Бакалов: 1 425 000 лева е бюджета на Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Бакалов: 1 425 000 лева е бюджета на Ботев

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 01 юни 2010 00:43

1912 написа:Чак пък в Б група да има отбори с по-голям бюджет... мисля,че няма!за несбър се говореше за същата сума,около 1.5 милиона,но те се смятаха за твърди за а група,сега не знам кво ще е е положението,за етър 1 милион и се смята за доста голяма сума,другите са с по-малко...

Има и нещо друго - помислете кой го казва...
Не натискайте ТУК!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 01 юни 2010 01:29

джони написа:
Parmalat написа:На новака в А група Видима-Раковски е 1 5 000 000 лева бюджета колкото беше и на Спортист Своге.Според мен обаче на Ботев бюджета ще нараства всяка година... ;)

ти луд ли си.сега гледам някаква тема във форума на берое,където хората се радват като малки деца,че някой си им дал 300 лева :lol: :lol: !!!а ти чак 1,5млн за подобен отбор!!!

Ето чети ако не вярваш :arrow: http://www.novsport.com/news96810_1003.html

Иначе да ви кажа бюджета на Дебрецен който катурна Левски и в двата мача е около 3 милиона евро(приблизително 6 милиона лева).
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 01 юни 2010 01:40

1912 написа:Чак пък в Б група да има отбори с по-голям бюджет... мисля,че няма!за несбър се говореше за същата сума,около 1.5 милиона,но те се смятаха за твърди за а група,сега не знам кво ще е е положението,за етър 1 милион и се смята за доста голяма сума,другите са с по-малко...

На Добруджа например е 800000 лева и едвам се спасихме да не изпаднем...
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Niki-Barca
Контакти:

Мнениеот Niki-Barca » 01 юни 2010 01:42

Парите наистина ще са около милион и половина КАКТО КАЗА БАТ МАРИН ФЕНОВЕТЕ ДА НЕ СА ПОД НАПРЕЖЕНИЕ ! НИЕ СМЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ САМО ДА ВЗЕМЕМ ЛИЦЕНЗ ! НАПРЕД МОЙ БОТЕВ ! ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СМЕ ЕДИННИ СЛУШАЙТЕ МАРИН ! ВСИЧКИ ПИСАНИЦИ ПО ВЕСТНИЦИТА СА ****** ! БОТЕВ Е ЖИВ ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 01 юни 2010 08:11

1,425 млн лв е много добре като бюджет за "В" група,откъдето ще започнете,а вие си гледайте в собствената паница и не коментирайте отбор ,който е 2 нива над вас в йерархията на БФС!!!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Trickstyle
Контакти:

Мнениеот Trickstyle » 01 юни 2010 08:31

luxorus написа:1,425 млн лв е много добре като бюджет за "В" група,откъдето ще започнете,а вие си гледайте в собствената паница и не коментирайте отбор ,който е 2 нива над вас в йерархията на БФС!!!

Ти к'во? Много си навътре в нещата с БФС та знаеш от къде ще започнем ли? И къде ги видя тея 2 нива? Айде гледай си Биройту и не се занимавай с нас.

По темата - бюджета наистина е много добър. Последно време се говори и за доста футболисти (бивши канарчета) които с удоволствие биха се върнали да играят. Да изчакаме още малко и ще видим какво ще стане.
SINCE 1912

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 01 юни 2010 08:39

1,5 млн бюджет? Ми то това е супер ;)! Браво,браво. Лошото е,че трябва да ги дадете за елемантарните неща,като селекция и автобус,но ще се оправите някак си. Успех! И все пак решило ли се е дали ще почнете от Б или от В? Без да се заяждам,но според мен е по-добре за вас да почнете от В и веднага ще се обосновя. Ще можете да си подготвите отбора,да си купите важните неща,без които един клуб не може. Да си наемете специалисти и да влезнете в Б група без никакъв проблем ;). Иначе какво ще стане ако от Б изпаднете във В,което е много възможно,защото е много трудно да се организирате за толкова малко време. Направо не ми се мисли! Айде успех от мен и дано по-скоро да има дерби!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
antonzzzz

Мнениеот antonzzzz » 01 юни 2010 09:14

Boksiorcheto написа:1,5 млн бюджет? Ми то това е супер ;)! Браво,браво. Лошото е,че трябва да ги дадете за елемантарните неща,като селекция и автобус,но ще се оправите някак си. Успех! И все пак решило ли се е дали ще почнете от Б или от В? Без да се заяждам,но според мен е по-добре за вас да почнете от В и веднага ще се обосновя. Ще можете да си подготвите отбора,да си купите важните неща,без които един клуб не може. Да си наемете специалисти и да влезнете в Б група без никакъв проблем ;). Иначе какво ще стане ако от Б изпаднете във В,което е много възможно,защото е много трудно да се организирате за толкова малко време. Направо не ми се мисли! Айде успех от мен и дано по-скоро да има дерби!

To бива комплексарщина,ама чак толкова....Успокой топката човек-имаш си "отбор"-занимавай се с него.А кое е по-добре-да беше си изказал "обосновките" през 2001 година :)

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 01 юни 2010 09:40

Boksiorcheto написа:1,5 млн бюджет? Ми то това е супер ;)! Браво,браво. Лошото е,че трябва да ги дадете за елемантарните неща,като селекция и автобус,но ще се оправите някак си. Успех! И все пак решило ли се е дали ще почнете от Б или от В? Без да се заяждам,но според мен е по-добре за вас да почнете от В и веднага ще се обосновя. Ще можете да си подготвите отбора,да си купите важните неща,без които един клуб не може. Да си наемете специалисти и да влезнете в Б група без никакъв проблем ;). Иначе какво ще стане ако от Б изпаднете във В,което е много възможно,защото е много трудно да се организирате за толкова малко време. Направо не ми се мисли! Айде успех от мен и дано по-скоро да има дерби!

Рано сутрин май не можеш да мислиш. Един напълно нов италиански отбор ви победи през есента. Така че не се притеснявай за нашата организация, а следи вашата, защото тази година си купихте последните мачове, но догодина може да не можете да се спасите.

Потребителски аватар
aseninski
Контакти:

Мнениеот aseninski » 01 юни 2010 10:10

Boksiorcheto написа:
rumbata написа:

Рано сутрин май не можеш да мислиш. Един напълно нов италиански отбор ви победи през есента. Така че не се притеснявай за нашата организация, а следи вашата, защото тази година си купихте последните мачове, но догодина може да не можете да се спасите.

Аз мога да си мисля ;). И само ще ти кажа,че доста време ще сънувате пак такава победа. Колкото до нас - няма да изпаднем. Строим си стадион,правим си селекция,градим отбор,готвим лагери. Аз просто нормално писах във вашия форум.

Пич, виж си подписа и се замисли на кои "стадион" седят тези за които пишеш ;)
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”