Извинения към Гонзо?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Извинения?

Мнениеот santiliana » 09 юни 2010 18:19

На фона на дереджето в БГ от към финанси и стандарт на живот- селекцията е много добра. Според мен дори не е необходимо да се търси нов дефанзивен халф, а да се дава вече много по- голям шанс на Лъчо Балтанов, Майкъл Тевия и Мариян Огнянов. Да не забравяме в нападение, че имаме и един Иса, който върви доста добре в развитието си на нападател. Силно се надявам да не вземат да изпратят Табачето и Балджийски нанякъде, щото ще ги съсипят по този начин. Време им е и на тях да започват да влизат за повече време в мачовете ни. Но, нали подготовката е точно за това- да покажат качества и умения, с които да докажат, че са за Левски. Лично за мен Табаков е страхотен талант и мястото му е на Герена, категорично!!!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

nosmoking
Контакти:

Мнениеот nosmoking » 09 юни 2010 18:25

zlatan написа:чудесно става-двама нестандартни в атака Дани младенов и Жо,двама опитни Мечо и Алекс;десен бек нема страшно не е нужен ,защо ли-Станчев,Шаки,Лъчо.Отпред-перфект:Дембеле,Иса,Антонов,Христов.Само подкрепа се иска от нас-НЕКА Я ДАДЕМ.

Най-важното опорен халф е задължителен.-незнам кой ще бъде той.

Ще ти олесня отговора В.Гаджев

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 09 юни 2010 18:26

ehh написа:А ти откъде си сигурен, че Наско не е пречел? Защо иначе ще е цялата тази партизанщина и тайни по тая селекция?
Къде в белите държави го има това?

Навсякъде в белите държави държат преговорите в тайна докато нямат нещо сигурно. Факт! Иначе както и у нас каквото надушат медиите го разгласяват. То и от Левски не бяха обявили нещо, но медиите надушиха почти всички преговори.

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 09 юни 2010 18:27

Аз, лично спирам с критиките към Гонзо! Селекцията е много добра! А факта, че още преди десетина дни се знаеха датите и съперниците за контролните срещи в Австрия, ме кара да мисля ,че Гонзо си върши работата перфектно! Извинявай Гонзо!

nosmoking
Контакти:

Мнениеот nosmoking » 09 юни 2010 18:29

kireto2 написа:Аз, лично спирам с критиките към Гонзо! Селекцията е много добра! А факта, че още преди десетина дни се знаеха датите и съперниците за контролните срещи в Австрия, ме кара да мисля ,че Гонзо си върши работата перфектно! Извинявай Гонзо!

Добре ама аз бих скочил до тавана ако тея контроли ги смачкаме 5:0 6:0

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 09 юни 2010 18:30

Tommi написа:
haterbrb написа:Защо мислиш така? Дембеле е класа над другите, с някои изключения.

А, и казвайте кой иска да заеме постовете според вас(незаетите) :>

Ако имаш предвид мен, Дембеле изобщо не ми вдъхва надежда, а и не мисля, че ще покаже по-висока класа от останалите нападатели. Всичко е много различно в Левски и в останалите отбори в България. Най-вече нападателят ни всеки мач ще играе срещу сгъстена защита, която почти няма да оставя празни пространства. А да не говорим колко сериозен е натискът от феновете и от медиите върху всеки играч.

Принципно и аз съм с резерви към Дембеле и Ясен, но тук говорехме за работата по селекцията. А ето как е добре да действаме:
drvasko98 написа:Айде да оставим треньора и играчите да поиграят този сезон и да им помагаме, какво ще кажете . По-куц от Достанич и Гонзо-треньора не е, напълно съм убеден.

Защото кредит на доверие е нужен. Както и сериозна работа. Дали Ясен е правилен избор само времето може да покаже, но поне сезон и половина трябва да има възможност за работа. Освен ако не се издъни съвсем и да сме 6-ти на полусезона, де. :)

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 09 юни 2010 18:37

soldierflag написа:Десен бек, та десен бек! Какво му е на Станчев? Според мен се справя доста добре. Аз поне очаквах да е по-зле. Да дръпнат още един от школата за резерва и да налагат Станчев.

zlatan написа:чудесно става-двама нестандартни в атака Дани младенов и Жо,двама опитни Мечо и Алекс;десен бек нема страшно не е нужен ,защо ли-Станчев,Шаки,Лъчо.Отпред-перфект:Дембеле,Иса,Антонов,Христов.Само подкрепа се иска от нас-НЕКА Я ДАДЕМ.

Най-важното опорен халф е задължителен.-незнам кой ще бъде той.

+101

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 09 юни 2010 18:43

nosmoking написа:
kireto2 написа:Аз, лично спирам с критиките към Гонзо! Селекцията е много добра! А факта, че още преди десетина дни се знаеха датите и съперниците за контролните срещи в Австрия, ме кара да мисля ,че Гонзо си върши работата перфектно! Извинявай Гонзо!

Добре ама аз бих скочил до тавана ако тея контроли ги смачкаме 5:0 6:0

Нов отбор. Тепърва ще се сработват. Съмнява ме в контролите да мачкат. Добре е в последните 1, 2 проверки Ясен да си изясни състава, който ще налага и тогава да направим добра игра. Иначе честно бих се изненадал от подобни резултати, но чак пък да скачаме до тавана не мисля, че е добре. Нека скачането да го оставим за Лига Европа, че така Батко ще си върне некой лев и ще се надяваме на 1, 2 нови попълнения зимата и още по-силен Левски напролет в Лига Европа. :) А дано! :) :) :)

Потребителски аватар
Левски1914
Контакти:

Мнениеот Левски1914 » 09 юни 2010 18:49

Дотук селекцията според мен е добра , но мое мнение (подчертавам) е че трябва да вземем още един опорен халф (защо не Ричи) и да продадем Антонов - смятам че имаме далеч по класни юноши на поста му (Табаков,Иса,Шмедин, пък и Г.Христов се връща). Другата въпросителна е Бардон - човек дал толкова много за Левски . Защо го отпращаме ?! Та той кривия 20 мин в мача и едвам диша. Иначе четох коментари Бардон-скаут ... ми защо не :)
Само Левски :)

Addler
Контакти:

Мнениеот Addler » 09 юни 2010 19:04

Селекцията е повече от добра, кога друг път на представянето на отбора е имало 4 подписани договора. А за това кой, как ще играе, ще видим. Да не ги подхващаме още преди първата тренировка, времето ще покаже!!!

Върни се в “Левски”