Цени на билетите на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Цени на билетите на ЦСКА

Мнениеот TPAKTOP » 01 юни 2010 21:58

red__army написа:...във връзка със заглавието на темата и други подобни статиии от днес е с цел да провокира напрежение у феновете на ЦСКА,второ че по-голяма част от привържениците на ЦСКА отдавна са част от Европа,но не в часта на класацията за "Евроидиоти".:)) и разбира новата цена на билетите при това на Национанния стадион,при това в София където заплатата е 3 пъти по-голяма от всеки друг град,..... и при 2 мача в месеца...толкова са домакинствата...бих посещавал всеки мач на ЦСКА,но 350 км са много......просто си представям утре как "мобилните" и сайтовете ще радухат новината в стил...."ЦСКА гони феновете си с невъзможни цени"...като целта естествено е само една....напрежение около името на ЦСКА.

Дреме ти! Ще си купя карта!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
chervena burq
Контакти:

Re: Какви са тези цени, при положение че..

Мнениеот chervena burq » 01 юни 2010 23:38

Speranza написа:Супер безумие са новите цени на билетите. Тоя сезон при тея цени, + това че няма да се домакинства на Армията очаквам мн сериозен спад на посещаемост на мачовете на ЦСКА.
Сега ще ходят по 100 200 човека, които имат абонаментни карти.

Цените са си много добри неможе за един концерт на ФОЛК-МЪРШИТЕ да давате по 20-30 лв. а за любимият отбор 10 лв. са били много а вие се кълнете във вярност ( ако трябва ще умрем ] нали така се пееше в песента.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 02 юни 2010 14:03

Да печелят от футбола, от играчите, които менажират, от структорните проекти, но не и от нас. Ние останахме единствените, които не искаме пари от клуба за нещо, правим и невъзможното да сме с него. За благодарност билитите от 5 лева 10, а картите от 25 на 90. Пак ви казвам публиката ще намалее драстично! Помислете, билен 10 лева, цигари 5лева, поне 2, 3 бири/не говориме за нещо по-твърдо/6 лева и транспорт поне 5 лева, футбола си става скъпо удоволствие с тези 30 лева за мач. Това е моята програма преди мач, не задължавам никой, но като мен са повечето фенове. Затова съм твърдо против това безумие с билитите и картите!
terrel написа:
redpride написа: Да си гледат мачовете сами господа Титаните. В най-голямата криза, при супер слаб футбол и некадърни футболисти те искат да печелят от нас феновете. Нека започне първенството пък ще ги видя тези дето сега говорят, че цените са нормални, как ще дават по 10 лева за Г сектор. Явно шефовете искат да няма фенове на стадиона или най-много да са 200-300 човека, с които могат да си правят, каквото искат. Разберете ме точно, не съм за 10 лева, но има хора, за които това са доста пари. Ученици, пенсионери, хората от провинцията, какво да правят? Надявам се, като видят посещаемоста в началото да свалят тези безумни цени!

Те ако не печелят от феновете, кажи от кого да печелят :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 юни 2010 16:31

redpride написа:Да печелят от футбола, от играчите, които менажират, от структорните проекти, но не и от нас. Ние останахме единствените, които не искаме пари от клуба за нещо, правим и невъзможното да сме с него. За благодарност билитите от 5 лева 10, а картите от 25 на 90. Пак ви казвам публиката ще намалее драстично! Помислете, билен 10 лева, цигари 5лева, поне 2, 3 бири/не говориме за нещо по-твърдо/6 лева и транспорт поне 5 лева, футбола си става скъпо удоволствие с тези 30 лева за мач. Това е моята програма преди мач, не задължавам никой, но като мен са повечето фенове. Затова съм твърдо против това безумие с билитите и картите!

Значи според твоите сметки сега даваш 25лв и си ОК, но 30лв ще са ти болезнено много, така ли? Тоест ако даваш още 20лв на месец това ще ти натежи много? Я пак помисли :!:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 02 юни 2010 17:05

перфектни цени ....... подкрепям напълно..........

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 02 юни 2010 22:37

Вярно, че цените са малко високи, но не може да се ходи на футболен мач и да се дава 2лв за билет. ЦСКА въпреки най-скъпите билети през последния сезон имаше една доста добра посещаемост в последните кръгове където идваха по 4-5 000. Ще си закупя абонаментна карта за Г сектор и за сезон 2010/2011. Призовавам всички, които обичат ЦСКА да закупят абонаментни карти за новия сезон!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 03 юни 2010 17:42

vaskonti написа:
redpride написа:Да печелят от футбола, от играчите, които менажират, от структорните проекти, но не и от нас. Ние останахме единствените, които не искаме пари от клуба за нещо, правим и невъзможното да сме с него. За благодарност билитите от 5 лева 10, а картите от 25 на 90. Пак ви казвам публиката ще намалее драстично! Помислете, билен 10 лева, цигари 5лева, поне 2, 3 бири/не говориме за нещо по-твърдо/6 лева и транспорт поне 5 лева, футбола си става скъпо удоволствие с тези 30 лева за мач. Това е моята програма преди мач, не задължавам никой, но като мен са повечето фенове. Затова съм твърдо против това безумие с билитите и картите!

Значи според твоите сметки сега даваш 25лв и си ОК, но 30лв ще са ти болезнено много, така ли? Тоест ако даваш още 20лв на месец това ще ти натежи много? Я пак помисли :!:

Аз мога да ги дам и ще ги дам, но много хора не могат! Не забравяйте, че в България има хора, които живеят с по 500 лева на месец. Те също обичат да ходят на стадиона, но няма да го правят, защото имат други задължения. Дано не съм прав, но 2000 човека на В.Левски ще изглеждат много по-зле, отколкото на Армията. Футбола е игра за хората, а при нас откровенно гонят феновете.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 юни 2010 19:34

redpride написа:
vaskonti написа:

Аз мога да ги дам и ще ги дам, но много хора не могат! Не забравяйте, че в България има хора, които живеят с по 500 лева на месец. Те също обичат да ходят на стадиона, но няма да го правят, защото имат други задължения. Дано не съм прав, но 2000 човека на В.Левски ще изглеждат много по-зле, отколкото на Армията. Футбола е игра за хората, а при нас откровенно гонят феновете.

Хора, които взимат 500лв на месец и до сега са отделяли по 25 лв за мач, нищо няма да им коства да отделят и по 30. Пич, става въпрос за още 20лв на МЕСЕЦ! Въобще не си го представям това да натежи на който и да е, без значение каква заплата взима!
[/center]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 юни 2010 16:19

С тези цени без мене!!!Сори!!!
Я да смятаме:
В месеца средно има две домакинства-20 лв
Две гостувания по средно 15-10 път и 5 билет-мин 30 лв
Ако влезем и в групите на ЛЕ,още два мача-където цените сиг ще са двойни-40 лв!!

И какво излиза на месец-90лв :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Няма да я бъде тази работа!!! :( :( :(
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 юни 2010 16:55

cska_90 написа:С тези цени без мене!!!Сори!!!
Я да смятаме:
В месеца средно има две домакинства-20 лв
Две гостувания по средно 15-10 път и 5 билет-мин 30 лв
Ако влезем и в групите на ЛЕ,още два мача-където цените сиг ще са двойни-40 лв!!

И какво излиза на месец-90лв :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Няма да я бъде тази работа!!! :( :( :(

До сега ако въобще си ходил на мачове си давал 10лв за двете домакинства, сега ти искат 20лв. При гостуванията колкото си давал, толкова и ще даваш - няма промяна. Та ПАК да попитам - още 10лв на месец нанагорно ли ти идват? Не мога да разбера що не мислите преди да пишете! В момента ако ти се налага да даваш примерно 80лв на месец по мачове, включително път при гостувания, бири и сандвичи, сега ще даваш 90!
[/center]

Върни се в “ЦСКА”