Ан Йонг-Хак: По-добри сме от Бразилия!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, Madridist
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Re: Ан Йонг-Хак: По-добри сме от Бразилия!
Нека покажат, че са по - добри на финала !

ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
- JohnnieWalker
- Контакти:
Rodn1 написа:Имам някъкво предчувствие за тези корейци, не знам защо.Най-малкото никой не знае как играят и не ги е гледал!
Ще се окаже че 20 години са ги облъчвали с радиация и сега имат супер сили
дано Бразилия ги тресне с много
Вчера гледах по ТВ ь,че те тренират във физкултурен салон в някво училище

Вчера гледах по ТВ ь,че те тренират във физкултурен салон в някво училище
Очаквам с нетърпение мача

Хора които като минат покрай статуята на покойния Ким ир сен и се кланят молят и плачат наистина ме навежда на мисълта че са хора с промити мозъци.Но нека да дойде мача да видим дали ще ни опровергайт.
така ще ги треснат селесао,че повече топка няма да искат да видят
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
[offtopic]нема[/offtopic]
Rodn1 написа:Имам някъкво предчувствие за тези корейци, не знам защо.Най-малкото никой не знае как играят и не ги е гледал!
Ами тези корейци със сигурност не са по-слаби от Южна Корея, така че...
Плюс за тях е, че са пълна загадка за останалите. Ако не се лъжа, имат само един легионер, който май риташе в Русия.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
bultras4e написа:Аз им казвам браво.Трябват да излезнат не терена с мислене, че са по-добри и имат шанс.Да напълнят гащите предварително ли трябва
Прав си, не трябва да се излиза с мисълта, че вече си загубил мача, но и не трябва да се правят такива смешни изхвърляния! Най-малкото, че сега селесао може да се надъхат да им скъсат трътките с десетина парцала и тогава да го видим тоя какви ще ги блещи! Иначе, че КНДР са скрита лимонка спор няма, но да се точат на Бразилия е все едно аз да се точа довечера да правя четворка с Адриана Лима, Алесандра Амброзио и Николета Лозанова...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
megan fox написа:bultras4e написа:Аз им казвам браво.Трябват да излезнат не терена с мислене, че са по-добри и имат шанс.Да напълнят гащите предварително ли трябва
Иначе, че КНДР са скрита лимонка спор няма, но да се точат на Бразилия е все едно аз да се точа довечера да правя четворка с Адриана Лима, Алесандра Амброзио и Николета Лозанова...![]()
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
Аз ги гледах срещу Испания, и играят наистина добре
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]