Трансфери!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Каква е тази селекция в ЦСКА?????

Мнениеот POPCORN » 12 юни 2010 11:48

Какво и има на селекцията?Тя сега започва, а и не е приключила, че да ги критикуваш, че не са взели защитник.Да не мислиш, че всичките ще останат в ЦСКА?Не бързай със заключенията!Нека да видиме кои ще махнем и кои ще вземем и тогава може да ги упрекваме.Пък и защо да не вземем някой изгоден играч!Ето Граден го взехме без пари , а ще го продадем за 1-2 милиона евро!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Каква е тази селекция в ЦСКА?????

Мнениеот POPCORN » 12 юни 2010 11:49

vaskonti написа:Маркиньос и Галчев не са опорни халфове, а Петров и Манчев няма да ми липсват ако ги няма. Единствено Коста Янев има някаква класа, но е много непостоянен. Ганаеца е доказан професионалист, каквито аз предпочитам пред некадърни ентусиасти, на които обаче "сърцето им е червено" и "знаят какво е ЦСКА". Подобни патетични изисквания към играчите винаги са ме дразнели.
Иначе си напълно прав, че ни трябва поне 1 класен защитник. Надявам се все пак, че Вальо ще се върне.

а значт и те се правят само за пред феновете иначе ги ебе за ЦСКА!И аз съм на тове мнение по-добре чужди отколкото наши, хем не могат да правят нищо, хем постоянно пискат за заплатата!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Трансфери!!!

Мнениеот danko_sot » 12 юни 2010 12:28

Галчев си е точно опорен халф. Маркиньос не е, но може да изпълнява тази роля. Искам селекцията да е е ясна и точна и насочена на такива постове, на които трябват играчи. 2-ма централни защитници, по възможност да се върне Вальо и Кристиян Узунов, защо не. Италианецът от Аарау също може би ще е добър, но не знам дали ще се договорят.Стига пълнежи на постове, на които има играчи и после да се чудят на кой да ги продадат
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 12 юни 2010 14:02

vaskonti написа:
delqnski47 написа:Еее да ама помниш го тоя Емануеле Морини дет игра в Ботев!Уж некъв аматьор се падаше ама изобщо не играеше зле и се играеше редовно!!!Абе не знам....дано се окажат читави тва е!Ако ще и китаец да е само да може да играе!

На нас не ни трябва играч, който да не играе зле, а ни трябва такъв, който да вдигне нивото. В момента Апостол и Виданов също не са чак зле, ама това ли трябва да е критерия?! Щом се търси чужденец на този пост, той трябва да е готов титуляр, а не резерва на Виданов. С такива резерви е пълно в школата...

Само да уточня - Морини в момента ако дойде при вас, би ви бил най-добрия играч, не "не зле".

А за италианеца защо пропаднаха преговорите? Аарау не са се съгласили на "дайте го, някой ден ще ви платим" сделка?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 юни 2010 15:13

danko_sot написа:Галчев си е точно опорен халф. Маркиньос не е, но може да изпълнява тази роля. Искам селекцията да е е ясна и точна и насочена на такива постове, на които трябват играчи. 2-ма централни защитници, по възможност да се върне Вальо и Кристиян Узунов, защо не. Италианецът от Аарау също може би ще е добър, но не знам дали ще се договорят.Стига пълнежи на постове, на които има играчи и после да се чудят на кой да ги продадат

Галчев игра като дефанзивен халф в Пирин.но при нас играе и като офанзивен!А холандеца дето го зехме от де си сигурен,че примерно не може да играе и като централен нападател?Айде все пак и да изчакаме тези дни какво ще стане и после да критикуваме Титаните за селекция!
А иначе за Вальо не веднъж съм казвал,че искам да се върне,както ние всички искаме! :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
akademix17
Контакти:

Мнениеот akademix17 » 12 юни 2010 15:19

veseo написа:
vaskonti написа:
delqnski47 написа:Еее да ама помниш го тоя Емануеле Морини дет игра в Ботев!Уж некъв аматьор се падаше ама изобщо не играеше зле и се играеше редовно!!!Абе не знам....дано се окажат читави тва е!Ако ще и китаец да е само да може да играе!

На нас не ни трябва играч, който да не играе зле, а ни трябва такъв, който да вдигне нивото. В момента Апостол и Виданов също не са чак зле, ама това ли трябва да е критерия?! Щом се търси чужденец на този пост, той трябва да е готов титуляр, а не резерва на Виданов. С такива резерви е пълно в школата...

Само да уточня - Морини в момента ако дойде при вас, би ви бил най-добрия играч, не "не зле".

А за италианеца защо пропаднаха преговорите? Аарау не са се съгласили на "дайте го, някой ден ще ви платим" сделка?

Според мен Морини е няколко нива под Гранден... а определено ни трябват попълнения в защита, хубаво, да приемем, че ще вземем Вальо Илиев, но си мисля, че ни трябва още един класен централен защитник, защото Апостол Попов тепърва да започне да се развива на 27 години, не е особено добра перспектива. А Виданов въпреки желанието, си остава краен защитник, а не играч за в центъра.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 13 юни 2010 17:20

veseo написа:
vaskonti написа:

за джузепе Аарау не са се съгласили защото Емо Костадинов го каза че Аарау са вдигнали цената или нещо подобно за сега за замразени после ще видим
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 14 юни 2010 11:02

ЦСКА ще се раздели с полузащитника Светослав Петров. Това заяви спортният директор на „червените” Емил Костадинов. „Следобед имаме разговори с Петров и ще се разделим по взаимно съгласие”, сподели Костадинов. В момента Светослав Петров започна треньорски курсове, но явно не попада в плановете на Павел Дочев.
Същото е положението и с Александър Бранеков, който си навлече гнева на публиката през изминалото първенство, правейки неуважителни жестове. Още тогава той бе отстранен от отбора и няма да бъде върнат в първия състав на ЦСКА.

Все още не се знае съдбата на Давид Силва, който е собственост на клуба и трябва да се върне след преотстъпване в Кастейон.

Нормално-жалко само за Бранеков,който за мене има качества,но сам си е виновен!!!За Светлъо-отдавна съм казал,че като цесекар е ненадминат,ама за съжаление не става само с това-трябват и малко качества!!!Силва-да го разкарват-НЕ СТАВА!!!
Изображение

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 14 юни 2010 12:23

Дотук селекцията е много зле. Ето днес са представили само холандеца. Взимаме някакъв дето не е играл 6 месеца и явно никой не го ще в отбора. И то на пост, но който разполагаме с друго подобно джудже- Спас Делев. Тонев също, Гранден може да играе крило. Делянски какъв нападател, този холандц на 90 процента е крило. Ние имаме и Трифонов на тази позиция. Другия нов е е дефанзивен халф. Там където също имаме или по-скоро имахме най-много играчи до скоро. Селекцията първо според мен трябва да се почне с играчи на най-нуждаещите се позиции. Ние нямаме един читав централен бранител, ама Титаните са се изкушили да вземат без пари някакви други, които е било възможно да се вземат без значение позициите. В ЦСКА селекцията от край време се прави така- купува се на кило без значение на коя позиция отборът се нуждае от подсилване, щом е изникнала добра възможност за купуване на нещо евтино и уж "качествено", защо да не се вземе. За ганаецът предполагам, че все пак ще има качества, но за този холандец сигурно ще излезе някъв като оня Амунике
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 14 юни 2010 14:07

Павел Дочев: "Има много момчета, които не познавам в този отбор, затова ще разчитам само на информацията, която имам и още отсега искам да кажа, че може и да допусна някои грешки в селекцията на отбора, но ще се опитам максимално бързо да се запозная с тима и да изчистя тези грешки".

Леле майко. Абе този къде се намира ве? Тва не е трета дивизия. Има едно устройство, нарича се ди ви ди. Пускаш, гледаш, преценяваш. Но много се съмнявам, че той сам си прави селекцията. селекцията я прави оня комисионера Емо, а също и г-н Борисов, който наскоро сам каза, че лично той е привлекъл Гранден. А Павката изглежда добро момче, даже прекалено добро, ама ако продължава с тази некомпетентност съвсем скоро ще го схрускат.

Върни се в “Архив”