Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Oziris
Контакти:

Re: Гара Дембеле в ЛЕВСКИ

Мнениеот Oziris » 28 май 2010 12:36

Alex написа:
celer написа:
Levski Daniel написа:Гара Дембеле е подписал с Левски, това е информация от сайта на Бареков. Какво мислите това вярно ли е. Моето мнение е, че ако е вярно е много добре - защото това е един изграден нападател и чудесно ще пасне на схемата на ЛЕВСКИ :)

Под кое разбираш подписал? ''Гонзо спазарил Гара Дембеле'' това е заглавието което го има във всички медии, а мисля, че много добре Наско Узунов си го каза ''От Локо Пловдив: Левски да забрави за Дембеле и Кики''.
Не мога да разбера как смятате, че Локомотив ще продава добри играчи като целите на отбора са от първо до трето място вчера Зума си го каза в интервюто за Sportabg.com такаче спрете вече със спекулациите, може да вземете само Данчо Тодоров.

[offtopic]ако локото завършат в тройката аз ще тичам гол в циганската махала :) :) :)

пп това ми напомня да видя Ботев дали събраха 1 милион от членски внос... :Р[/offtopic]

[offtopic]Имайки предвид какво ни е първенството внимавай какво обещаваш :) Не се знае какви залози ще направят футболните президенти за следващия сезон.[/offtopic]

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 28 май 2010 12:50

Blue_AvalanchE написа:Страхотно попълнение, но според нека изчакаме "Гонг" да пуснат тази новина. На тях може да им се вярва. ;)

+1

georgisd
Контакти:

Мнениеот georgisd » 28 май 2010 12:54

Аз мисля, че Дембеле ще е от полза за Левски но трябва да се внимава да не стане, като навремето с Йофу... :)

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 28 май 2010 12:58

THE G.A.M.E написа:Докато не го видя да се снима със синия екип ..... не вярвам !

+1
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 28 май 2010 13:16

Тази информация се появи в Спортал... от ТЕМАспорт... предполагам знаете че ТЕМА=ШОК !
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Потребителски аватар
azzaro
Контакти:

Мнениеот azzaro » 28 май 2010 13:21

Ако вярвате на бареков Гара остава играч на Локо Пловдив !!!

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 28 май 2010 13:29

Явно милиардера Коко се опитва да се отърве от скъпите зимни попълнения.
Целта оставане в А група бе изпълнена с цената скъпите мачове със "Славия" и "Берое"и на немалките заплати за ранга на Локо на Данчо Т. Кирчо Котев, Мотрисата Лазаров и Гара Дембеле. Имайки богатия опит при пазарлъци с фолкфурии, Коко може и да ги е прекарал с по-ниски заплати за тези трудни пролетни месеци. И сега в началото на лятото иде време за новите заплати които да са адекватни на класата на шампионите на България Данчо, Кирчо и Здравко и вечната надежда на Франция Гара. Е, чичо Здравко го поизлъгаха със синекурна длъжностичка - пом.треньор. Кирчо пък си е добре в Локо на Коко - не е като в цска, Litex и Левски, няма евротурнири, няма нац.отбор, 4 мача на месец, биеш-не биеш , обичамете Коко, винаги един от нас, целувки към публиката, поклони и заплатата идва. С бате Данчо и Гара Д. тия номера не вървят. Професионалисти! Данчо за париии, за много парииии е готов от цска в левски да иде, майка си да продаде, дори да си затвори очите пред изневерите на Елена с Динев. Тях с празни приказки за черно-бялата фланелка и гордостта на Пловдив не можеш ги върза. Връзваш ги с пари...
А сега е кризааааа :oops: и за това Наско Узунов е задействал медийните си лостове за да се отърве от тях. Първи бяха цска - ядец, Сега са на ред Левски и Ловеч. Ако нищо не стане да се готвят Черноморец...

----->А Данчо Т. чака вече 10 години трансфер в чужбина<---------
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
G0nzi
Контакти:

Мнениеот G0nzi » 28 май 2010 13:33

Нещо не ми изглежда достоверна тази информация, ама се чудя новия тактик Ясен къде се скри тоя мишок и не каже какви намерения има, какви футболисти му трябват? Ясно е че той ще е пълен послушник и като го изгонят зимата ще каже - с това разполагаме, ама то от всеки кофражист тренер не става!
За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 28 май 2010 13:35

celer написа:
Levski Daniel написа:Гара Дембеле е подписал с Левски, това е информация от сайта на Бареков. Какво мислите това вярно ли е. Моето мнение е, че ако е вярно е много добре - защото това е един изграден нападател и чудесно ще пасне на схемата на ЛЕВСКИ :)

Под кое разбираш подписал? ''Гонзо спазарил Гара Дембеле'' това е заглавието което го има във всички медии, а мисля, че много добре Наско Узунов си го каза ''От Локо Пловдив: Левски да забрави за Дембеле и Кики''.
Не мога да разбера как смятате, че Локомотив ще продава добри играчи като целите на отбора са от първо до трето място вчера Зума си го каза в интервюто за Sportabg.com такаче спрете вече със спекулациите, може да вземете само Данчо Тодоров.

Кой е тоя Наско Узунов, че да казва кой да забрави за някой нито е собственик на Локо нито нищо ако Коко Динев каже, че ще ги продаде никой неможе да му каже нищо!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Върни се в “Архив”