Излиза уникален за България фенски телефон с логото на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: Излиза уникален за България фенски телефон с логото на ЦСКА

Мнениеот vladitol » 22 май 2010 23:58

naskocska написа:Май друг е прекалил с кафетата и недовижда 3-4 мнение под него ???? Все мислих че сте по-тъпи ама като вас наистина други няма.Какво ме интерисува панелчето ??? Аз да взема да коментирам Дженерал мотърс какви коли правят или Боинг - самолети.Така са решили така правят.Като не ти изнася не си го взимаш.Не е нужно да пълниш дисковете на форумния сървър с безмисленото ти същество във всяка тема.
Ако ме разбираш добре, ако не ...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ади не го казвай :lol: :lol:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 май 2010 08:21

dra6ky9 написа:От доста години съм на Мтел.В началото бях на Глобул и ги хванах да ме лъжат в сметките,ако някой е дочул нещо , дали телефона работа със карта на Мтел,тъй като го искам много !

Доколкото разбрах телефона ще се предлага както с програма така и на свободна цена.По тази логика не мисля, че ще има проблем да си го закупиш и да си сложиш карта на МТел.Разликата ще бъде единствено в цената на апарата.Хората от Глобул са наясно, че не всеки фен на ЦСКА е обвързан с тях и затова е нормално телефонът да се предлага и като свободен апарат. ;)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 май 2010 08:57

Искам само да вметна няколко думи за тези, които твърдят, че това е лош маркетингов ход на Глобул.Не мисля, че хората ще тръгнат да си прекратяват договорите, защото Глобул били пуснали телефон с логото на ЦСКА. ;) Значи според вас някой като влезне в магазина да си закупи апарат с програмата на Глобул няма да гледа условията, които се предлагат ами ще си каже:"А не!!!Тия са пуснали телефон на ЦСКА!Дайте да ходим в МТел!" :lol: Не!Няма да каже това, така че си спестете злобеенето и не ми говорете за маркетинг, защото навсякъде по света се предлагат такива аксесоари и хората се радват на такива неща.Никъде не се твърди, че трябва си сменя телефона като си закупя този.Много хора имат по няколко телефона, някои от които използват като служебни и т.н. ;)
Пожелавам ви да погледнете света и от друга гледна точка и по-малко злоба няма да навреди на никого. :mrgreen:

Потребителски аватар
dra6ky9
Контакти:

Мнениеот dra6ky9 » 23 май 2010 22:26

RedeviL написа:
dra6ky9 написа:От доста години съм на Мтел.В началото бях на Глобул и ги хванах да ме лъжат в сметките,ако някой е дочул нещо , дали телефона работа със карта на Мтел,тъй като го искам много !

Доколкото разбрах телефона ще се предлага както с програма така и на свободна цена.По тази логика не мисля, че ще има проблем да си го закупиш и да си сложиш карта на МТел.Разликата ще бъде единствено в цената на апарата.Хората от Глобул са наясно, че не всеки фен на ЦСКА е обвързан с тях и затова е нормално телефонът да се предлага и като свободен апарат. ;)

Бях в Глобул и ми споменаха , че към този момент е невъзможно да се постави друга карта на друг оператор , тъй като има кодове.Казаха ми че до една седмица , ако излезнат кодовете тогава ще има възможност (:
When you walk..

Върни се в “ЦСКА”