"Стъклен дом"- мнения и коментари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Стълкен дом!

Мнениеот garfild8 » 07 юни 2010 22:04

Опитват са нашите да направят още един сериал,след Хотел България.Поздрави за опитите,но нито Хотел България съм гледал,нито Стъклен дом гледам.Просто не ми харесват.
А тука споменават и Забранена любов.Бях го забравил,той беше толкова измислен,че приличаше на боза. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 07 юни 2010 22:15

С тези актьори толкоз ;) Не съм гледал и 1 епизод, а по случай с непълнолетната, мисля че закона се промени и е подсъдимо, ако се чукаш с под 16 ако си пълнолетен и с под 14 ако не си. Разбира се с тяхно съгласие говоря. Без тяхно няма значение възраста. Може и да се лъжа, но това са ми спомените :) Това с напиването, ако искат да покажат реалноста в момента нека пуснат как се напиват 6-7 клас. Иначе човека е прав не трябва да се показват противозаконни неща по ТВ. Единственото БГ сериалче, което ме кефи много е Той и Тя, вижте във филмтие Дзифт и Мисия Лондон са на доста прилично ниво.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 07 юни 2010 22:16

300 пъти по-добър е този сериал отколкото турската помия която всяка вечер цяла България гледа....
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 07 юни 2010 22:23

поне името на темата да беше написано правилно... :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 07 юни 2010 22:24

Love_ написа:С тези актьори толкоз ;) Не съм гледал и 1 епизод, а по случай с непълнолетната, мисля че закона се промени и е подсъдимо, ако се чукаш с под 16 ако си пълнолетен и с под 14 ако не си. Разбира се с тяхно съгласие говоря. Без тяхно няма значение възраста. Може и да се лъжа, но това са ми спомените :) Това с напиването, ако искат да покажат реалноста в момента нека пуснат как се напиват 6-7 клас. Иначе човека е прав не трябва да се показват противозаконни неща по ТВ. Единственото БГ сериалче, което ме кефи много е Той и Тя, вижте във филмтие Дзифт и Мисия Лондон са на доста прилично ниво.

E стълкен дом се прави от същия екип като Мисия Лондон! ;) ;) ;)
Изображение

Потребителски аватар
Casillas
Контакти:

Re: Стъклен дом!

Мнениеот Casillas » 07 юни 2010 22:40

За мен, сериал номер едно си остава Морска сол, следван от Клиника на третият етаж. Но винаги е по лесно да се направи комедиен сериал, защото се използват шеги, които са много повече, и по лесно да бъдат вкарани във филм, от колкото цели сюжети, и житейски любови и драми.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 07 юни 2010 22:46

Tака е да-то клиника на третия етаж е по-скоро комедийно шоУ,отколкото сериал!!
Но това определено е нещо ново!!!Дано не го развалят само!!
Изображение

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 07 юни 2010 22:50

За моя радост-не съм гледал никоя от изброените по-горе турско-български бози.Смятам че има доста по-полезни и приятни занимания от това да стоиш вечер по 2 часа зяпнал екрана и да слушаш безкрайни и безмислени диалози със гротескни актьори :roll: Все пак всичко си е въпрос на вкус.....

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 07 юни 2010 23:06

Пичове,само ще кажа на тези,които не са гледали сериала да не взимат отношение като незнаят за какво говорят,серилът е уникален,много ми харесва,винаги го гледам с кеф,особенно тоя охраната е трепач и неговата фамилийка :) .

М/у другото незнам дали забелязахте,но откакто почнаха пак да въртят рекламата на мастика Пе...ска,момчето което поднася пиене на Андреа в рекламата е именно Камен от "Стъклен дом",но тогава е рус,без брада и мустаци,вгледайте се и ще видите. ;)
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 07 юни 2010 23:17

На всеки километър, Чадо, Морска сол...все хубави филми

Върни се в “Свободна зона”