fantom написа:Parmalat написа:Хора ли сме, или идиоти?
Един сериозен човек, турчин, с ясен бизнес и сериозни намерения поиска да се заеме с Берое. Да го финансира, че нещо са я закъсали с парите. Отборът да играе, да радва хората. Хубаво, ама някакви лица в Стара Загора ревнаха срещу тая работа. И не за друго, а понеже бил турчин.
Ние хора ли сме, или идиоти? С турците 650 години живеем заедно - къща до къща, ограда до ограда, ракия до ракия. Утре пак ще бъдем една държава, Турция като влезе в ЕС. Що за балканска диващина вирее под Аязмото? И не само там.
Ако днес е лошо да си турчин, утре ще е лошо да си циганин, арменец, евреин. Накрая ще стане лошо да си българин. Не че сега е много хубаво с новите цени на парното...
7 дни спорт
Трудно ми е да повярвам , че има българи , които са готови да подарят България на турците и то без никаква съпротива ... И като утре станем една държава с турците , то как ще се казва тази държава ? Аз знам как няма да се казва - България ... А може пък и ти господин Parmalat да не си съвсем българин , нещо като Ахмед Доган например ... посредник по изкупуването и убиването на всичко българско у българите в полза на Турция. А на този , дето толкова му се иска Турция да влезе в ЕС ще му кажа , че няма нищо европейско в поведението на любимите му турски инвеститори копнеещи да нарекат родината ни Булгаристан и официално , а не само в разговорите помежду си ... А и територията им не е в Европа ... Освен , ако вече не броят България за турска провинция ... Господин Parmalat , ако Васил Иванов Кунчев и Христо Ботев бяха живи , то щяха с най - голямо удоволствие да ти пуснат по един куршум между очите и аз щях да ги адмирирам за тази им постъпка ... Нищо лично , просто мразя поробителите , които са клали съотечествениците ми и се готвят пак да го правят в едни по - нови времена , времена на икономически кризи и финансово робство ... По - добре бедни Берое и Ботев , отколкото богати , но с турско знаме на входа на стадиона ...
Брех големи патриоти станахте.Само че си объркал времето пич.Това е 21-ви век не 18 че да се бием.Нека отборите ни са бедни тогава.Малко турци ли живеят в България?Сигурен съм имаш добри приятели сред тях.Ама нали трябва да се направим на интересни.В тая държава всичките са патриоти само на думи и нищо не ни е наред.Иначе ще ти кажа ,че съм си честокръвен българин от български произход и не деля на цигани,турци,гърци,сърби или американци ,а ги деля на хора и ...хора.