О неразумний буфере...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

hools_1912

Re: О неразумний буфере...

Мнениеот hools_1912 » 05 яну 2009 17:50

Моля пак заповядайте.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 яну 2009 17:52

hools_1912
Аз мисля,че отговорите ти сам ги даде в написаното от теб.Титлата е дадена,а не спечелена.Дори брокерите когато бяха на власт не дадоха купа на Ботев.Виждаш ли разликата в успехите на двата пловдивски отбора?

Бях сигурен, че ще дадеш точно такъв отговор, в който няма нищо конкретно на зададените от мен въпроси... Естествено, че ще е така защото ти самият знаеш, че говориш наизустени приказки... Нали?!!!

И другото след като си толкова честен и искаш българският футболен зрител да става свидетел на футбол, който се решава само на футболният терен... Та да те питам... Ти когато ЦЯЛ БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ се втурна да ви СПАСЯВА от изпадане пред няколко години... ТИ ОТ КОИ БЕШЕ?! От тези 'дето му се радваха, когато от централната трибуна на вашият стадион обеща на събралото се множество на всеслушание и си изпълни това свое обещание, че Ботев няма да изпадне и той ще го спаси!!! Та ти от тези 'дето му се радваха ли беше или ОЩЕ ТЕ Е СРАМ ЗА ТОВА, ЧЕ СЕ НАЛОЖИ ЕДИН БГ ПРЕЗИДЕНТ /привърженик на твоя отбор/ ДА ВИ СПАСЯВА?!!

Та СРАМ ли те бе или му се РАДВА?!! Аз мисля, че е ВТОРОТО... НАЛИ?!
Последна промяна от plovdivram на 05 яну 2009 18:02, променено общо 2 пъти.
Изображение

hools_1912

Мнениеот hools_1912 » 05 яну 2009 18:11

Мисля,че се увлече.Дадох ти конкретен мач.Естествено,че не знам срещу кого са отсъдени дузпите срещу Славия защото непознавам футболистите ви.Освен това ме изкара и зубрач:това си наизустил онова си наизустил.Между другото кога си чул президента да обещава публично,че Ботев остава в а група?Той така го остави, че.....

Потребителски аватар
hypodil
Контакти:

Мнениеот hypodil » 05 яну 2009 18:19

hools_1912 написа:Мисля,че се увлече.Дадох ти конкретен мач.Естествено,че не знам срещу кого са отсъдени дузпите срещу Славия защото непознавам футболистите ви.Освен това ме изкара и зубрач:това си наизустил онова си наизустил.Между другото кога си чул президента да обещава публично,че Ботев остава в а група?Той така го остави, че.....

Имахте един президент, Васил Нинов се казваше. Човека в национален ефир заяви, че е жертвал едната си ръка /Олимпик Галата/ за сметка на Ботев. Те ви пуснаха и изпаднаха за сметка на вас - за да се спасите. Той беше тогава собственик на два клуба едновременно. Ботев и Олимпик Галата.

А Пешката Стоянов си призна години по-късно за съвсем друг случай. И пак в национален ефир ;)

Нещо друго да попиташ?

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 05 яну 2009 18:29

Шампионските титли не ги продават на пазара! Шампионските титли се печелят в съревнование. Локомотив Пловдив спечели съревнованието с достойни български отбори, борещи се за нея с всички сили. Недостойните за това съревнование изпадат от "групата на майсторите". Смешния плач няма да промени фактите!

Аз не мога да упрекна Левски София, ЦСКА София, Литекс Ловеч и всички останали, че продават титли. Никой не продава, а всеки иска да спечели. Ако някой продава смисъла на своя живот и професия, проблема е в него, не в купувача.

Останалото е демонстрация на злоба, завист и нищо повече!

Ставайки Шампион на България за 2004г, Локомотив Пловдив записа златна страница в своята и пловдивската футболна история.

Няма лек за Complectus Meliloti Atsiganos.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

hools_1912

Мнениеот hools_1912 » 05 яну 2009 18:31

Ти пък уби змея.Сега пък Васко Нинов още малко и папата току виж се застъпил за Ботев...

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 яну 2009 18:59

hools_1912
Между другото кога си чул президента да обещава публично,че Ботев остава в а група?

Сезона е 1998/99... БГ Президента е Петър Стоянов... Обещанието бе дадено няколко кръга преди края на първенството, когато заедно с Локо Пд към "Б" група се отправяше и Ботев Пд... Самото обещание бе дадено пред насъбралото се множество зад централната трибуна на всеслушние от стълбите, които водят към нея след края на един от последните домакински ви мачове с думите "Вярвате ли ми"... отдолу хоров отговор "Даааа"... "Тогава знайте, че няма да оставя Ботев да изпадне"... И това се случи... Ботев Пд остана като последния спасил се отбор в "А" група... т.е. този последния в класирането, който не изпада!!! .

Странно е че не ги помниш тези неща /ако разбира се не си тийнейджър де/, а не само, че помниш, но и държиш да бъдат запомнени неща, за които можеш само да предполагаш... А даже даже само да ти припомня, че съвсем наскоро и самият бивш Президент си призна лично за тази своя помощ към отбора на сърцето ти...

Ако не ми вярваш на мен.. може би тук ще намериш повече:
http://sport.plovdiv24.com/38681.html
Изображение

hools_1912

Мнениеот hools_1912 » 05 яну 2009 19:30

Да не ти изглеждам,като Тома Неверни ама ако един път си спасил отбора си би го направил отново нали?През 2001г същия този президент защо не се намеси пак при условие,че щеше да му е по-лесно.Тогава една точка нестигна.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 яну 2009 19:37

hools_1912
Да не ти изглеждам,като Тома Неверни ама ако един път си спасил отбора си би го направил отново нали?През 2001г същия този президент защо не се намеси пак при условие,че щеше да му е по-лесно.Тогава една точка нестигна.

А мислиш ли, че е разумно да се правят такива ходове в предизборна кампания, че смяташ, че щеше да му бъде по-лесно?!... Всеки трезвомислещ човек в неговото положение не би направил такова нещо... Още повече за втори път в такъв кратък период!!! Все пак аз си мисля, че за да стигне човек до този пост не е чак толкова безмозъчен, че да се сети, че едно такова действие може да му вкара ужасен "автогол" в такъв момент!!!
Но... сега... не разбрах... ти срамуваш ли се оттова, че чак един БГ Президент ви е помагал за да останете и по този начин сте излъгали българския фен или не се срамуваш?!!
Последна промяна от plovdivram на 05 яну 2009 19:38, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”