Кои потребители са ви направили добро впечатление и кои лошо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Кои потребители са ви направили добро впечатление и кои лошо

Мнениеот slavia_forever » 04 яну 2009 02:15

lauta hools написа:Абе вие я превърнахте тая тема в Наздраве бе!Какво правите? :D
Хаха Форевъра бил профан :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Защо не? Всеки има право на мнение! Жалкото, че в случая е необосновано, от човека. :|
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 04 яну 2009 02:17

За Greenway точно мога да поспоря,ама всеки си има мнение ;) ДАРИНА ПРЕЗИДЕНТ ! :D :D
Изображение

Потребителски аватар
lauta hools
Контакти:

Мнениеот lauta hools » 04 яну 2009 02:18

slavia_forever написа:
lauta hools написа:Абе вие я превърнахте тая тема в Наздраве бе!Какво правите? :D

Защо не? Всеки има право на мнение! Жалкото, че в случая е необосновано, от човека. :|

Ами не знам,за какво с квалификации,тука изброяваме,не е нужно да оиждаме,тъпо е според мен!
[center]Изображение

Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас”
[/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 04 яну 2009 02:24

lauta hools написа:
slavia_forever написа:

Ами не знам,за какво с квалификации,тука изброяваме,не е нужно да оиждаме,тъпо е според мен!

Съгласен съм, но всеки мисли по своему. :| ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 04 яну 2009 02:40

Пичове ,много зависи от темата, кой какво впечатление ще направи. Има теми, в които можеш спокойно да коментираш някакво събитие, но има и такива в които ако решиш да пишеш, трябва непременно да псуваш или да обиждаш. Винаги се намира някой, който да те провокира, като се обижда в множествено число. Но като цяло има няколко "елемента", които постоянно пускат заядливи теми или влизат в чужди с цел да ги осерат. По лошото е, че иначе нормалните, се хващат на въдицата и, и започват да ги конкурират. Бих ви препоръчал да игнорирате такива мнения и теми. Айде наздраве и със здраве.

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 04 яну 2009 09:11

slavia_forever написа:
LordVOODOO написа:По ми е лесно да кажа кои са тия, които са ми направили лошо впечатление: slavia_forever - тоя е пълен профан! dancho70 - трябва ли да го коментирам изобщо? sin_teror - много е просто момчето, редовно се самозабравя и ръси дивотии, които постоянно си противоречат. Ту призовава към толерантност, ту е пръв от лаещите и плюещите!
Това са най-дразнещите за мен.

Иначе искам да отлича Morski - пича радва, има знания, но гледа на футбола прекалено много през белите очила на Реал Мадрид. Водил съм и все още водя спорове с него на тема Барса - Реал - мога да кажа, че се забавлявам доста с него, но на моменти не мога да повярвам, че е толкова наивен. Как да е, най-вероятно той ще каже същото за мен. ;)

Другият, който искам да отлича е greenway - евала му правя! Той е точно толкова фен на Черно Море, колкото съм аз на Барселона и просто ме кефи как е готов да влезе във всеки спор, да се разправя с най-големият кретен само и само да не остави да падне прашинка върху моряците! Браво пич само така! Ако някой ден се навиеш да се видим във Варна имаш поне една бира от мен. :)

П.П. Трябва да призная, че съм ужасен от нивото на правописа във форума. И аз понякога допускам грешки - все пак не съм робот, но някои хора или сега са в първи клас, или са безобразно зле с правописа. Няма да изброявам никове то се вижда всеки ден. За хамалите, каруцарите, т.е. вечно псуващите нищо няма да кажа, все пак доста са хората, на които им липсват първите 7 години, но все си мисля, че вината не е у тях.

П.П.2. Абе прочетох, че Дарина била сладурана, някой разполага ли с нейна снимка да я видим? ;) :D

А ти кой беше? Гледам, имаш "повече" и "по-аргументирани теми и постове" от мен, където отново - по същия начин ("аргументирано") обиждаш. :|
Все пак темата е да изброиш, а не да квалифицираш. А като си решил така (ако не си прочел добре), поне се обоснови.
Е ИДЕАЛНИ ХОРА НЯМА,ТЪЙ ЧЕ НЕ СЕ КОСИ ОТИ ЧЕ ТИ МИНЕ ,КАКТО КАЗВАТ ШОПИТЕ!!!! ;) ;) ВСЕ ЕДНО ДА СЕ ЗАСЕГНА ЧЕ ВСИЧКИ ОТ ЛОКОТО ВЪВ ФОРУМА ЗА ТЕБЕ СМЕ ЛОШИ ХА ХА ХА . :D :D :D :D
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 04 яну 2009 11:25

varneneca-barselonist,s elementi na varl cesekar otli4i samo svoite hora!slavia,to4en pi4 si i ti uvajavam mneniqta,no kak izkara lo6i vsi4kitee lokomotivci :D etov ima dobri mneniq,s izlkju4enie na temata za komunizma,no kakto i da e.pri lo6ite zabravih da kaja o6te albena i 1962.tiq napravo sa......................ot 4ervenite dobro vpe4atlenie mi pravqt hlucho i a boy named goo,mnogo dobri mneniq imat ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

kanarithe
Контакти:

Мнениеот kanarithe » 04 яну 2009 11:40

Отговора на въпроса зададен в темата вече е даден от повечето отговорили,затова,че няма и аз де се повтарям с тях!Един въпрос само,искате ли да си направим награди във форума,в смисъл за форумците най-добрия и най-дразнещия,според ще е доста интерестно,естествено награди няма да има,а само тази чест примерно,че си най-харесвания тук и най-дразнещия!Понеже е и първата година на форума на Гонг според мен няма да е зле да се направи такова нещо,надявам се и мосераторите да позволят,защото това е прост една игра между нас :) Е,какво мислите?
IZVINAVAM SE,NO LAPTOPA NE BACHKA MNOGO

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 04 яну 2009 13:39

Добро впечатление ми прави всеки,които пише смислени постове и не се заяжда за глупости. :roll:

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 04 яну 2009 15:10

Кофти е, че някои хора след като видят името си в своеобразната негативна класация ще счупят тъпомера в борбата за призови места :lol:

Върни се в “Свободна зона”