германия!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
megan fox написа:Tommi написа:Madridist написа:Съгласен съм, но щом Франция успя през 1998 и 2000,защо Испания да не може през 2008 и 2010
Грешка! Франция първо спечели СП, а после спечели европейската титла! Единственият отбор, който е правил това нещо в обратен ред е... Германия!
Точно Германия имам предвид
megan fox написа:Tommi написа:Замисли се защо само един отбор е печелил световната титла след европейската
Интересното е,че след като печели Европейското и Световното първенство,Германия губи финала на следващото Европейско след дузпи,за пръв и последен път немците губят след дузпи в историята