Абе вие двамата не спирате да ме учудвате. Кой е тоя НОВ отбор, кой е този НЕ ЧЛЕН на БФС? Вие двамата по компентентни ли сте от Българския съд? Разберете го вече, според същия този съд, сдружението е наследник на ФК БОТЕВ регистриран през 1990г. и наследник на отбора създаден през 1912г. Дефакто след промените направени в устава на 24. 04. 2010г. Христолов не притежава марката ФК БОТЕВ и това е потвърдено, като напълно законен акт, който дори Христолов не отрича. Какво още умувате?Кашчей написа:Plovdiv1926 написа:И какво стана сега, НОВИЯ отбор се СЛИВА С ДРУГ ОТБОР. Къде отиде идентичност?
Практически възможно ли е, отбор, който не е член на БФС, да "погълне" отбор-член на БФС?
Опциите: ЗА и ПРОТИВ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Опциите: ЗА и ПРОТИВ
Botev fur immer написа:Кашчей написа:Plovdiv1926 написа:И какво стана сега, НОВИЯ отбор се СЛИВА С ДРУГ ОТБОР. Къде отиде идентичност?
Практически възможно ли е, отбор, който не е член на БФС, да "погълне" отбор-член на БФС?
Най-хубавото е,че не си Кашчей Безсмъртния от едноименната приказка....все ще те изтърпим някак си "буквоядецо"!!!
fuEr immer, това е въпрос, който трябва сами да си зададете, преди да се впускате в поредната еуфория.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
botev23 написа:Абе вие двамата не спирате да ме учудвате. Кой е тоя НОВ отбор, кой е този НЕ ЧЛЕН на БФС? Вие двамата по компентентни ли сте от Българския съд? Разберете го вече, според същия този съд, сдружението е наследник на ФК БОТЕВ регистриран през 1990г. и наследник на отбора създаден през 1912г. Дефакто след промените направени в устава на 24. 04. 2010г. Христолов не притежава марката ФК БОТЕВ и това е потвърдено, като напълно законен акт, който дори Христолов не отрича. Какво още умувате?Кашчей написа:Plovdiv1926 написа:И какво стана сега, НОВИЯ отбор се СЛИВА С ДРУГ ОТБОР. Къде отиде идентичност?
Член 19. (1) ФК, който не внася дължимите членски и лицен-
зионни вноски или не участва в първенствата идругите спортни дейности на БФС в продължение
на една спортно-състезателна година, отпада като
член на съюза
От тук
http://www.bfunion.bg/media/upload/7726.pdf
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-
Botev fur immer
Практически възможно ли е, отбор, който не е член на БФС, да "погълне" отбор-член на БФС?[/quote]
Най-хубавото е,че не си Кашчей Безсмъртния от едноименната приказка....все ще те изтърпим някак си "буквоядецо"!!![/quote]
fuEr immer, това е въпрос, който трябва сами да си зададете, преди да се впускате в поредната еуфория.[/quote]
Видно е,че за мен еуфорията е непонятно състояние що се отнася до Ботев Пд,но отбелязвам усърдието с което наблягаш на "минусите" що се отнася до любимия ми клуб.Това не е добър атестат за "безпристрастен" Кашчей.
Най-хубавото е,че не си Кашчей Безсмъртния от едноименната приказка....все ще те изтърпим някак си "буквоядецо"!!![/quote]
fuEr immer, това е въпрос, който трябва сами да си зададете, преди да се впускате в поредната еуфория.[/quote]
Видно е,че за мен еуфорията е непонятно състояние що се отнася до Ботев Пд,но отбелязвам усърдието с което наблягаш на "минусите" що се отнася до любимия ми клуб.Това не е добър атестат за "безпристрастен" Кашчей.
- rump_shaker
- Контакти:
Кашчей написа:Plovdiv1926 написа:И какво стана сега, НОВИЯ отбор се СЛИВА С ДРУГ ОТБОР. Къде отиде идентичност?
Юредически и документално, Сдружение Ботев Пловдив е член на БФС от 1990 година насам! Това сдружение никога не е закривано, или ликвидирано! Мисля че достатъчно добре ти отговорих на въпорса!

rump_shaker написа:Кашчей написа:Plovdiv1926 написа:И какво стана сега, НОВИЯ отбор се СЛИВА С ДРУГ ОТБОР. Къде отиде идентичност?
Юредически и документално, Сдружение Ботев Пловдив е член на БФС от 1990 година насам! Това сдружение никога не е закривано, или ликвидирано! Мисля че достатъчно добре ти отговорих на въпорса!
Шейкър, то юридически не е закривано, но фактически няма нито година състезателна дейност в рамките на БФС след 2000-та.Това, че съществува юридически, не го прави автоматично член на БФС.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Botev fur immer написа:Практически възможно ли е, отбор, който не е член на БФС, да "погълне" отбор-член на БФС?
Видно е,че за мен еуфорията е непонятно състояние що се отнася до Ботев Пд,но отбелязвам усърдието с което наблягаш на "минусите" що се отнася до любимия ми клуб.Това не е добър атестат за "безпристрастен" Кашчей.[/quote]
Пич, обикновено когато искаш да помогнеш на някого и виждаш, че греши, му посочваш грешките, за да ги поправи, а не го насърчаваш да продължава по грешния път.
Помисли върху това!
Иначе, дерзайте!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей, в момента СПФК БОТЕВ е с временно членство в БФС, това дава право на участие, а постоянно членства ще получим на следващия конгрес.
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Plovdiv1926 написа:И какво стана сега, НОВИЯ отбор се СЛИВА С ДРУГ ОТБОР. Къде отиде идентичност?
В Кюстендил
Не натискайте ТУК!
kan1912 написа:Кашчей, в момента СПФК БОТЕВ е с временно членство в БФС, това дава право на участие, а постоянно членства ще получим на следващия конгрес.
Поздрави за сериозният отговор!
Всъщност, аз затова и питах, дали нечлен може да погълне член и как ще е правилно да се процедира тогава:нечленът ли ще има право да вземе правото за участие, но ще запази собственото си име за обединеният отбор, или членът ще предостави правото си, но обединеният отбор ще си запази името на члена?
По правилник, след обединяването на два клуба, се създава нов, а двата учредителя се закриват от структурите на БФС.Това устройва ли ви, като вариант?А, и се поемат всички активи и пасиви на двата отбора, от новосъздаденият.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":