Защо Аржентина няма да стане световен шампион!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Защо Аржентина няма да стане световен шампион!

Мнениеот metodito » 13 юни 2010 09:28

drogooo написа:Сигурен съм че при първата....

Аржентина, ако си забелязал играят като нас винаги - никаква постройка на играта, не знаеш кой е халф, кой нападател, кой защитник. Сноват из целия терен, а целта е една и само една - отсрещната врата. Това си е техния стил, просто. Ако може да се нарече стил, де.
Верон е плеймейкър на отбора.
Те имат няколко много полезни черноработника - Масчерано, Тевес, Верон. За съжаление още трима от типичните черноработници ги няма - Санети, Рикелме и Банега

Потребителски аватар
Astarot
Контакти:

Мнениеот Astarot » 13 юни 2010 09:57

Не знам, дали Верон е трябвало да играе като плей-мейкър, или не, но ролята на класически плеймейкър (тази от преди 20-на години), много добре се изпълняваше от Меси. Спринтира, финтира, извежда съотборниците си и стреля от всякакви позиции, като само нигерийският вратар опропасти хеттрика му. За мен реално Аржентина не игра с трима нападатели, а игра с двама и един Меси, който беше ту халф, ту нападател от втора линия. Ако имаше сериозен проблем в отбора им вчера, то беше неадекватната игра на Игуаин. Милито щеше да бъде доста по-ефективен в наказателното поле. Да не говорим, че бидейки класически таран, щеше да освободи повече място за действие на Тевез и разбира се, за пробивите на Меси.
Изображение

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 13 юни 2010 10:40

8-)

Аржентина най-вероятно наистина няма да стане световен шампион. И не за друго, а просто, защото в момента са най-стойностния и добър отбор в ЮАР ... Най-силните почти никога не стават шампион ! Знаете защо ... ;)
Аржентина обаче в момента представлява един изключително симпатичен отбор, който носи носталгия от миналото с техничния футбол и дългокосите футболисти с прическа тип Марио Кемпес ... Аржентина буди симпатии и заради буйния и непредсказуем футболен гений Дон Диего Армандо Марадона на треньорската скамейка, който вчера просто беше впечатляващ (особено костюмиран и с брадичката, която е пуснал !) :lol:
А какво да кажем за Лионел Меси ? Този футболист с момчешка физиономия и невзрачен външен вид е просто гениален ! И това го казвам аз - фенът на Реал Мадрид !!!
Самият факт, че след първите два дни на Световното най-коментирания, а бих казал и най-забележителен отбор е този на Аржентина е доказателство, че те са един изключително интересен и приятен отбор !
Този отбор буди симпатия у всеки истински фен на футбола !
Желая им успех ! Дано все пак да опровергаят автора на темата и да станат световен шампион ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 13 юни 2010 12:00

Определено досега - най-приятният и симпатичен отбор. Красива и бърза игра.Грешка на Марадона е да не извика Занети.С него отбора би изглеждал малко по-различно. Вчера ми липсваше в титулярния състав Диего Милито. Трябваше да го пусне дори като резерва- умее да пази топката и увлича със себе си по двама.
Очаквам доста красиви изпълнения от този отбор . :)
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 13 юни 2010 14:37

marmi52 написа:8-)

Аржентина най-вероятно наистина няма да стане световен шампион. И не за друго, а просто, защото в момента са най-стойностния и добър отбор в ЮАР ... Най-силните почти никога не стават шампион ! Знаете защо ... ;)
Аржентина обаче в момента представлява един изключително симпатичен отбор, който носи носталгия от миналото с техничния футбол и дългокосите футболисти с прическа тип Марио Кемпес ... Аржентина буди симпатии и заради буйния и непредсказуем футболен гений Дон Диего Армандо Марадона на треньорската скамейка, който вчера просто беше впечатляващ (особено костюмиран и с брадичката, която е пуснал !) :lol:
А какво да кажем за Лионел Меси ? Този футболист с момчешка физиономия и невзрачен външен вид е просто гениален ! И това го казвам аз - фенът на Реал Мадрид !!! (аз не съм)
Самият факт, че след първите два дни на Световното най-коментирания, а бих казал и най-забележителен отбор е този на Аржентина е доказателство, че те са един изключително интересен и приятен отбор !
Този отбор буди симпатия у всеки истински фен на футбола !
Желая им успех ! Дано все пак да опровергаят автора на темата и да станат световен шампион ! ;)

+1

Техични, градивни, експлозивни, гениални ... свеж полъх от добрите стари времена.

Марадона, защо пренебрегна Рикелме?

Стискам им палци и очаквам с нетърпение следващият им мач. ;)

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 13 юни 2010 15:22

На Аржентинците им липсва нещо,играят добре,но Нигерия ги изплашиха.Според мен не аржентинците,ами нигерийците трябва да са доволни от мача,справиха се прекрасно като за отбор с такива ниски очаквания :) А пък дано аржентинците си вземат поука и станат още по-стабилни,особено в средата на терена !
[center]Изображение
ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 13 юни 2010 19:09

Прави сте,че Аржентина играе хубаво,наистина атакуващо и привлекателно,но липсва нещо.Въпреки това святам,че е още рано да се мисли за титла,нека играят,то само ще стане.
Иначе Меси става и за плеймейкър,той е уникален футболист,така че не виждам да има проблем,но вероятно албиселесте ще загуби част от остротата си.Верон е класен играч,макар и на години,но може да се спавя и по-добре.Въпреки че направиха много пропуски в мача срещу Нитерия си мисля,че Аржентина може още много повече!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 13 юни 2010 23:51

След тазчевершния мач на Германия отсичам - няма как Аржентина да стане световен шампион...по абсолютно никакъв начин!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 14 юни 2010 01:13

Бижутера написа:След тазчевершния мач на Германия отсичам - няма как Аржентина да стане световен шампион...по абсолютно никакъв начин!

Не бързай ! Има много време. Нека минат групите пък тогава вече ще можем да предполагаме какво ще се случи.Пък и все още не сме видели много отбори !
[center]Изображение
ИзображениеИзображение[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 юни 2010 08:26

Бижутера написа:След тазчевершния мач на Германия отсичам - няма как Аржентина да стане световен шампион...по абсолютно никакъв начин!

:lol: Този Бундестим, ще отнесе 3-ка от "Гаучосите" ... ;)
Живи и здрави .... дано имаме възможност да се убедим.

[offtopic]П.п.
Незнам как пък реши, че немците играха силно снощи ?
Сигурно ..... заради "супер класата" на Австралия ?
Или .... можеби от "справедливия" рефер ?[/offtopic]
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “Футбол - Свят”